Claremont Graduate University-Drucker School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Peter F. Drucker og Masatoshi Ito Graduate School of Management forbereder ledere med stærke, etiske og universelle ledelsesevner. Vi tilbyder programmer, der kan tilpasses, baseret på de ledende principper for Peter Drucker, den tids mest indflydelsesrige managementtænker. Vores globale netværk er sammensat af dristige personer, der er førende organisationer, der påvirker samfundet og foretager positive ændringer over hele verden.

Skolen omfavner Peter Druckers filosofi om, at ledelsespraksis kræver et holistisk perspektiv, der blander analytiske færdigheder med et fast greb om den menneskelige dimension af forretningen. Drucker havde en gave til at destillere komplekse indsigter i praktisk visdom: respektere dine medarbejdere, imødekomme kundernes behov, tage et globalt perspektiv, innovere, strømline. Han vidste, at principperne for effektiv ledelse gælder lige meget, uanset om du driver en lille virksomhed eller et land.

Som studerende ved Drucker-skolen lærer du disse færdigheder i små klasser undervist af professorer med omfattende erhvervserfaring og prisbelønnet akademisk legitimation. Din ledelsestil vil udvikle sig gennem et målrettet, markedsforbundet pensum, der opfordrer dig til at deltage i klientcentrerede projekter og praktikpladser. Vi er rutinemæssigt vært for branchebegivenheder og bringer eksperter ind i klasseværelset for at sikre, at teorien, vi underviser, er direkte knyttet til de nyeste branche tendenser.

Drucker-skolens placering i Claremont nær Los Angeles giver en ideel ramme for at lære om ledelse i kreative, banebrydende organisationer. Virksomheder og regeringer over hele verden søger efter ledere, der har de værdier og alsidighed, der kræves for at få succes i det hyperkonkurrencedygtige forretningsmiljø fra det 21. århundrede. Gennem vores programmer får du færdighederne til at skabe din fremtid og forme de organisationer og samfund, der stoler på dig for at gøre en forskel.

Graden er i ledelse, men hvad vi udvikler er lederskab.

Placeringer

Claremont

Address
East 10th Street,150
91711 Claremont, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig