Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Eastern Washington University College of Business og offentlig administration

Mission Vision Værdier og mål

Kollegiet er styret af sin erklærede mission og oppe af sin vision: The College of Business og offentlig administration (CbpA) er en enhed af Eastern Washington University (EWU), et regionalt omfattende offentligt universitet beliggende i Cheney og Spokane, WA, med programmer tilbydes i hele staten og online.

MISSION Den CbpA eksisterer for at udvikle elevernes der tænker kritisk, handle etisk, og bidrage til udviklingen offentlige og private miljøer sektor. Denne mission opnås ved:

Ledende forskelligartede studerende i deres søgen efter at skabe meningsfulde roller i deres erhverv og samfund gennem uddannelse Støtte forskning for at opretholde en involveret og intellektuelt nuværende fakultet dedikeret til undervisning. Tilbyder inklusive intellektuelle og samfund engagement til at berige de studerende og samfundet gennem livslang læring. Vores motto er "Fokus på regionen -. Åben over for verden"

VISION Kollegiet vision er at få sine programmer i erhvervslivet, økonomi, offentlig administration og planlægning anerkendt for deres ekspertise og for at være uddannet i første valg i regionen at uddanne offentlige, private og non-profit ledere.

VÆRDIER

I modsætning hertil vores college værdier er betydeligt mere detaljeret:

College of Business og offentlig administration giver uddannelse af høj kvalitet, der forbereder sine kandidater til at være succesfulde fagfolk, for at gå videre i deres valgte karriere, eller til at fortsætte til ph.d.-studier. Vores fakultet medlemmer er gode lærere, som er aktuelle i deres discipliner gennem forskning som det fremgår af deres publikationer og gennem involvering i professionel praksis og service til deres erhverv og deres lokalsamfund. Vores kandidater er etisk følsomme beslutningstagere velbevandret i bedste praksis i deres valgte erhverv, og klar til at udføre i det globale miljø. Vores kandidater er fremragende kommunikatorer, dygtige til at bruge den nyeste kommunikationsteknologi, og afstemt til kulturelle følsomheder; de er parate til at arbejde i deres lokale miljø, deres region og i det globale miljø. Vores fakultetet og de studerende værdsætter etisk adfærd og professionalisme og opretholde de højeste akademiske standarder. Vores studerende, fakultet og personale er kulturelt mangfoldigt. Kollegiet fremmer et klima, der bygger positive bevidsthed om ideer og perspektiver i relation til kulturel mangfoldighed. STRATEGISKE MÅL

Giv et læringsmiljø, der støtter og opfordrer eleverne til at engagere sig i livslang læring. Giv en atmosfære, der fremmer akademisk ekspertise og understøtter fakulteter og personale udvikling. Tilbyder programmer i Greater Spokane regionen, på tværs af staten og online, der tjener de uddannelsesmæssige behov hos nuværende og kommende studerende. Øge ressourcer til at støtte mission kollegiet. Udvid opsøgende aktiviteter, der fremmer en bæredygtig økonomisk og samfundsudvikling.

Dung Chen;

Entie Commercial Bank i Spokane, WA og kandidat fra EWU MBA-program.

Vi spurgte Dung, hvorfor han valgte at tjene sin MBA på EWU. Han sagde "Fordi de lavere omkostninger til undervisning var overkommelige og jeg har familie i Spokane". Med hensyn til sin MBA erfaring, Dung siger: "Jeg nød læring og lederskab muligheder og teamwork aspekt af programmet. De klasse tidsplaner var også virkelig praktisk ". Da vi spurgte Dung om fordelene ved at tjene sin MBA-grad. Han sagde "The MBA-program lærte mig lederevner og organisatoriske færdigheder, der hjælper mig i mit nuværende arbejde". Dette er Dung Chen råd for nuværende MBA-studerende, "Build forbindelser med klassekammerater, fordi de alle har forskellige baggrunde, erfaringer og færdigheder, som du kan lære af".

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Eastern Washington University

Urban og Regional Planlægning er en af ​​samfundets midler til at løse disse problemer på en kreativ, positiv måde. Planlægning er en problemløsende erhverv, der beskæfti ... [+]

Mange sociale, fysiske, økonomiske, tekniske og politiske spørgsmål i samfundet skriger til definition og opløsning. Blandt disse er:

Faldet i centrale byer; Forværringen af ​​kvarterer; Ineffektiv og urimelig beskatning og regulerende politikker; Overbelastning og andre problemer med tilgængelighed; Virkningen af ​​vækst og forandring; En erosion af naturressourcer; og Ineffektive eller fraværende menneskelige tjenester.

Urban og Regional Planlægning er en af ​​samfundets midler til at løse disse problemer på en kreativ, positiv måde. Planlægning er en problemløsende erhverv, der beskæftiger sig med de kræfter, der påvirker livskvaliteten i nabolaget, by, region, stat, nation og verden. Således planlægning giver en unik erhvervsmæssig avenue for dem, der ønsker en rolle i udformningen en bedre fremtid.... [-]

USA Spokane
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Washington University

Master of Public Administration (MPA) Programmet er designet til at give vidt forskellige uddannelsesmuligheder inden for offentlige og ikke-for-profit ledelse. Kandidato ... [+]

Master of Public Administration (MPA) Programmet er designet til at give vidt forskellige uddannelsesmuligheder inden for offentlige og ikke-for-profit ledelse. Kandidatoverbygningen muligheder er til rådighed for dem, der i øjeblikket er ansat, samt for nyuddannede, der søger en karriere i den offentlige sektor. Både fuldtids- og deltidsansatte uddannelser er tilgængelige på en grad og ikke-graders basis.

Eleverne opfordres til at blive bevidste om public service miljø, de værdier, der styrer public service og de kritiske og analytiske færdigheder er nødvendige for at formulere, gennemføre og evaluere beslutninger offentlig tjeneste.

Program fakultet, som alle holder doktorgrader og har public service ledelseserfaring, er blevet udvalgt fra de mange fagområder mest relevante til applikationer i den offentlige sektor. Adjungeret fakultet er højtuddannede, kvalificerede og erfarne forskere og praktikere.... [-]

USA Spokane
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

The Impact of an EWU MBA

Leo

Mary Starkey

MBA Informational Part 1

MBA Informational Part 2