East Carolina University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om ECU

At leve op til løftet.

Robert Wright etablerede i sin indledende tale som ECUs første præsident en mission, der ledede dens ledere i mere end 100 år og stadig vejleder den i dag. ”Det blev bygget af folket, for folket, og måske vil det nogensinde forblive hos folket som en tjener for folket.” Hans vision var, at universitetet ville tilbyde en uddannelse, der svarer til de allerbedste institutioner for videregående uddannelse, mens løfter også livskvaliteten i hele regionen. Hvor glad han ville være at se, hvor vellykket ECU levede op til det længe siden løfte!

Wright sagde, at han ville ”enhver studerende. . . at gå herfra bogstaveligt talt med begejstring for East Carolina. ”Det har de. Og det er meget sandsynligt, at du også vil.

Universitetsmission

For at være en national model for studerendes succes, public service og regional transformation, East Carolina University :

 • Bruger innovative læringsstrategier og leveringsmetoder for at maksimere adgangen;
 • Forbereder de studerende med viden, færdigheder og værdier til at lykkes i et globalt, multikulturelt samfund;
 • Udvikler morgendagens ledere til at tjene og inspirere til positive forandringer;
 • Opdager ny viden og innovationer til støtte for en blomstrende fremtid for det østlige North Carolina og videre;
 • Transformerer sundhedsvæsenet fremmer wellness og reducerer sundhedsmæssige forskelle; og
 • Forbedrer livskvaliteten gennem kulturel berigelse, akademikere, kunst og atletik.

Vi udfører vores mission gennem uddannelse, forskning, kreative aktiviteter og service, mens vi er gode forvaltere af de ressourcer, der er betroet os.

Anerkender ekspertise

ECUs engagement over for sine studerende sammen med sin service til samfundet er konstant anerkendt blandt de bedste i nationen. Fra online kurser og studier i udlandet til innovative måder at levere pleje på, ECU er forpligtet til at gøre uddannelse og sundhedsvæsen tilgængelig for alle.

I 2018 blev ECU anerkendt af US News

 • Bedst rankede online kandidatuddannelser inden for strafferetspleje, uddannelse, MBA og sygepleje samt online bacheloruddannelser
 • Omdannelse af medicinsk uddannelse og forbedring af sundhedsvæsenet
 • Producerer den højeste procentdel af familielæger på en medicinsk skole i North Carolina og den næsthøjeste i nationen
 • Tilvejebringelse af praktisk erfaring for fremtidige tandlæger i innovative, patientfokuserede klinikker i hele staten
 • At blive et topuniversitet for internationale studerende
 • Øget global bevidsthed og forståelse gennem studier i udlandet

Banebrydende initiativer

Fra klasseværelser og forskningslaboratorier til operationsstuer og Bermudas kystlinje, forfalskede ECU nye grunde gennem forskning for at tackle sundhedsspørgsmål af international bekymring, banebrydede nye medicinske teknikker til behandling af en række livstruende lidelser, nød fremskridt i bestræbelserne på at løse århundreder- gamle mysterier og inkorporerede innovative programmer til at forbedre studerendes adgang og succes.

 • Efter at der blev fundet potentielt farlige kemikalier i Cape Fear River, sluttede ECU-forskere hold af forskere fra institutioner fra hele staten for at bestemme de sundhedsmæssige virkninger af disse typer kemiske forbindelser.
 • ECU-arkæologer, der arbejder i partnerskab med Nationalmuseet i Bermuda, meddelte, at de måske var tættere på at knytte et uidentificeret skibsvragsted til den næsten 400 år gamle historie om en strandet hollandsk privatperson.
 • Kirurger fra ECU forblev i spidsen for at bringe innovative teknikker til Østen, herunder at være blandt de første i North Carolina til at udføre en procedure til behandling af achalasi, en sjælden lidelse, der begrænser en persons evne til at spise.
 • ECU søgte også efter nye partnerskaber med de omgivende institutioner for at forbedre studerendes adgang og succes, herunder en co-optagelsesaftale med 18 samfundsskoler, der gør det muligt for studerende problemfrit at gå over til gradvise afsluttende programmer.

Nybygninger og programmer giver uendelige muligheder

Universitetet kiggede på sin nye ”stue” ved åbningen af det nye hovedcampus-studentcenter. Housing Dowdy Student Stores, campuskontorer og organisationer, en fødevarer domstol og en 24-by-42 udendørs Pirate Vision digital skærm, den nye facilitet er "en spil-skifter," sagde Dr. Virginia Hardy, vicekansler for studerendes anliggender. ”Tro mig - vores studerende skal bo i dette rum.”

Det er ikke al væksten på universitetet i år:

 • Byggeriet fortsætter med det nye hjem på 2,9 millioner dollars til forskning, økonomisk udvikling og engagement. Projektet er kun en del af ECUs forbedrede indsats for at få forbindelse til Greenville-samfundet.
 • Renoveringer pågår i hjemmet til Miller School of Entrepreneurship. VAN og Jennifer Isley Innovations Building giver plads, hvor studerende kan samarbejde om produktinnovation og iværksætteri.
 • Byggeriet på den nye Life Sciences and Biotechnology Building forventes at begynde i sommeren 2019. Det vil rumme avancerede klasseværelser og laboratorier til anvendt forskning inden for biologi, kemi og biomedicinsk / procesteknik.
 • Universitetet fornyede sit engagement i kystvidenskaben ved at skabe en ny akademisk enhed - Integrerede kystprogrammer, der omfatter Institut for Kyststudier og Coastal Studies Institute, der ligger på Roanoke Island.
 • UNCs bestyrelsesråd godkendte universitetets planer om at oprette en ny ECU School for Rural Public Health i august 2020 - kun den anden skole, der er afsat til folkesundhed i staten.122457_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Fællesskabsforpligtelse

ECU's motto - Servire - blev sat i gang i år. Universitetets serviceengagement blev testet efter, at orkanen Florence rev gennem regionen. Vores pirater besvarede opkaldet og indkaldte for at hjælpe det østlige North Carolina ved at registrere mere end 5.000 servicetimer, mens de rejste $ 370.000 i donationer til orkanhjælp. Se på andre tidspunkter i det forløbne år, som Pirates hjalp andre:

 • 24.000 dollars opkrævet af ECUs Pirates vs. Cancer-begivenhed for at finansiere børnelivsprogrammer ved Vidant Medical Center og national pædiatrisk hjernesvulstundersøgelse.
 • Avett Brothers havde overskriften på en nødhjælpskoncert i orkanen Firenze, der blev afholdt på ECUs Minges Coliseum, der rejste $ 325.000 i nødhjælp.
 • Tandpleje til tidligere militærmedlemmer blev leveret af ECU's Smiles for Veterans-begivenhed, mens andre opsøgende programmer leverede generelle sundheds-, hørsels- og talevisninger til nord-karolinere over hele staten.
 • Studenter og patienter, der er usikre på fødevarer, får kosttilskuds måltider uden omkostninger på madpantries placeret på ECUs hovedcampus og på Brody School of Medicine.

Brændstof pirat passion for atletik

ECUs Dowdy-Ficklen Stadium gennemgår en renovering på 60 millioner dollars til at omfatte et nyt klubniveau, suiter og loge-kasser, en ny pressekasse og 1.000 premium-sæder. Denne avancerede facilitet vil generere yderligere indtægter til at geninvestere i studerende-atleter og yderligere forbedre Pirate-fans 'spil-dagsoplevelse. Landskabet har ikke kun ændret sig, men ECUs ledelse inden for atletik har også afsløret nogle nye ansigter for at gentegne lidenskaben. Bemærkelsesværdige ledere, der tager roret i atletik, inkluderer følgende:

 • Dave Hart, tidligere atletisk direktør for ECU, er blevet udnævnt til speciel rådgiver for kansleren for atletik.
 • Joe Dooley, tidligere ECU-chef for mænds basketboldtræner, vender tilbage til en anden gang ved roret i Pirates 'program. Før Dooley vendte tilbage til ECU, førte Florida Gulf Coast til fem konferenstitler og fem på hinanden følgende 20-win sæsoner.
 • Jon Gilbert er udnævnt til direktør for atletik ved ECU. Gilbert havde fungeret som direktør ved University of Southern Mississippi siden januar 2017.
 • Mike Houston er blevet udnævnt til hovedfodboldtræner ved ECU. I en tre-årig periode som hovedtræner ved James Madison University opnåede Houston successive NCAA FCS Championship-spiloptræner og en national titel.

Fremme af omdømme for ECU

Fra klasselokalet til samfundet gør fakultetet, personalet og studerende ved ECU deres indflydelse på tværs af det østlige North Carolina og langt ud over. De opfylder løftet om at tjene dets samfund, mens de forbedrer mulighederne for bedre at forberede de studerende på livet efter eksamen - alt sammen mens de bygger et stærkt nationalt omdømme for ekspertise.

 • Kirurger på East Carolina Heart Institute på ECU har udført den første TCAR-procedure, en ny, mindre invasiv procedure for at reducere slagtilfælde.
 • ECUs Center for Survey Research lancerede den nationale undersøgelse om liv, frihed og lykke for at tage pulsen på den amerikanske offentlighed, der omgiver nationens grundlæggende principper.
 • Universitetet forpligtede sig til et grønnere campus ved at vedtage sin første masterplan for bæredygtighed.
 • Dr. Mark Stacy vil føre tilsyn med væksten og udviklingen af Divisionen for Sundhedsvidenskab som sin nye rektor.

Finansiering af fremtiden

Donationer og tilskud tjener som infusioner til stipendium og forskning og yder støtte til initiativer, der giver ECU mulighed for at forblive på det højeste niveau af innovation. Hver modtaget gave bringer os et skridt nærmere på at transformere vores campus, dyrke lærde og revolutionere forskning. Her er nogle af måderne, hvorpå disse dollars finansierer fremtiden for ECU, staten, nationen og videre:

 • $ 210 millioner

Hidtil er indsamlet beløb til ECUs omfattende fundraising-kampagne, og det samlede beløb stiger fortsat dagligt.

 • $ 9,7 millioner

Bevilgning fra det amerikanske undervisningsministerium til at undersøge forbindelsen mellem skoleledelse og studerendes læring, hjælpe rektorer med at støtte deres lærere bedre og i sidste ende forbedre de studerendes resultater.

 • $ 5 millioner

Anonym gave til BB

 • 5-årigt, 2,5 millioner dollars

Giv fra National Institutes of Health til Dr. Kym Gowdy for at studere, hvordan og hvorfor luftforurening i jorden kan forårsage en række sundhedsmæssige problemer i håb om at reducere hyppigheden af luftvejsinfektioner.

 • $ 1,38 millioner

Nationalt tilskud tildelt Dr. Brandon Schultz for at undersøge, hvordan et seriøst videospil kan hjælpe unge med ADHD med at lære akademiske mestringsevner.

 • 1.000 nye stipendier

Chancellor's Scholars-programmet vil give generelle stipendier til nybegynderne begyndt i efteråret 2019 takket være en gave på $ 1 million fra James og Connie Maynard og deres datter påske.

Placeringer

Greenville

Address
East 5th Street
27858 Greenville, North Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig