Dulles University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vision

Dulles Universitetet blev etableret i 2010, og trækker sin inspiration fra livslange bidrag John Foster Dulles, US statsmand og visionær. Hans indflydelse i at designe og forhandle internationale aftaler med regeringer rundt om i verden havde en stor indflydelse på udviklingen af ​​demokrati og frihed for folkene i verden. Hans bedrifter omfattede tjener som en rådgiver for den amerikanske delegation til Fredskonferencen i Paris i 1919. Han fik fremtrædende plads som en international advokat og også på forskellige kongresser i mellemkrigstiden. Især var han involveret med den amerikanske Kommissionen til at forhandle fred Berlin Gæld Konferencer og var særlig rådgiver i Rådet af udenrigsministre møder i London, Moskva og Paris. Han tjente som delegeret til De Forenede Nationers Generalforsamling (1945-1949), og dette blev efterfulgt af sin forhandling af en fredstraktat med Japan i 1951. I 1951 udnævnte præsident Dwight D. Eisenhower Dulles som udenrigsminister, og i 1954 på vegne af USA, han hjalp med at organisere Sydøstasien Treaty Organization (SEATO), som omfattede underskrivere fra Australien, New Zealand, Storbritannien, Frankrig , Pakistan, Thailand og Filippinerne. Dulles 'humanitære bidrag omfattede at være uopsigelighed bestyrelsesformand for Carnegie Endowment for International Peace som administrator for Rockefeller Foundation og også som et stiftende medlem af Council of Foreign Relations, blandt mange andre resultater. Dulles Universitet finder inspiration i John Foster Dulles 'stærke holdning på internationalt samarbejde og ekspertise i at forhandle en fair og afbalancerede aftaler som et vidnesbyrd om vigtigheden af ​​uddannelse og forberedelse af enkeltpersoner til et tilfredsstillende liv. Universitetet opfordrer de studerende til at stræbe efter lignende ekspertise i deres tilgang til uddannelse og liv.

Mission

Dulles University er dedikeret til levering af kollegiale uddannelse på en måde, der respekterer værdighed, værdi og potentiale af hver eneste elev. Ved at skabe et miljø, hvor viden er erhvervet og udviklet, og hvor kreative aktiviteter søger at berige erfaringer fra den studerende til at være forberedt på et globalt samfund, universitetet forbereder de studerende til en række beskæftigelsesmuligheder. En naturlig del af universitetets mission er at udvikle god borger ledere, der er udstyret til at bidrage positivt til den "fælles gode for samfundet". Vores kursusaktiviteter og personligt designede practicums give de studerende mulighed for at gøre drømmen om videregående uddannelse til en realitet gennem deres strategiske forberedelse til beskæftigelse og markedspladsen. Vi overholder høje standarder og pædagogiske kvalitet etablerede og anerkendte kriterier, politikker og ekspertise, som kræves af nationale, regionale og statslige akkreditering og certificeringsorganer. Vores mål for de studerende går "ud over lærebogen", fordi vores bachelor-, kandidat-og postgraduate uddannelser er individuelt skræddersyet til fusionere læseplan med business-færdigheder, der tilbyder nye udfordringer, nye ansvarsområder og nye belønninger for hver enkelt elevs karriere. I øjeblikket fokuserer Dulles universitetets videnskabelige programmer på business, informationsteknologi og datalogi, der fører til bachelor-, master-og ph.d.-grader. Dette overordnede mål er nået gennem følgende læring færdigheder og mål: • Vi tror, ​​at udnytte ekspert fakultet fra vores studerendes valgte industrien vil give vigtige virkelige verden ekspertise. På denne måde kan vi tilbyde vores studerende de nyeste færdigheder og styringssystemer i deres planlagte erhverv. Dulles Universitet går ud over de traditionelle lærebog og pensum. • Vi yder mere end undervisning i grundlæggende elementer i ledelse ved at inkludere virkelige eksempler liv i casestudier. Vores fakultet udforsker komplekse problemstillinger og deres effektive beslutninger. • Studerende dimitteret fra Dulles Universitet vil være bedre placeret til at få forfremmelser og skal evalueres som værende blandt de øverste lag i jobansøger pulje til indrejse eller ledelse stillinger. • Eleverne lærer, hvad de kan forvente i en lederstilling. Vi opfordrer en-til-én og gruppe selvhævdende rollespil med fakultetets medlemmer i forhold til specifikke jobkrav.

Institutionelle mål

Universitetet vil: • Sørg for, at beskytte de bedste interesser for alle studerende er en primær bekymring. • Vurdere studerende ansøgere på baggrund af deres individuelle kvalifikationer og stræbe efter inddragelse af alle medlemmer af samfundet i uddannelsesprocessen, uanset alder, kultur og socioøkonomiske baggrund. • handle etisk og respektfuldt i rådgivning, rekruttering og tilmelding praksis. • sikre lige adgang og præcise oplysninger optagelse med et fælles sæt af adgangskort relaterede definitioner og frister for alle studerende. • Give ekspertise inden for uddannelse gennem strenge akademiske standarder og implementering af en personlig tilgang til uddannelse gennem små klasser og nære relationer mellem fakultetet og de studerende. • Støtte og håndhæve University politikker. • Overholde lokale, statslige og føderale love for behandling af studerende og fortrolige oplysninger.

Non-Discrimination/Equal beskæftigelsespolitik

Racemæssigt ikke-diskriminerende politik per Rev Proc. 75-50, afsnit 4.01. Dulles Universitet indrømmer studerende i enhver race, farve og national eller etnisk oprindelse til alle de rettigheder, privilegier, programmer og aktiviteter i almindelighed indroemmes eller stilles til rådighed for de studerende på vores skole, og ikke diskriminerer på grund af race, farve og national eller etnisk oprindelse i administrationen af ​​vores uddannelsespolitik, indlæggelser politikker, stipendium og låneprogrammer, og atletisk og andre skole-administrerede programmer. Universitetet fastholder en klage procedure inkorporerer retfærdig rettergang til rådighed for enhver person, der mener, at han eller hun er blevet diskrimineret. Forespørgsler vedrørende klageproceduren eller overholdelse af føderale og Commonwealth love og retningslinjer bør rettes til kontoret for præsidenten.

Placeringer

Fairfax

Dulles University

Address
Dulles University,
510-1934 Old Gallows Road,
Vienna , VA

22182 Fairfax, Virginia, USA
Telefonnummer
+1 703-552-1236

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: