Drew University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Graduate og teologiske studier på Drew University .

Drews smukke, skovklædte campus i Madison, New Jersey ligger kun en 50-minutters togtur væk fra New York City's hovedstad, New York. Der er hjemsted for Caspersen School of Graduate Studies og Drew Theological School.

Hvis de er lærere, digtere, læger, ministre, lærde, samfundsledere, aktivister eller livslangt elever, har kandidater fra Drews faglige og akademiske kandidatuddannelser en humanistisk, kreativ og etisk måde at tænke og arbejde på.

Find din mentor blandt de færdige fakulteter. Studere i skoven Test hvad du lærer i en af de mest levende og kulturelt forskellige regioner på østkysten. Vær en del af et dedikeret globalt samfund, der har til hensigt at forberede dig til at gøre en forskel, der betyder noget i dit eget liv og i verden.

Caspersen School of Graduate Studies

116824_BC_043013_Stock_Exc_142.jpg

Drew Caspersen School of Graduate Studies tilbyder et bredt udvalg af karakteristiske og fleksible avancerede uddannelser designet til at imødekomme behovene i næsten enhver travl tidsplan.

Alle programmer er baseret på Drews anerkendte engagement i fakultet-student mentorskap, muligheder for erfaring uden for klasseværelset og lette et robust intellektuelt samfund.

Humaniora, der dyrker et dybt engagement i kritisk refleksion og analyse, danner grundlaget og beriger alle vores kandidatuddannelser. At mestre disse væsentlige færdigheder sikrer den bemærkelsesværdige alsidighed og opfindsomhed, der adskiller vores kandidater. Selvom mange af morgendagens karrierer endnu ikke er blevet forestillet sig, vil du med en humaniora-baseret kandidatuddannelse fra Drew være klar til noget!

Drew Theological School

Stolt baseret på Wesleyan / Methodist-traditionen med dristige ideer, der påvirker folks liv til det gode, har vi uddannet forankrede, innovative og modige ledere i 150 år. Ligegyldigt hvilke af vores fem-gradsprogrammer du forfølger, en Drew Teologisk Skoleuddannelse omfatter tværfaglige kurser, der kræver uden-the-box tænkning, lærlingeuddannelse, der omhandler virkelige problemer og læringsmåder, der fremmer tilpasningsevne og innovation.

116827_MAR.jpg

Den Teologiske Skoles mission og universitetet

" Drew University Theological School har røddet i metodistraditionen om innovative og dristige fortolkninger af kristen teologi og åndelig praksis, og Drew University kreativ tænkning og modig handling for at fremme retfærdighed, fred og kærlighed til Gud, naboen og jorden."

Den teologiske skoles mission går sammen i universitetets arbejde for at tilbyde dets forskelligartede samfund af elever en udfordrende og individualiseret uddannelse formet af en dybtgående kultur af mentorskab, tankevækkende engagement med verden uden for campus og et fast engagement i livslang dyrkning af hele personen. Gennem sin særprægede vægt på gensidigheden af viden, erfaring og service forbereder Drew sine elever til at blomstre både personligt og professionelt, da de tilføjer til verdens gode ved at reagere på de haste udfordringer i vores tid med streng, uafhængig og fantasifuld tanke.

116826_LD_121217_CASP_HistoryCulture_Shetler_0493.jpg

Placeringer

Madison

Address
36 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig