Five Towns College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dine år på universitetet skulle være "livsændrende" dem.

Vi tror, ​​at de vil være på fem byer.

Uanset om du planlægger at studere musik, film / video, teater kunst, lyd, uddannelse, erhvervsliv, musikbranchen eller massekommunikation, vil du finde dig selv at arbejde med inspireret og dedikeret fakultet og med begavede elever hver dag.

Hvad gør Five Towns College særpræg?

Vi synes, det er vores hengivenhed til kreativitet, uanset hvilket område du forfølger. Hvis du overvejer fem byer, være sikker på at se en af ​​vores teaterforestillinger eller koncerter og døm selv niveauet for vores dygtighed og egenart. Tag en rundtur i vores faciliteter og se MIDI, Mac og PC laboratorier, film / video og tv-studier, eller de tre lyd studios, hvor musikoptagelser, film og andre kunstneriske arbejde finde sted.

Internationale Stipendier

Internationale studerende optaget Five Towns College er berettiget til at modtage en international stipendium spænder fra $ 1.000 til $ 10.000 USD om året. Disse stipendier er baseret på talent og / eller merit og er renumerable baseret på stipendium kriterierne i den Awards brev. Disse stipendier tildeles på både bachelor-og kandidatniveau.

Vores mission

Five Towns College orkestrerer en livslang stræben for læring, der fremmer en forpligtelse til etiske, intellektuelle og sociale værdier. Dedikeret til kvalitet i læring, undervisning og stipendium, kollegiet fejrer verdener af musik, medierne, erhvervslivet, undervisning, scenekunst, og underholdningsindustrien. Ved at integrere stringent akademisk undersøgelse, forskning og praktisk erfaring, kollegiet forbereder kandidater til at være velformulerede og fantasifulde deltagere i vores demokratiske samfund.

Five Towns College nærer i sine elever et globalt perspektiv gennem karakteristisk læseplaner, der kombinerer indhold ekspertise med en generel uddannelse. Ved at bringe studerende og fakulteter sammen i et kreativt fællesskab, kollegiet letter et miljø, der respekterer både individualitet og mangfoldighed, mens udfordrende studerende til at udvide deres unikke talenter til fulde.

Placeringer

New York

Five Towns College

Address
305 N Service Rd, Dix Hills, NY, United States
New York, New York, USA
Telefonnummer
+1 (631) 656-2110

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig