Duke University School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Duke Law School er en ambitiøs og innovativ institution, hvis mission er at forberede studerende på ansvarlige og produktive liv i advokatbranchen ved at tilbyde en streng juridisk uddannelse inden for et samarbejdsvilligt, støttende og forskelligt miljø.

Som et samfund af lærde giver Law School også lederskab på nationalt og internationalt niveau med hensyn til at forbedre forståelsen af loven og forbedre loven og juridiske institutioner gennem offentlig service, forskning og stipendier af højeste kvalitet, hvilket reflekterer, hvor det er relevant , bidrag fra lærde i andre discipliner inden for Duke University.

På Duke Law School oplever og bidrager studerende og fakulteter til akademisk strenghed i et tværfagligt miljø, der understøtter og værdsætter kreativitet og innovation. Strategisk investering i fakulteter, klinikker, tværfaglige centre, journaler og andre studerendes udviklingsmuligheder og i teknologi samt støtte til initiativer og muligheder for at tjene offentlighedens interesse sikrer, at juristskolen forbliver i forkant med juridisk stipendium, service og uddannelse. Disse forpligtelser mindes i Duke Blueprint to LEAD, et sæt principper for lederskabsvækst, der informerer udviklingen af engagerede, etiske advokater, veludstyrede i det 21. århundrede.

Placeringer

Durham

Address
Science Drive,210
27708 Durham, North Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig