Duke University School of Nursing

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Duke University School of Nursing eller DUSON, som det kaldes af mange, er en organisation og et fællesskab af lærde, der er forpligtet til at give det bedste uddannelsesmiljø til udvikling af sygeplejeledere. Grundlagt i 1931 er vi et ekspertisecenter, der er forpligtet til at fremme sygeplejevidenskaben, fremme af klinisk stipendium og uddannelse af kliniske ledere, avancerede praktikere og forskere.

Ud over at uddanne morgendagens sygeplejersker udføres også kritisk vigtig forskning, der ændrer fremtidens sundhedspleje. Mange af vores fakulteter udfører banebrydende forskning og testinterventioner for at forbedre helbredet for dem med kronisk sygdom eller teste innovative modeller til klinisk behandling. Mange andre er aktivt involveret i praksis inden for deres specialområde, såsom pleje af dem med hjertesygdomme, diabetes og nyfødte i risiko.

Hos DUSON fokuserer vi på at hjælpe vores studerende med at realisere deres potentielle bidrag til sundhedspleje gennem stærk rådgivning og vejledning! Vores fakultet 'walk the talk'. De er eksperter inden for deres specialiserings- og forskningsområder inden for sygeplejepraksis og bruger innovative pædagogikker til aktivt at engagere studerende i deres egen læring og faglige udvikling. Disse fordele og mange flere er grunden til, at Duke University School of Nursing er rangeret som en af de førende sygeplejeskoler i landet.

På Duke University School of Nursing tror vi ikke kun på uddannelsen af vores studerende, men også på den løbende udvikling af vores fakultet og personale. Af vores fakultet er 95 procent lægeligt forberedt. Vi er også forpligtet til vækst og udvikling af vores skole som en organisation til at imødekomme de skiftende behov inden for sygeplejeuddannelse. I 2014 åbnede vi en ny tilføjelse af vores hovedcampusbygning, der inkluderer avancerede simuleringslaboratorier og klasseværelser. Vi renoverede og åbnede også et forskningsanlæg for personale og forskningsdeltagere.

Med mange af vores grad- og certifikatprogrammer på afstand, kan studerende fra hele verden forfølge en verdensklasse-grad fra Duke uden at skulle forlade deres job. Denne mangfoldighed af studerende fra over 40 amerikanske stater og lande beriger virkelig vores læseplaner ved at bringe forskellige perspektiver ind i klasseværelset! Flere oplysninger om fakultetet og medarbejdernes engagement i og initiativer relateret til vores arbejde med mangfoldighed og inklusion kan findes på hjemmesiden.

Placeringer

Durham

Address
Trent Drive,307
27710 Durham, North Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig