Læs den officielle beskrivelse

Ønsker du at udvide din viden, opdatere dine færdigheder og nå det næste niveau i din karriere? Vores kandidatuddannelser er designet til at imødekomme markedets krav. Vi tager en frisk, personlig, hands-on tilgang. Med talentfulde professorer og studerende vil du aktivt engagere både teori og praksis. Du vil nyde bekvemmeligheden af ​​aftenklasser eller fuldføre din grad helt online. Mest af alt vil du forberede dig på at træde med ny tillid til et liv med professionelt lederskab.

Lære at lede i en samarbejdsvillige verden

Velkommen til næste generations kandidatprogrammer, der kan hjælpe dig med at nå det næste niveau. Hvorvidt du ønsker at fremme din karriere eller foretage en karriereovergang, har Elmhurst College programmerne for dig. Få de tekniske færdigheder på tværs af platformen, som du har brug for til at hjælpe dig med at nå dine mål og dit potentiale. Udvikle friske løsninger til virkelige udfordringer gennem projektbaseret læring. Vores programdirektører er der for dig - hjælper dig med at forhandle alt fra klassevalg til karrierevejledning. Vores innovative og fleksible programmer er designet til at optimere dine karriere mål og forberede dig til arbejde i mange højvækst industrier. Vi er ubarmhjertigt forpligtet til uddannelse, der holder dig foran kurven.

Kandidatuddannelser

 • Computer Information Technology
 • Datalogi
 • Geografiske informationssystemer (GIS)
 • MBA - deltid, fuld tid
 • Supply Chain Management
 • Projektledelse

Elmhurst College - det rigtige valg

 • Få tillid til at lykkes: Vores programdirektører er ikke kun eksperter på deres områder: de er dedikeret til at udvide din rækkevidde, give råd til salvie og mennesker, som hver leder har brug for.
 • Fleksibilitet til at gøre det arbejde: vores uddannelser er designet til at passe ind i din travle tidsplan. Programmer tilbydes i en række forskellige formater for at give dig den maksimale bekvemmelighed.
 • Et overkommeligt valg: Elmhurst College repræsenterer gentagne gange i kategorien Best Value for akademisk kvalitet og pris.
 • Praktisk beliggenhed: Vores smukke campus ligger kun 15 miles vest for downtown Chicago og er let tilgængeligt med bil eller tog.

Tag det næste trin

Når du overvejer dine muligheder, opfordrer vi dig til at besøge Elmhurst campus. Du vil lære om vores adgangsproces, tur på vores campus og se selv, hvad Elmhurst College handler om. Request Information: For at anmode om oplysninger om dit program af interesse, udfyld vores online formular. Chat Live med en Adgangskonsulent. Chat online i dag. Ansøg nu!

placering

Elmhurst rækker i de 10 regionale regionale universiteter i Midtvesten, ifølge US News

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Elmhurst College

Med en kandidat i projektledelse lærer du at nå ud på tværs af discipliner og funktioner, der tales alles sprog, for at koordinere holdet. Vi lærer dig de værktøjer og te ... [+]

Vær den, der får det gjort

Koordinere planlægningen, folket, processen og produktet.

Hver organisation har brug for pålidelige ledere, der kan tage ansvar for et projekts succes. Derfor hjælper vi hos Elmhurst dig med at udvikle et sæt kernekompetencer, så du kan levere projekter til tiden, på budgettet og til specifikationen - på en lang række områder og erhverv.

Lære at lede i en samarbejdsvillig verden

Med en kandidat i projektledelse lærer du at nå ud på tværs af discipliner og funktioner, der tales alles sprog, for at koordinere holdet. Vi lærer dig de værktøjer og teknikker, du har brug for til at overvåge et projekt: budgettering og overvågning, kommunikation og teamopbygning, risikostyring og beslutningstagning.... [-]

USA Elmhurst
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

MSc

Elmhurst College

Når du forstår en virksomhed fra den ene ende til den anden, gør du dig selv uundværlig - i en by, der er en af ​​verdens største transport- og logistikcentre. ... [+]

Tilslutning af verden

Når du forstår en virksomhed fra den ene ende til den anden, gør du dig selv uundværlig - i en by, der er en af ​​verdens største transport- og logistikcentre.

Som professionel at navigere i et komplekst og globalt erhvervsklima har du brug for en grad, der giver værdi. Med Elmhurst MSCM tilbyder du organisationer den eftertragtede know-how i design, planlægning og drift af velkendte forsyningskæder.

Du vil være bevandret i de roller, hvert funktionelt område i en virksomhed spiller i forsyningskæden og de tværfunktionelle samarbejdsstrategier, der er nødvendige i drift af forsyningskæder. Men det vil være dybden i dine Elmhurst-erhvervede analytiske evner, der giver dig dine ægte ledermuskler.... [-]

USA Elmhurst
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
22 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media