Florida State University Panama City

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Florida State University Panama City tilbyder livsændrende uddannelsesmæssige og sociale muligheder, der forbereder studerende, fakultetsmedlemmer og samfundsmedlemmer til at nå deres mål, udvikle en rigere kultur af mangfoldighed og fremme en ånd af livslang læring. I samarbejde med områdets militære installationer, brancheledere og andre Florida State University-afdelinger og colleges skræddersy vi uddannelseserfaringen for at gøre videregående uddannelse mere tilgængelig for beboerne i Nordvest-Florida.

Florida State University er et af landets eliteforskningsuniversiteter, og FSU Panama City forstærker universitetets bestræbelser på at bevare, udvide og formidle viden inden for videnskab, teknologi, kunst, humaniora og erhverv.

Vores Bayside-campus er hjemsted for et samfund af innovative tænkere, der opretter programmer, der understøtter og forudser de sofistikerede behov hos erhvervslivet i Nord Florida, der forbereder arbejdsstyrke-studerende til at imødekomme regionens økonomiske behov.

Placeringer

Tallahassee

Address
W College Ave,600
32306 Tallahassee, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig