Ellis Online College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The Ellis forskel: Online Learning når det er bedst En opdeling af det prestigefyldte New York Institute of Technology (NYIT) blev Ellis College oprettet for at give arbejde voksne med en troværdig måde at fremme deres karriere udnytte alle fordelene ved online-læring. En af de første skoler til at realisere værdien af ​​online-læring, NYIT er en 50 år gammel akademisk institution med over 70.000 alumner, tre New York-området campusser og et stigende antal steder rundt om i verden. Hvorfor Ellis College of NYIT? Ellis College leverer en overlegen uddannelse med uanset tid og sted bekvemmelighed af internettet. Det giver en meget interaktiv, community-orienteret miljø, der gør online læring en berigende og fornøjelig oplevelse.

Ellis plads travle hverdag ved at tillade dig at tage en klasse ad gangen, og tilbyde startdatoer hver tredje uge. Kort kursus vilkår gør det muligt at afslutte hurtigt! Ellis giver mange af fordelene ved en traditionel offline skole, herunder en omfattende virtuel campus, der gør det muligt for studerende og professorer til at interagere, udveksle ideer og gensidige interesser, og sammensætte den værdifulde venskaber og faglige netværk, som er så vigtige i dagens økonomi. Ellis fordyber dig i den virkelige verden arbejdssituationer, så du kan "lære ved at gøre", og tilegne sig viden og færdigheder, som du kan anvende med det samme. Ellis 'unikke, interaktiv web-baseret online læring platform leverer en berigende og fornøjelig oplevelse gennem dynamiske Flash-øvelser, videoer og demonstrationer. Ellis tilbyder prestige og stabilitet gennem sit samarbejde med New York Institute of Technology, uden besværet med pendling til og fra en campus. Ellis 'online-MBA-program tilbyder kurser, der er udviklet i samarbejde med verdens førende business skoler, herunder Columbia University Business School, Stanford University og University of Chicago Graduate School of Business. Ellis er blandt de anerkendte ledere i online læring for faglig udvikling, undervisning medarbejdere fra top arbejdsgivere, herunder General Motors.

Få din College Uddannelse Online fra erfarne Fakultet Ellis College instruktører er sande mestre i deres håndværk. Ud over sin fuldtids fakultet, Ellis udnytter en imponerende række af fremtrædende erhvervsledere og fagfolk til at levere din college uddannelse online, tilføjer en erfaren, virkelige verden perspektiv, der går hånd i hånd med vores karriere-baserede pensum. Hver Ellis instruktør har en ph.d. eller kandidatgrad i emnet, med næsten halvdelen af ​​al undervisning fakultet i besiddelse af en doktorgrad eller anden terminal grad. Ellis søger aktivt ud førende undervisere, som effektivt kan levere et kollegium uddannelse online, hvilket er grunden til de fleste nye Ellis instruktører har tidligere undervisningserfaring. Ellis sikrer også, at hver instruktør fuldfører et intensivt træningsprogram i online-undervisning. Desuden modtager nye instruktører coaching gennem hele deres oprindelige kurser, og alle fakultet opfordres til at deltage i regelmæssige pædagogiske webcasts på de nyeste online pædagogiske praksis. Ved at tilbyde dygtige, kvalificerede undervisning i tandem med de nyeste online undervisning platforme, Ellis tilbyder en berigende og givende miljø for at modtage din college uddannelse online. Den højeste Uddannelse Standards Ellis løbende overvåger sine instruktører til at sikre deres undervisning effektivitet. Tilbagemeldinger Studerende er også udarbejdet for at give yderligere indblik i en instruktør praksis. Desuden er alle instruktører gennemgås årligt via et intensivt kursus revision foretaget af et andet medlem af Ellis fakultet, der sikrer, at hver instruktør forbliver en værdsat og effektiv pædagog hele deres embedsperiode. Ellis instruktører er bundet af ti vejledende principper for at sikre, at hvert kursus giver en engagerende, berigende oplevelse for alle studerende:

Start dit kursus på en rettidig og engagerende måde. Klart at kommunikere dine forventninger til de studerende og diskutere deres forventninger til dig. Nå ud til mindre involveret og udsatte elever. Altid opretholde en positiv, opmuntrende tone med dine elever. Være til stede og deltager i alle diskussioner. Demonstrere en solid beherskelse af kursets indhold og altid opfører dig på en professionel måde. Opretholde det høje niveau af service, der kræves af Ellis College, herunder 48-timers ekspeditionstid på sorterede opgaver og tilgængelighed seks dage om ugen. Give meningsfuld, handlingsrettede feedback til alle sorterede opgaver. Give passende vejledning om politik og procedurer. Komplet endelige kursusaktiviteter i en rettidig, præcis måde.

Fakultetet Tilgængelighed når du behøver det Ellis College sikrer, at alle dens instruktører er disponible og tilgængelige, både i og uden for klassen. Hver instruktør er forpligtet til at logge på mindst seks dage om ugen til at besvare spørgsmål og deltage i de studerendes diskussioner. Desuden er mange instruktører og regelmæssige realtid chat-sessioner inden kurset platform, hvor de kan besvare spørgsmål og coach studerende på kommende opgaver. Studerende kan også interagere privat med instruktøren via fakultetet 1 til 1-funktionen tilgængelig inden for alle kurser. Denne omfattende tilgængelighed sikrer, at du modtager personlig opmærksomhed og hjælp, som du kan få brug for, mens du forfølger din Ellis College uddannelse online

Placeringer

New York

Address
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 New York, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: