Georgia Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Missionen for Georgia Tech School of Architecture er at tilføre vores studerende en livslang nysgerrighed omkring det byggede miljø, en påskønnelse af dets sociale og kulturelle betydninger og en passion for at forbedre fremtiden. Vi stræber efter at kultivere studerendes forståelse af arkitektonisk og urban design som æstetiske, tekniske og forskningsbaserede sysler, der kreativt skal krydse traditionelle disciplinære grænser.

132749_pexels-photo-3815533.jpeg

Vores historie

Arkitekturen blev oprettet som en disciplin for studier ved Georgia Tech i 1908 efter anmodning fra en civilingeniørstuderende, der rekrutterede medstuderende til en indgangsklasse på tyve. I løbet af det mellemliggende århundrede er Department of Architecture blevet suppleret med tilføjelsen af discipliner (i rækkefølge af etablering) af Industrial Design (1940), City & Regional Planning (1952), Building Construction (1958) og Music (1991).

Det tværfaglige Arkitekturhøjskole (nu kaldet College of Design) blev oprettet i 1975, og en betydelig milepæl, der snart fulgte, var etableringen i 1982 af doktor i filosofi i arkitektur og det multidisciplinære doktorprogram, en reflektion af den stigende kompleksitet i det designede og byggede miljø såvel som den voksende vægt på førende forskning på Georgia Tech. Ud over de fem skoler omfatter universitetet syv forskningscentre: Center for kvalitetsvækst og regionaludvikling, Center for Geografiske Informationssystemer, Center for Hjælpemidler og Miljøadgang, Alternativt Media Access Center, Digital Building Laboratory, Construction Resource Center og Center for Musikteknologi.

Skolen for arkitektur ved Georgia Tech omfatter fem forskellige uddannelser, der afspejler skolens flere missioner inden for bacheloruddannelse, erhvervsuddannelse og avancerede studier og forskning. Undergraduate Bachelor of Science in Architecture-graden bidrager til den generelle uddannelsesmission for Georgia Tech gennem studiobaseret designuddannelse, der giver grundlag i liberal og teknologisk viden og understreger kreativitet og evnen til at søge og løse problemer relateret til det byggede og beboede miljø. I hjertet af skolen ligger den faglige grad inden for arkitektur, den akkrediterede Master of Architecture, der opfylder et krav til enkeltpersoner, der sigter mod at opnå licens som praktiserende arkitekter. Integreret som det er i et teknologisk institut og beliggende i en pulserende metropol, fremmer Georgia Techs M.Arch-program en kultur af design informeret af forskning, fremkaldt af fantasi og tilført af en ånd af virksomhed, innovation og know-how.

Skolen har opbygget sammenhænge med praksis og industri og har udviklet adskillige postprofessionelle uddannelser: den nyetablerede kandidatgrad i bymæssig design, et partnerskab med School of City and Regional Planning, der adresserer nationale og globale udfordringer relateret til byvækst ; og Master of Science (med hovedfag i arkitektur) med forskellige koncentrationer inden for områderne Digital Design & Fabrication, High-Performance Building og Health & Design. Disse koncentrationer afspejler specialiserede studieretninger i vores ph.d. program: Designberegning, bygningsteknologi og performance og arkitektur, kultur og adfærd, hver med et tilknyttet forskningslaboratorium og en betydelig finansieringsbase. Vi understøtter også arbejde inden for arkitektur, historie og samfund. Historisk har udviklingen af en kultur med finansieret forskning inden for arkitekturområdet hænget bag søsterdiscipliner inden for ingeniørvidenskab og videnskab. Men hvad vi forsøger at gøre på School of Architecture er at udnytte de kreative spændinger mellem forskning og design, der kan drive innovation på området, at forestille sig en bedre fremtid gennem arkitektur, design og forskning.

Vores faciliteter

Primære faciliteter, der har plads til studerende, fakultet og ansatte ved College of Design inkluderer tre bygninger. College of Design-bygningen består af to fløje (øst og vest) færdiggjort i henholdsvis 1952 og 1980 og Hinman Research-bygningen, der blev opført i 1939 og renoveret i 2011.

College of Design øst og vest

Dette kompleks huser administrative kontorer til skolen, studerende i arkitektoniske designstudier, designjuryerum, forelæsningsformer i forskellige størrelser og kapaciteter, seminarværelser, computerlaboratorier og fakultetskontorer. Andre faciliteter, der er indkvarteret her inkluderer en afdeling af Georgia Tech Library, der huser de arkitekturrelaterede samlinger, et udstillingsgalleri, design- og modelfremstillingsworkshops og digitale output / udskrivningsressourcer.

Hinman-forskningsbygningen

Denne facilitet huser studiestudier til kandidatuddannelserne i arkitektur og kandidatuddannelsen, juryrum, computerlaboratorium, fakultetskontorer, designberegning og bygningsteknologiske forskningslaboratorier, der rummer forskningsvidenskabsfolk og ph.d. studerendes arbejdsområder.

Ingen anden skoleanlæg er bedre markeret med ånden og banen til arkitekturstudier ved Georgia Tech end Hinman Research Building. Bygningen er anerkendt for sin designekspertise med mange faglige og industrielle priser og kombinerer en følsom rehabilitering af vintage, moderne og utilitaristisk forskningslaboratorium med et arkitektonisk opfindsomt og erfaringsmæssigt rig rumlig tilpasning, der er omprogrammeret til design og forskningsinstruktion. Strategiske designbevægelser og en subtil materialepalette opnår maksimal dramatisk effekt i det skibslignende rum, der nu er dedikeret til kreativ produktion. Den nye og eksisterende konstruktion samles i en kreativ spænding, der udstråler alle de poetiske muligheder for materialefabrik kombineret med digitale processer.

Hinman Research Building er også hjemsted for Digital Building Laboratory. Digital Building Lab hjælper med at forbinde industrien til forskning, og laboratoriets fakultet og personale støtter studerende på School of Architecture gennem undervisning, rådgivning og oprettelse af praktikpladser og muligheder for brancheforbindelse for studerende.

Yderligere skole for arkitekturfaciliteter

  • Digital Fabrication Lab er et College of Design-lab, der understøtter skolens initiativer inden for digital design og fabrikation og er placeret på kanten af campus på Marietta Street. Denne facilitet huser avanceret fabrikationsudstyr, kontorer og projektarbejdsområde.
  • SimTigrate Design Lab , der ligger ved siden af Health Systems Institute, er et College of Design-laboratorium et sundheds- og designfokuseret lab, der også understøtter skolens forskningsinitiativer inden for evidensbaseret design.

Akkreditering

I USA kræver de fleste registreringskort en grad fra et akkrediteret professionelt uddannelsesprogram som en forudsætning for licens. National Architectural Accrediting Board (NAAB), som er det eneste agentur, der er autoriseret til at godkende faglige uddannelser inden for arkitektur, der tilbydes af institutioner med amerikansk regional akkreditering, anerkender tre typer grader: Bachelor i arkitektur, kandidat i arkitektur og doktor i Arkitektur. Et program kan tildeles en akkrediteringsperiode på otte, tre år eller to år, afhængigt af omfanget af dets overensstemmelse med etablerede uddannelsesstandarder.

Doktorgrad i arkitektur og kandidatuddannelse i arkitektur kan kræve en preprofessionel bacheloruddannelse i arkitektur til optagelse. Dog er den preprofessionelle grad ikke i sig selv anerkendt som en akkrediteret grad. ”

Georgia Institute of Technology , School of Architecture tilbyder følgende NAAB-akkrediterede uddannelser:

  • Master of Architecture, 3-årig bane (ikke-professionel grad + 102 semestertimer)
  • Master of Architecture, 2-årig bane (preprofessionel grad + 60 semestertimer)

Næste akkrediteringsbesøg for begge programmer: 2022

Vores studerendes arbejde

I efteråret 2017 blev studerende fra Advanced Design Studio udfordret til at designe en ny bro til Atlanta BeltLine direkte over North Avenue. Studerende havde tre uger på at gennemføre projektet. Der var nogle praktiske regler: bevægelse over Pathway kunne ikke afbrydes; North Avenue skal være knyttet til BeltLine på en tankevækkende måde, og designet måtte fange regnvand.

Placeringer

Atlanta

Address
School of Architecture
245 4th Street, NW, Suite 351
Atlanta, GA 30332-0155

Atlanta, Georgien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig