Duke University Sanford School of Public Policy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I overensstemmelse med vores navnebrors arv har Sanford School of Public Policy uhyrlige ambitioner.

Vi stræber efter at være en stor skole for offentlig politik i det 21. århundrede og blive anerkendt som en førende inden for vores felt.

Duke Sanford School of Public Policy's mission er at forbedre livene ved at undersøge de mest presserende offentlige politiske spørgsmål og forberede de studerende på liv med lederskab, borgerligt engagement og offentlig service.

I 2019 mødtes fakultetet og personalet på Sanford School for at diskutere de fælles værdier, der definerer vores samfund. Disse værdier (i alfabetisk rækkefølge) styrer Sanford School hver dag.

SAMARBEJDE

Sanford School producerer eksemplarisk forskning, der bringer flere disciplinære perspektiver på vigtige spørgsmål, som vores lokalsamfund, vores nation og verden står overfor. Vores arbejde holdes til de højeste standarder for akademisk strenghed og kan være en model for politikrelevant, tværfaglig forskning, der har en reel og positiv indvirkning på verden.

UDMÆRKNING

Vores fremtrædende fakultet omfatter 5 medlemmer af National Academies, 19 med besætningsmedlemmer, og dygtige fagfolk som tidligere civiladvokat for den amerikanske hær Tom Taylor og den tidligere Facebook-leder Matt Perault.

Vores undervisning er af højeste kaliber. Vi udstyrer fremtidige og nuværende politiske ledere med de færdigheder, viden og erfaringer, der styrker og inspirerer dem til at gøre en positiv forskel i verden.

INKLUSION & DIVERSITET

Vi har et levende og forskelligartet samfund af lærde, lærere, administratorer og studerende. Vi henter styrke fra en række discipliner, perspektiver og personlige baggrunde. Vi er stolte af vores samfunds rigdom. Vi erkender, at vi skal omfatte mangfoldighed for at producere forskning, der betyder noget, og for at styrke og inspirere fremtidige ledere. Det er faktisk kilden til vores styrke. Lær mere om vores mangfoldigheds- og inklusionsudvalg.

INTEGRITET & ÆRLIGHED

Dikgang Moseneke, Musical Group

Særlige gæster

I løbet af året har de studerende mulighed for at mødes med besøgende på campus, der har en lang række livserfaringer. I skoleåret 2019-2020 har æren. Dikgang Moseneke, der rejste sig fra en menneskerettighedsleder under apartheid til vicechefdommer i Sydafrika, tilbragte tid på campus som Rubenstein-stipendiat. Moseneke er den ottende ekspert, der deltager i Duke's Rubenstein Fellows Academy og den første internationale stipendiat.

Vores mål er altid at opføre os på en moralsk, retfærdig og anstændig måde. Uanset om vi overvåger forskning eller deltager i en klassesamtale, tror vi, hvem vi er, og hvordan vi handler, betyder noget. Vi holder os op til de allerbedste idealer. Vi stræber efter at være sandfærdige - over for os selv og andre, selv når det er svært. Vi sigter mod at være hæderlige og pålidelige.

RESPEKT

Når besøgende kommer ind i Sanford-bygningen, ser de ofte små grupper af studerende og fakulteter dybt i samtale. Det er denne form for respekt for hinanden som mennesker og som lærde, der betyder noget for os. Vi respekterer os selv og andre. Vi værdsætter hvert medlem af vores samfund og holder af deres følelser og velvære. Vi accepterer hinanden helt.

SERVICE

Vi stræber efter at gøre en forskel. Studerende og fakultet udfører forskning og frivilligt arbejde i vores samfund. En professor tjener nu som vores borgmester! Vi er også dybt engagerede i statslige, nationale og internationale samfund, herunder offentlige politiske beslutningstagere i regeringer, internationale organisationer, nonprofitorganisationer, medieorganisationer og den private sektor. Vi ønsker, at vores engagement skal være en tovejsgade, både en vej til at projicere vores forskning i politik og praksis og en måde for beslutningstagere og praktikere at informere vores undervisning og forskning på.

Placeringer

Durham

Address
Science Drive,201
27708 Durham, North Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig