Florida State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Graduate School understøtter kandidatstuderende i hvert program på Florida State University . Vi yder bistand i akademiske anliggender, rådgivning om universitetsdækkende gradskrav, information om tilgængeligheden af økonomisk bistand inklusive assistenter, stipendier og stipendier samt godkendelse af specialer og afhandlinger.

Graduate School Missions:

  • Hjælper ph.d.-studerende på Florida State University ved at yde rådgivning om generelle akademiske anliggender, universitetsdækkende gradskrav og information om tilgængeligheden af økonomisk bistand, herunder assistenter, stipendier og stipendier; ved at give godkendelse til afhandlinger, afhandlinger og afhandlinger; og ved at fremme udviklingen af deres færdigheder og viden for at lykkes som ledere i et globalt samfund.
  • Samarbejder med Florida State University enheder, inklusive alle akademiske programmer, afdelinger og colleges samt Center for Global Engagement, Center for Intensive English Studies, Career Center, Health Center og University Libraries for at imødekomme kandidatstuderendes behov; og samarbejder med nationale organisationer som Council of Graduate Schools, Association for Public and Land-stipendium Universities og National Research Council for at fremme vigtigheden af kandidatuddannelse.
  • Samhandler med Kontoret for Fakultetsudvikling og -fremgang og Graduate Policy Committee for at etablere og sørge for overvågning af politikker, der påvirker kandidatuddannelsen ved universitetet.

Placeringer

Tallahassee

Address
W College Ave,600
32306 Tallahassee, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig