Florida State University College of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

"På Florida State University College of Medicine er vi interesserede i at producere læger, lægehjælpere og forskere, der er omsorgsfulde praktikere inden for både kunst og videnskab inden for medicin. Denne proces starter med at vælge de rigtige studerende - mennesker, der vil arbejde godt sammen med deres patienter og hele sundhedsteamet. Efter nøje udvælgelse af vores studerende fordyber vi dem i en kultur, der inkorporerer de egenskaber, vi forventer at se hos vores kandidater. Gennem MD, PA og Ph.D. i biomedicinske videnskabsprogrammer, FSU studerende lære i et miljø, der værdsætter mangfoldighed, gensidig respekt, teamwork og åben kommunikation. De deltager også aktivt i en innovativ læseplan, der forbereder dem til at blive livslang elever i en æra med eksplosiv vækst i medicinsk viden og informationsteknologi. "

Florida State University College of Medicine vil uddanne og udvikle eksemplariske læger, der praktiserer patientcentreret sundhedspleje, opdager og fremmer viden og er lydhøre over for samfundets behov, især gennem service til ældre, landdistrikter, mindretal og dårligt tjente befolkninger.

FSU College of Medicine vil føre nationen til at forberede medfølende læger til at levere den højeste kvalitet af det 21. århundredes patientcentreret medicin til samfund med størst behov.

Placeringer

Tallahassee

Address
West Call Street,1115
32304 Tallahassee, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig