Emerson College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Emerson

Emerson College er internationalt anerkendt som landets førende institution for videregående uddannelse afsat til kommunikation og kunst.

Gennem en lang række programmer, der tilbydes i fleksible formater, giver Emersons kreative læringsmiljø dig mulighed for at gøre din passion til en professionel forfølgelse.

Energiveret af engagement med det kreative liv i Boston og Los Angeles, er vores elever uafhængige sind fra forskellige baggrunde, som udvikler deres egen personlige stemme og ekspertise inden for erhverv, der danner dybtgående samfund og kultur i det 21. århundrede.

Mission og Vision

Emerson College tilbyder uddannelsesprogrammer, der forbereder graduate mænd og kvinder til at påtage sig ansvarsstillinger og lederskab inden for kommunikation og kunst og for at forfølge stipendium og arbejde, der bringer innovation til disse discipliner.

Emerson er etableret i 1880 som en lille, regional skoleforening, der har udviklet sig til en forskelligartet, coeducational og multifaceted gradstillende institution med en liberal kunst frem for konservatorisk orientering. Men vores mission og fokus forbliver stort set det samme som i 1880: at udforske og skubbe grænserne for kommunikation, kunst og kultur og dermed bidrage til samfundets fremgang.

Bemærkelsesværdig alumni

Mange af vores 37.000 alumni forbliver aktive deltagere i Emersons liv. Selvom de er koncentreret i Massachusetts, Californien og New York, kan Emersonians findes i næsten alle store medier, underholdning eller kunstvirksomhed over hele landet.

universitetsområder

Emerson College hovedcampus ligger i hjertet af Boston, Massachusetts, ved indgangen til byens teaterdistrikt og tæt på kulturcentre, medier og offentlige transportmidler. Collegeet har også faciliteter i Los Angeles. Udforsk og lær mere om hver af disse placeringer ved at klikke på nedenstående links eller tage en virtuelt rundvisning på vores Boston Campus nu.

TAGE VIRTUAL TOUR

  • Boston Campus

    Emerson's epicenter er placeret i krydset mellem Boylston og Tremont gaderne i den sydøstlige ende af Boston Common. Guldkuppelen i Massachusetts State House kan ses fra mange udsigtspunkter på campus og metrostoppestedet ved vores hoveddør.

    FÅ AT VÆRE BOSTON

  • Emerson Los Angeles (ELA)

    ELA er beliggende i hjertet af Hollywood, og er et prisvindende anlæg, der rummer op til 217 studerende og indeholder klasseværelser, kontorer, et auditorium, screeninglokale, lyd- og videolaboratorier, præstations- og øvelsesstudier og meget mere.

    FORKLAR ELA

Graduate Student Undervisning

Regningen vil afspejle alle omkostninger på den studerendes konto. Disse omfatter undervisning, bestyrelse og gebyrer, der er angivet på kostediagrammet nedenfor, plus diverse afgifter som transportgebyrer og finansieringsafgifter, hvis det er relevant.

Oplade


- Bestyrelse Pendlere Målplan TBD TBD TBD Gebyrer Sygesikring
Graduate Student Services Fee (fuldtids)
Graduate Student Services Fee (Deltid)
International Student (kun nye studerende)
Sen registrering
Akademisk kursus $ 2.694
$ 312
$ 116
$ 155
$ 50
varieret **
$ 312
$ 116
$ 155 **
$ 50
varieret -
$ 624
$ 232

-
varieret


* Vil blive bestemt på et senere tidspunkt.
** Bedømmes kun for nye studerende, der indtaster i forårssemesteret./>

For mig oplysninger om studiekostnader, klik her .

Placeringer

Boston

Emerson College

Address
120 Boylston Street
Boston, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig