Delaware State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EN STOLT LEGACY, EN LOVENDE FREMTID

DSU har en lang historie som en af Amerikas historisk sorte colleges og universiteter (HBCU'er). DSU blev grundlagt i 1891 som State College for Coloured Students, og er stolt af vores arv som en af landets første uddannelsesinstitutioner for jordtilskud. I dag er vi et velkomstcenter for læring for studerende med mange baggrunde. Vores nuværende befolkning inkluderer 63% afrikansk-amerikansk tilmelding og et stigende antal kaukasiske, latinamerikanske, asiatiske og andre internationale studerende.

DSU tilbyder en unik blanding af fortid, nutid og fremtid. Gå gennem vores 356 acre campus, og du kan se århundreder gamle bygninger. På samme tid finder du nogle af landets mest dygtige forskere, der opdager nye innovationer inden for medicin, militærforsvar, landbrug og meget mere.

DSU tilbyder i øjeblikket 42 muligheder for bacheloruddannelse, et imponerende antal for en skole i vores størrelse. Vi tilbyder også 18 kandidatuddannelser og fem doktorgradsuddannelser inden for områder som tværfaglig anvendt matematik / matematisk fysik og uddannelsesmæssigt lederskab.

Vi byder studerende velkommen fra forskellige baggrunde. Vores nuværende tilmelding ligger på 5.054, hvoraf 91% er studerende på bachelorstuderende. Vores forhold mellem mandlige og kvindelige studerende er 33:67, og 82% af vores nybegynder bor på campus i en af vores otte opholdshaller.

Placeringer

Dover

Address
North Dupont Highway,1200
19901 Dover, Delaware, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig