Eastern Virginia Medical School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EVMS forbereder eleverne til en karriere som kompetente og medfølende læger, sundhedspersoner og videnskabsfolk. Vores studerende har gavn af den brede vifte af instruktion leveret af vores fuldtids fakultet, der arbejder i koncert med sundhedspersoner i hele samfundet.

Uddannelse på EVMS giver studerende, beboere og stipendiater at gøre en indvirkning på de mennesker, de tjener. Vi tilbyder unikke, hands-on tilgange til læring, såsom:

Samfundstjeneste-baserede aktiviteter for underbetjente befolkninger. Deltagelse i institutionelle kvalitetsforbedring og fortalervirksomhed. Partnerskaber med regionale eller globale sundhedsorganisationer.

EVMS er en af ​​de eneste skoler af medicin og sundhedssektoren i nationen grundlagt af fællesskabet, for fællesskabet. Vi er fokuserede ikke kun på at forberede den næste generation af udbydere af sundhedsydelser, men også på at omsætte opdagelse i bedre sundhedspleje for befolkningen i Hampton Roads. Vores vision er at blive den mest community-orienterede skole for medicin og sundhed erhverv i USA.

Mens fordelene ved opdagelser på EVMS mærkes globalt, vores forskning, uddannelse og tålmodig pleje indsats vokse fra de behov, som mennesker i vores sydøstlige Virginia samfund:

EVMS fakultet giver medicinsk uddannelse og lederskab for den næste generation af top læger, sundhedspersonale og forskere. EVMS Medical Group læger pleje for mere end 1.000 patienter dagligt. EVMS 'forskning bestræbelser fokus på regionens mest presserende sundhedsspørgsmål. EVMS driver en årlig $ 824.000.000 i lokal økonomisk aktivitet.

EVMS Stipendier

Hos EVMS, et antal stipendier baseret på fortjeneste, finansielle behov, mangfoldighed, interesseområder og hjemby er til rådighed.

Placeringer

Norfolk

Eastern Virginia Medical School

Address
Eastern Virginia Medical School
714 Woodis Avenue
Norfolk,

23510 Norfolk, Virginia, USA
Telefonnummer
+1 757-446-5600

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig