The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CCAS

Hvem er vi

GW Columbian College of Arts and Sciences, Forskning trives, kritisk tænkning er endemisk, samarbejde er konstant, og den virkelige verden uddannelse går hånd i hånd med læring. På grund af skolens misundelsesværdig beliggenhed i hjertet af landets hovedstad, aktivt engagement begynder i klasseværelset og fortsætter inden haller af regeringen, gallerier museer, laboratorier NIH, NASA, og DOE, ambassader internationale diplomater, og smug af Smithsonian og andre ærværdige institutioner.

Kollegiet er den intellektuelle og kreative rygrad universitetet, et sted, hvor kunst, humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab kommer sammen for at danne en helhed af ideer og muligheder. Som en leder blandt landets liberale kunst institutioner på grund af en innovativ læseplan, der lægger vægt på perspektiver, analyser og kommunikation, er studerende udstyret med de kompetencer, der er nødvendige for at være effektive og ansvarlige borgere i det 21. århundrede. På det faglige og ph.d.-niveau, studerende partner med et fakultet af akademikere, der omfatter Fulbright modtagere, prisbelønnede koreografer, offentliggjorde forskere og kritikerroste forfattere til at fremme et spektrum af forskning om emner lige fra styring af udledningen af ​​drivhusgasser til at dykke ned i autisme s årsager, forekomst og behandling.

Succesen med vores indsats på tværs af akademiets 42 faglige afdelinger og 27 forskningscentre bedst afspejles gennem resultater af vores alumner, herunder amerikanske senator og tidligere Virginia guvernør John Warner, international film skuespillerinde Kerry Washington, og administrerende direktør og formand for Tufts Medical Center Ellen Zane. Vores folk, vores rækkevidde, og vores placering gør Columbian College "gå til" sted for læring og opdagelse i Washington, DC, og verden udenfor.

CCAS

Velkommen til colombianske College kandidatstudier

Konkurrencedygtige. Forbundet. Omfattende.

  • 3.300 studerende
  • 55 masteruddannelser
  • 26 doktorgrader
  • 18 Graduate Certifikater

Kandidatuddannelser i GW Columbian College of Arts and Science er en magnet for top lærde og en katalysator for læring og opdagelse i et bredt spektrum af kunst, humaniora og sociale og hårde videnskab felter. Vores grader og certifikater integrerer den højeste kaliber af uddannelse, fra vores verdenskendte programmer i fag som historie, statskundskab og Public Policy, til vores pionerarbejde i Art Therapy, Forensic Sciences og LGBT Health Policy and Practice.

En avanceret grad fra en af GW s 82 Arts & Sciences Programmer er ulig nogen anden forskerskolen oplevelse. Ikke alene er vi skridt fra de mest indflydelsesrige institutioner i Washington, DC, men vores fakultet og alumni-netværk omfatter en ekstraordinær række internationalt anerkendte ledere. På Columbian College, vil du få redskaber til at trives både intellektuelt og professionelt.

Placeringer

Washington

Address
Phillips Hall 801 22nd St. NW
20052 Washington, District of Columbia, USA