Eastern University Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Eastern University er en nonprofit, regionalt akkrediteret institution grundlagt i 1925. Gennem vores lange historie, stræber vi efter at Vågn op VERDEN etiske forretningsmetoder ved at uddanne fremtidige ledere funderet i troen, fornuft og retfærdighed.

relevans

På Eastern University, tror vi ikke på busywork. Hver af vores online-programmer er praktisk og billig. De blander forskning med real-life applikation. Gennem meningsfuld samarbejde og projekter, giver vi dig med viden og nyligt raffineret færdigheder, som du kan anvende med det samme. Holistisk Support

Som et værdsat del af vores online community, vil dedikeret fakultet være positive over for dig. Vi demonstrerer et dybt engagement i din succes ved at tilbyde mentorskab og vejledning, så du kan nå dine mål. Rettidig Forberedelse

Disse dage, er voksne som dig at vende tilbage til skolen for at tjene så længe efterspurgt legitimationsoplysninger og nå deres mål. Vores online programmer er designet til at være nem, fleksibel og økonomisk overkommelig. Eastern University kan give de færdigheder til at fremme inden for hastigt voksende karriere i sygepleje, uddannelse og erhvervslivet industrier.

National Anerkendelse

Nationalt Anerkendt Christian University herunder udmærkelse fra Best Colleges 'En af 50 Best Colleges for ældre elever.

US News & World Report Top - Tier Ranking for Universiteter-North Region.

Regionale Akkreditering

Eastern University er akkrediteret af den mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. (267-284- 5000) The Middle stater Kommissionen om videregående uddannelse er en institutionel akkreditering agentur anerkendt af den amerikanske udenrigsminister uddannelse og Rådet for Videregående Uddannelse Akkreditering.

Placeringer

Wayne

Address
Eastern University,
1300 Eagle Road
St. Davids

PA 19087-3696 Wayne, Pennsylvania, USA

Programmer

Denne skole tilbyder også: