Læs den officielle beskrivelse

"På Drury, jeg gør uvurderlige forbindelser hver dag, der bemyndiger mig til at gøre en forskel i mit liv og andres liv."

Om Drury University

Drury er en ny form for universitet, der ærer og effektivt forbinder liberale kunst og videnskab til studiet af fagområder. Dermed studerende er mere autentisk forbundet til:

Hvorfor det, de lærer spørgsmål og hvordan de kan anvende det i det virkelige liv. Hvorfor beslutninger, både personligt og professionelt, bør komme fra et sted af etik og moral. Fakultet: tilgængelighed er et punkt af stolthed for os, fordi vi er et pædagogisk universitet. Samfundet: i klasseværelset, på campus og videre. Tænkte ledere og mentorer: fra freshman år til eksamen til jobsøgning til alumni tilslutninger. På Drury, eleverne gør livslang forbindelser. Wellness og bæredygtighed som en livsform snarere end en opgave. Vi tror raske mennesker føre gladere, længere, mere produktivt liv. Fællesskabet opsøgende som en del af et liv godt boede. En iværksætterånd, der indgyder tillid, kreativitet og ansvarlighed. Et miljø med samarbejde, hvor de studerende er aktivt involveret i at forbedre deres Drury oplevelse. Et liv godt levet: Drury studerende lærer, hvordan du tilslutter drømme og forhåbninger til en vellykket fremtid.

Mission Statement

Drury University er et selvstændigt universitet, kirke-relaterede i den liberale kunst tradition, og forpligtet til personlig undervisning i et fællesskab af lærde, der værdsætter kunst af undervisning og læring. Uddannelse på Drury søger at dyrke åndelige følelser og fantasifulde fakulteter samt etisk indsigt og kritisk tænkning; at fremme integrationen af ​​teoretisk og praktisk viden; og at befri personer til at deltage ansvarligt i og bidrage til et globalt fællesskab.

Vision

Med lovlydige forpligtelser over for vores arv og med fornyet tilsagn til det globale samfund og innovative undervisning og stipendium, vil Drury University være en premier universitet, hvor de fineste lærer / forskere og professionelle medarbejdere uddanner studerende til at blive engageret, etiske og medmenneskelige borgere for Tjener lederskab i samfund præget af forandring, kompleksitet og global indbyrdes afhængighed.

At blive den førende universitet i det 21. århundrede, som vi forestiller, vil vi skabe og demonstrere Drury Universitets konkurrencefordel, formulere sine konkurrencemæssige forskelle, tilpasse alle sine akademiske programmer med strategiske mål, opbygge begavelse til at understøtte de strategiske mål, måle dens succes og styre af resultater. De strategiske krav og målsætninger beskrevet nedenfor kortlægge vores vej for årene 2015-2018 og position Drury University for at fejre sin Sesquicentennial i 2023.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Drury University

Etableret i 1984 Drury University i Springfield, Missouri, den Hammons Arkitektskolen er et akkrediteret femårige professionel grad program, som tilbyder en Master of Arc ... [+]

Etableret i 1984 Drury University i Springfield, Missouri, den Hammons Arkitektskolen er et akkrediteret femårige professionel grad program, som tilbyder en Master of Architecture grad. De nødvendige arkitektur kurser er integreret med liberale kunst pensum på universitetet. Formålet med denne integrerede curriculum tilgang er forberedelse til professionel tegnestue i den bredest mulige uddannelsesmæssig sammenhæng.

De første to år af den femårige program der betragtes som de før-faglige år. Tilmelding i det første år af den præ-professionelle program er begrænset baseret på gymnasiet GPA og SAT / ACT scoringer.

I løbet af de første to år af dette program kursusaktiviteter omfatter en liberal arts mængde viden i samarbejde med tegning, design, historie og teori, computergrafik og teknologi. Studerende, der fuldføre disse indledende undersøgelser fortsætte til det professionelle program til at fortsætte avancerede kurser i arkitektur og engagere vores verden (EOW) læseplan for de afsluttende tre år.... [-]

USA Springfield
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk