Florida Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det hele startede med 37 cent

Florida Tech blev grundlagt i 1958 som "Brevard Engineering College." Det hele startede som en idé i sindet af Jerome P. Keuper, en visionær fysiker, der arbejder ved Cape Canaveral.

Som universitetslære ville have det, udtrykte Keuper sit ønske om at skabe et videnskabeligt og teknologisk universitet til en ven over drinks på en lokal pub. Når han overhørte samtalen, skubbede en medmynder 37 cent i skift over baren og sagde: ”Der er din første donation, Jerry. Gå nu og bygg det kollegium. ”

Så det gjorde Keuper. Og hvad der startede med 37 cent som en natskole for de tidlige "missilemen" af det amerikanske rumprogram, er nu et omfattende nationalt forskningsuniversitet, der er anerkendt over hele verden for at være fremragende i at forberede studerende til fremtidens karriere.

Kerneværdier

 • Forskning til fordel for hele menneskeheden
 • Uddannelse i en levetid for succes
 • Globalt borgerskab for en bedre verden

Mission statement

Florida Institute of Technology 's mission er at tilbyde uddannelse af høj kvalitet til en kulturelt forskelligartet studerende for at forberede studerende til at komme ind i den globale arbejdsstyrke, søge muligheder for højere uddannelse og tjene i deres samfund. Universitetet søger også at udvide viden gennem grundlæggende og anvendt forskning og til at imødekomme de forskellige økonomiske, kulturelle og samfundsmæssige behov i vores lokale, statslige, nationale og internationale valgkredse.

Til støtte for denne mission er vi forpligtet til:

 • Fremme af studerendes udvikling ved at fremme og opretholde en produktiv institutionel vurderingskultur, der fører til kontinuerlig forbedring af akademiske og administrative programmer
 • Udvikling af en organisationskultur, der værdsætter og opmuntrer til intellektuel nysgerrighed, en følelse af tilhørighed og fælles formål blandt fakultetet, studerende og personale og stræben efter fremragende karakter i alle bestræbelser
 • Rekruttering og udvikling af fremragende fakulteter til at blive ledere inden for deres respektive områder og internationalt anerkendte lærde
 • Opnå anerkendelse som en effektiv, innovativ, teknologifokuseret uddannelses- og forskningsinstitution
 • Rekruttering og fastholdelse af en fremragende, meget udvalgt og kulturelt forskelligartet studerende
 • Fortsat at forbedre kvaliteten af campuslivet for alle medlemmer af universitetssamfundet
 • Giver muligheder for personlig vækst og karriere for både traditionelle og utraditionelle studerende og medlemmer af fakultetet og personalet
 • Sikring og opretholdelse af faglig akkreditering for alle passende programmer

138708_Clean_Room.jpg

Vi er Florida Tech

Hvad vi er, er et privat, co-uddannelsesmæssigt, bolig, forskningsintensivt, ph.d.-universitet beliggende i Melbourne på Floridas solrige "Space Coast." Men hvem vi er, er så meget mere. Vi er et samfund af forskere, lærde og studerende, der kommer fra hele verden. Vi er ingeniører, aviators, innovatører, ledere, undervisere, atleter og astronauter. Vi har hjerne fra raketforskere og hjertene fra Panthers. Vi er Florida Tech.

Vi er nådesløse

Florida Tech er et universitet for ledere og studerende - et forskelligartet samfund af studerende, personale, fakulteter og alumner, der er forenet i den nådeløse stræben efter storhed.

Vi er internationale

Studerende fra mere end 90 lande verden over vælger at bo og lære på Florida Tech, hvilket gør os til et virkelig globalt universitet. Når vi siger #YouAreWelcomeHere, mener vi det.

Vi skaber fremtiden

Et af de primære elementer i Florida Techs mission er at fremme videnskab og teknologi til fordel for Jorden og alle dens indbyggere. Så det er hvad vi gør.

Vi har Panther Pride

Du kan føle det første gang, du besøger campus, den dag, du studerer, eller på et tidspunkt imellem. Men når du gør det, vil du se, at Panther Pride er mere end skoleånd. Det er en familie.

Vi opretter forbindelser

Florida Tech er stolt over at være en del af Brevard County-samfundet og byder sine naboer velkommen til at udforske de mange personlige, professionelle, virksomhedsmæssige og kulturelle muligheder, vi har at tilbyde.

Vi er STEM

Der er en grund til, at Florida Tech er kendt som Floridas STEM University ™. Kort sagt: Videnskab, teknologi, teknik og matematik er i vores DNA. Dette gør STEM til en drivkraft bag, hvem vi er, hvad vi gør, og hvorfor vi eksisterer.

Placeringer

Melbourne

Address
West University Boulevard,150
32901 Melbourne, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig