Læs den officielle beskrivelse

EVMS forbereder eleverne til en karriere som kompetente og medfølende læger, sundhedspersoner og videnskabsfolk. Vores studerende har gavn af den brede vifte af instruktion leveret af vores fuldtids fakultet, der arbejder i koncert med sundhedspersoner i hele samfundet.

Uddannelse på EVMS giver studerende, beboere og stipendiater at gøre en indvirkning på de mennesker, de tjener. Vi tilbyder unikke, hands-on tilgange til læring, såsom:

Samfundstjeneste-baserede aktiviteter for underbetjente befolkninger. Deltagelse i institutionelle kvalitetsforbedring og fortalervirksomhed. Partnerskaber med regionale eller globale sundhedsorganisationer.

EVMS er en af ​​de eneste skoler af medicin og sundhedssektoren i nationen grundlagt af fællesskabet, for fællesskabet. Vi er fokuserede ikke kun på at forberede den næste generation af udbydere af sundhedsydelser, men også på at omsætte opdagelse i bedre sundhedspleje for befolkningen i Hampton Roads. Vores vision er at blive den mest community-orienterede skole for medicin og sundhed erhverv i USA.

Mens fordelene ved opdagelser på EVMS mærkes globalt, vores forskning, uddannelse og tålmodig pleje indsats vokse fra de behov, som mennesker i vores sydøstlige Virginia samfund:

EVMS fakultet giver medicinsk uddannelse og lederskab for den næste generation af top læger, sundhedspersonale og forskere. EVMS Medical Group læger pleje for mere end 1.000 patienter dagligt. EVMS 'forskning bestræbelser fokus på regionens mest presserende sundhedsspørgsmål. EVMS driver en årlig $ 824.000.000 i lokal økonomisk aktivitet.

EVMS Stipendier

Hos EVMS, et antal stipendier baseret på fortjeneste, finansielle behov, mangfoldighed, interesseområder og hjemby er til rådighed.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Eastern Virginia Medical School

Den Bioteknologi Master Program på Eastern Virginia Medical School (EVMS) er en unik integrativ forskningsprogram, der giver de studerende med hands-on træning i state-of ... [+]

Den Bioteknologi Master Program på Eastern Virginia Medical School (EVMS) er et unikt integrativ forskningsprogram, der giver de studerende med hands-on træning i state-of-the-art molekylære, genomiske, proteomiske, cellulære og billedbehandling teknikker kombineret med et solidt grundlag i den teoretiske viden af ​​biomedicinske videnskaber og laboratorie forskningsdesign.

Denne streng uddannelsesprogram tog fremtidige laboratorium fagfolk til at foretage biomedicinsk forskning i akademiske forskningslaboratorier eller i de bioteknologiske og farmaceutiske industri.

KEY PROGRAM FORDELE Giver en accelereret, 16-måneders pensum af hands-on og teoretisk forskeruddannelse Indeholder en seks-måneders forskning praktik på campus eller med en bioteknologiske industri partner Indebærer et tæt samspil mellem studerende med erfarne forskning fakultet ... [-]
USA Norfolk
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Virginia Medical School

Den EVMS Graduate kunst terapi og rådgivning Program er en streng akademisk program baseret på vækstorienteret og reflekterende klasseværelset, atelier, fællesskab og kli ... [+]

Den EVMS Graduate Art Terapi og Rådgivning Program er en streng akademisk program baseret på vækstorienteret og reflekterende klasseværelset, atelier, fællesskab og kliniske erfaringer.

EVMS 'program er enestående, fordi det er en del af en blomstrende medicinsk og sundhedssektoren campus, der tilbyder de studerende mulighed for interpersonelle samarbejde, der bygger nødvendige færdigheder til at være en del af et mangefacetteret team af udbydere. Vi har forberedt verdensklasse kunst terapeuter, der er kulturelt lydhør, community-involveret, etiske fagfolk med en vellykket karriere i over 40 år.

Mål og målsætninger Giv en innovativ streng kunstterapi uddannelse, som omfatter nødvendige uddannelse efter behov for rådgivning licensure. Fremhæv forståelsen af ​​forskellige individuelle, gruppe og familie teoretiske tilgange. Opfordre eleverne til at udvikle en innovativ, professionel, etisk og kulturelt lydhør tilgang til kunstterapi. Fremme klinisk kompetence i vurdering og behandling. Udfordre eleverne til at tale og skrive professionelt om kunstterapi. Udvikle kompetence i planlægning, gennemførelse og evaluering af kunst terapi forskning. Forbedre studerende selvbevidsthed gennem personlig kunst beslutningstagning og selvrefleksion. Foster færdigheder i den terapeutiske anvendelse af en bred vifte af kunst processer og materialer. ... [-]
USA Norfolk
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk