George Mason University Volgenau School of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Volgenau School of Engineering blev grundlagt i 1985 som George Mason University's School of Information Technology and Engineering. I dag opretholder denne store, tværfaglige skole en dobbelt fremgang inden for både informationsteknologi og teknik. Gennem undervisning, forskning og praksis forsøger Mason Engineering at afslutte studerende, der tager initiativ, træder op og forlader planeten bedre, end de fandt den.

Volgenau School of Engineering har til opgave at give en transformerende læringsoplevelse, der giver visionære forvaltere af samfundet, der er parat til at opdage løsninger på komplekse globale udfordringer og gøre verden mere sikker, renere og mere velstående.

Vores fakultet er engagerede undervisere, der leder forskning med høj effekt inden for bæredygtighed, big data, cybersikkerhed, robotik og kunstig intelligens og sundhedspleje. Disse eksisterende og nye ekspertiseområder spænder over afdelinger og disciplinære grænser og fanger dybden og bredden af vores fakultet og studerendes videnskabelige aktivitet.

Placeringer

Manassas

Address
Innovation Drive,9485
20110 Manassas, Virginia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig