Elmhurst College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ønsker du at udvide din viden, opdatere dine færdigheder og nå det næste niveau i din karriere? Vores kandidatuddannelser er designet til at imødekomme markedets krav. Vi tager en frisk, personlig, hands-on tilgang. Med talentfulde professorer og studerende vil du aktivt engagere både teori og praksis. Du vil nyde bekvemmeligheden af ​​aftenklasser eller fuldføre din grad helt online. Mest af alt vil du forberede dig på at træde med ny tillid til et liv med professionelt lederskab.

Lære at lede i en samarbejdsvillige verden

Velkommen til næste generations kandidatprogrammer, der kan hjælpe dig med at nå det næste niveau. Hvorvidt du ønsker at fremme din karriere eller foretage en karriereovergang, har Elmhurst College programmerne for dig. Få de tekniske færdigheder på tværs af platformen, som du har brug for til at hjælpe dig med at nå dine mål og dit potentiale. Udvikle friske løsninger til virkelige udfordringer gennem projektbaseret læring. Vores programdirektører er der for dig - hjælper dig med at forhandle alt fra klassevalg til karrierevejledning. Vores innovative og fleksible programmer er designet til at optimere dine karriere mål og forberede dig til arbejde i mange højvækst industrier. Vi er ubarmhjertigt forpligtet til uddannelse, der holder dig foran kurven.

Kandidatuddannelser

  • Computer Information Technology
  • Datalogi
  • Geografiske informationssystemer (GIS)
  • MBA - deltid, fuld tid
  • Supply Chain Management
  • Projektledelse

Elmhurst College - det rigtige valg

  • Få tillid til at lykkes: Vores programdirektører er ikke kun eksperter på deres områder: de er dedikeret til at udvide din rækkevidde, give råd til salvie og mennesker, som hver leder har brug for.
  • Fleksibilitet til at gøre det arbejde: vores uddannelser er designet til at passe ind i din travle tidsplan. Programmer tilbydes i en række forskellige formater for at give dig den maksimale bekvemmelighed.
  • Et overkommeligt valg: Elmhurst College repræsenterer gentagne gange i kategorien Best Value for akademisk kvalitet og pris.
  • Praktisk beliggenhed: Vores smukke campus ligger kun 15 miles vest for downtown Chicago og er let tilgængeligt med bil eller tog.

Tag det næste trin

Når du overvejer dine muligheder, opfordrer vi dig til at besøge Elmhurst campus. Du vil lære om vores adgangsproces, tur på vores campus og se selv, hvad Elmhurst College handler om. Request Information: For at anmode om oplysninger om dit program af interesse, udfyld vores online formular. Chat Live med en Adgangskonsulent. Chat online i dag. Ansøg nu!

placering

Elmhurst rækker i de 10 regionale regionale universiteter i Midtvesten, ifølge US News

Placeringer

Elmhurst

Address
School for Professional Studies Elmhurst College 190 Prospect Avenue Elmhurst, Illinois 60126-3296
Elmhurst, Illinois, USA