The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CCAS

Hvem vi er

GWs Columbian College of Arts and Sciences trives forskning, kritisk tænkning er endemisk, samarbejde er konstant, og træning i den virkelige verden går hånd i hånd med læring. På grund af kollegiets misundelsesværdige placering i hjertet af landets hovedstad, begynder aktivt engagement i klasseværelset og fortsætter inden for regeringshaller, museer, gallerier, laboratorier i NIH, NASA og DOE, ambassaderne for internationale diplomater, og bagværelserne i Smithsonian og andre ærverdige institutioner.

Universitetet er den intellektuelle og kreative rygrad på universitetet, et sted, hvor kunst, humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab mødes for at danne et væld af ideer og muligheder. Som en leder blandt nationens liberale kunstinstitutioner på grund af en innovativ læseplan, der fremhæver perspektiver, analyser og kommunikation, er bachelorstuderende udstyret med de kompetencer, der er nødvendige for at være effektive og ansvarlige borgere i det 21. århundrede. På det professionelle og ph.d.-niveau samarbejder kandidatstuderende med et fakultet af lærde, der inkluderer Fulbright-modtagere, prisvindende koreografer, offentliggjorte forskere og kritikerroste forfattere til at fremme et spektrum af forskning om emner lige fra at kontrollere drivhusgasemissioner til at dykke ned i autisme årsager, udbredelse og behandling.

Succesen med vores bestræbelser på tværs af kollegiets 42 akademiske afdelinger og 27 forskningscentre afspejles bedst gennem resultaterne af vores alumner, herunder den amerikanske senator og den tidligere Virginia-guvernør John Warner, den internationale filmskuespiller Kerry Washington, og administrerende direktør og præsident for Tufts Medical Center Ellen Zane. Vores mennesker, vores omfang og vores placering gør Columbian College til "go-to" -stedet for læring og opdagelse i Washington, DC og verden derudover. CCAS

Velkommen til Columbian College Graduate Studies

Konkurrencedygtige. Forbundet. Omfattende.

  • 3.300 kandidatstuderende
  • 55 kandidatgrader
  • 26 doktorgrader
  • 18 kandidatcertifikater

Kandidatuddannelser i GWs Columbian College of Arts and Science er en magnet for topforskere og en katalysator for læring og opdagelse inden for et bredt spektrum af kunst-, humaniora- og social- og hårdvidenskabelige felter. Vores grader og certifikater integrerer det højeste uddannelseskaliber, fra vores verdenskendte programmer inden for fag som historie, statsvidenskab og offentlig politik, til vores banebrydende arbejde inden for kunstterapi, retsmedicinske videnskaber og LGBT-sundhedspolitik og -praksis. En avanceret grad fra en af GW's 82 Arts

Ikke kun er vi gået fra de mest indflydelsesrige institutioner i Washington, DC, men vores fakultets- og alumninetværk inkluderer en ekstraordinær række af internationalt anerkendte ledere. På Columbian College får du værktøjer til at trives både intellektuelt og professionelt.

Hvad ved du om George Washington? fra GW Arts

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig