Fairmont State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fairmont State University, Med en 120-acre vigtigste campus i Fairmont, er en del af statens voksende højteknologiske korridor. Med en lang historie af akademisk ekspertise, FSU er et sted, hvor undervisning og læring stof og studerende er vores første prioritet. Grundlagt i 1865 som statens første private normal skole i West Virginia, FSU fejrer Sesquicentennial i 2015.

Gennem det seneste årti, har de vigtigste campus udvidet med nybyggeri, herunder en Engineering Technology Building, student center, kollegium, parkeringskælder, forbedret bibliotek facilitet og væsentlige forbedringer ADA tilgængelighed.

Falcon Hurtig Fakta

Almindeligste løsninger

Med 80 bacheloruddannelser og fem graduate uddannelser, kan enhver studerende finde den rigtige pasform.

Falcon Cast

Vores støbt (navnet for en gruppe af Falcons) svæver på omkring 4.200 studerende.

Hjem Blandt Hills

FSU største campus er beliggende i Fairmont, West Virginia, en venlig by med 19.000. Campus er hjemsted for Frank og Jane Gabor West Virginia Folklife Center. FSU har en filial campus i Clarksburg, som kaldes Gaston Caperton Center. Robert C. Byrd National Aerospace Education Center, der ligger i nærheden Bridgeport, tilbyder flere programmer inden for luftfarten.

Fakultetet Interaktion

Med en studerende til fakultetet forholdet 17: 1 og en gennemsnitlig klassekvotient på 22, FSU sætter alle studerende først.

Bliv involveret

Fra græsk liv, til intramurale Sport, til Anime Club, er der mere end 80 studenterorganisationer på FSU.

Fighting Falcons

Som medlem af Mountain East Conference, FSU er en NCAA Division II-skole med 16 varsity sport. Kom juble på Falcons med vores maskot Freddie.

MISSION STATEMENT: Mission Fairmont State University er at give muligheder for enkeltpersoner til at nå deres faglige og personlige mål og opdage roller til ansvarlige samfundsborgere, der fremmer det fælles bedste.

VISION ERKLÆRING: Fairmont State University aspirerer til at blive nationalt anerkendt som en model for tilgængelige elevcentrerede institutioner, der fremmer studerendes succes ved at tilbyde omfattende uddannelse og fremragende undervisning, fleksible læringsmiljøer, og overlegen service. Kandidater vil have den viden, færdigheder og vaner i sindet nødvendig for intellektuel vækst, fuld medborgerskab, beskæftigelsesegnethed og iværksætterkultur i et skiftende miljø.

The Story

Fairmont State University's rødder nå tilbage til dannelsen af ​​offentlig uddannelse i staten West Virginia. Det første private normal skole i West Virginia blev etableret i Fairmont i 1865 af John N. Boyd, skolens første hovedstol, at uddanne lærere.

I løbet af de sidste 147 år, har universitetet oplevet mange ændringer i navn - fra West Virginia Normal School på Fairmont til Fairmont State Normal School i 1870'erne, til Fairmont State Teachers College i 1931, til Fairmont State College i 1944, til Fairmont State University i 2004. Disse ændringer indikerer en løbende udvidelse af programmer og formål.

I 1923 Fairmont State Normal School først tilbudt en fireårig bacheloruddannelse i uddannelse, hvilket gør skolen et kollegium. I dag FSU tilbyder mere end 80 studentereksamen grader i erhvervslivet, uddannelse, teknik og teknologi, kunst, liberale kunst og pleje og allierede sundhed administration. Kandidatuddannelser er udviklet i uddannelse, erhvervsliv og strafferet.

Universitetets ændringer i placering i Fairmont også afspejle dens fortsatte vækst. Den 27. februar 1867 den normale skole blev en statslig institution. Byggeri begyndte på en mursten bygning på det nordvestlige hjørne af Adams og Quincy gader senere samme år. I 1893 flyttede skolen ind i en ny bygning på Second Street og Fairmont Avenue. I begyndelsen af ​​1917 Fairmont State Normal School flyttede til bygningen nu hedder Hardway Hall, der sidder på en bakke med udsigt over Locust Avenue.

Fra det enkelt columned bygning på en bakke, der engang var en del af en mælkeproduktion, har universitetets 120-acre campus udvidet med mere end 23 bygninger. Gennem det seneste årti, nybyggeri, herunder en ny elev center, parkeringshus, kollegium, og akademisk bygning, samt omfattende forbedringer af infrastrukturen, i høj grad har påvirket tilgængeligheden og skønhed campus. FSU har to satellitpositioner i Harrison County, Gaston Caperton Center i Clarksburg og Robert C. Byrd National Aerospace Education Center i Bridgeport. FSU fortsætter med at se på mulighederne for at nå ud over grænserne i West Virginia og nationen at opbygge relationer.

Fra sin første officielt registreret indskrivning af 30 studerende i 1868 har FSU vokset til at være den tredjestørste af statens universiteter med en indskrivning af omkring 4.600 studerende. Den første elev, Hyre D. Clark af Buckhannon, uddannet fra den normale skole i 1872. I dag, FSU har et alumni netværk af mere end 29.000 stolte Falcons

Tag en virtuel tur her

Placeringer

Fairmont

Fairmont State University

Address
1201 Locust Avenue

26554-2470 Fairmont, West Virginia, USA
Telefonnummer
+1 800-641-5678

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig