Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Løse problemer der

Robinson College of Business er et fællesskab af studerende, pædagoger og fagfolk, der specialiserer sig i at opdage indsigt, der driver smartere forretningsbeslutninger.

Med en rig historie i byen ligger Robinson College i centrum af Atlanta, som er leder af lokale og globale forretningspartnere og støtter et alumni netværk af over 60.000 mennesker, der rækker vidt og bredt - fra små virksomheder til globale virksomheder . Vi har stærke forbindelser rundt om i verden - og vi sørger for, at vores elever også gør.

Vores programmer blev bygget til at skubbe studerende ud over klasseværelset og tilbyde oplevelser, der broerer kløften mellem erhvervsuddannelse og erhvervslivet. Vores internationalt anerkendte fakultet er ikke kun eksperter inden for deres fagområder, men også produktive forfattere, forskere og prisbelønnede ledere.

Robinson-studerende står ud

Du finder vores studerende som konsulenter til lokale virksomheder og leverer forretningsplaner, markedsundersøgelser og produktevalueringer. De arbejder side om side med forretningspartnere for at løse rigtige store dataproblemer og tilbyde lydløsninger. Vores studerende rejser verden om at lære om virksomheder, der opererer globalt. De konkurrerer om toprangeringer i tilfælde af konkurrencer, hackoner og iværksætterudfordringer. Vores kandidater lander øverste positioner, tjener rejser og laver et navn for sig selv og Robinson College.

Kom tættere på erhvervslivet

  • Financial Leadership Symposia. Det halvårlige Financial Leadership Symposium består af paneler af C-suite ledere, iværksættere og økonomi fagfolk, der udsætter eleverne for bedste forretningspraksis, nye trends og fremtidens forretninger. Modtaget af vores Executive in Residence, en C -suite executive i to Fortune 500 virksomheder og i en privat equity turnaround, tidligere emner af symposien omfatter M
  • Mentor Program. Studerende kan modtage en executive mentor til at yde karriere rådgivning og forretningsforbindelser. Mentorer omfatter C-suite ledere på virksomheder som Georgia Pacific , Turner Broadcasting , BlueLynx , Churches Chicken , Printpack og Oglethorpe Power .
  • Financial Leadership Network. Det Financial Leadership Network (FLN), der er tilknyttet Finansministeriet, giver eleverne adgang til førende firmaer i Atlanta som Equifax, Mohawk Industries , Intercontinental Hotel Group , Georgia Pacific , Westrock , Mueller Water Products , PrimeRevenue, og Alvarez
  • Finansministeriet (FLY) Awards. Finansministeriet sponsorerer FLY Awards , en årlig begivenhed, der anerkender fremragende ledere i finanssamfundet og hjælper med at forbinde studerende med "movers and shakers" i Atlanta Finance.
  • Financial Leadership Course. Ledet af vores Executive i Residence, fokuserer Financial Leadership Course på karriere og menneskelig kapital udvikling gennem vejledning, karrierevaluering test og interaktion med executive højttalere.

Fremme Vision 2020

Fremskyndelse af Vision 2020 er Robinsons strategiske 5-årige plan, der kræver investeringer i fakultetets ansættelser, øger antallet af underholdende og erfaringsmæssige læringsmuligheder for studerende, bygger dybere samarbejder mellem kollegiet og virksomhedspartnere, opgraderede faciliteter og teknologi med finansiering fra eksisterende ressourcer og nye indtægter. Planen blev godkendt på fakultetets Robinson Fall-møde den 18. november 2015.

Vision

Ingen kommer tættere på virksomheden end Robinson.

I hjertet af Atlanta, der er omgivet af Fortune 500-virksomheder og iværksættere, starter Robinson College of Business dybe og varige forretningsforbindelser, der skærer på tværs af vores forsknings-, undervisnings- og serviceopgaver for at lette vores udvikling af den næste generation af ledere . Vi vokser fremtidige talent gennem uddannelser, mens vi løbende forbinder de studerende med erhvervslivet og samfundet, og vi støtter nuværende ledere gennem ledende uddannelse samt samarbejdsrelationer og sponsoreret forskning. Dette gør det muligt for os at være tættere på virksomheden, for bedre at forstå markedets udfordringer og mere effektivt at udvikle og implementere løsninger med virksomheden.

Tre mål er nødvendige for at nå denne vision inden 2020:

  1. Styr studerende til at gribe mulighederne for den teknologiske revolution
  2. Fremme forskningsmiljøet, der er nødvendigt for at producere indsigtige forretningsførere
  3. Lede et hensigtsmæssigt fællesskab

Mission

Sørg for, at en forskelligartet elevkreds kommer frem til at være klar til at levere værdi i virksomheder, regerings- og nonprofitorganisationer.

Vi opnår dette ved at engagere lærde og praktikere, som øger vores forståelse for, hvordan enkeltpersoner, organisationer og markeder effektivt forbedrer det sociale velfærd. Vi deler denne viden med vores jævnaldrende og nuværende og fremtidige virksomhedsledere for at maksimere sit potentiale for at påvirke enkeltpersoner, familier, samfund og globalt samfund.

Kerneværdier

Fire værdier definerer os og styrer vores resultater.

115806_Openness.jpg

115807_Rigor.jpg

115808_Collaboration.jpg

115809_PowerofMarkets.jpg

Åbenhed

Rigor og relevans.

Samarbejde.

Markedsstyrken.

Vi er åbent forpligtet til at søge kreative ideer og måder at gennemføre, hvad andre hævder muligvis ikke er mulige. Vi mester nuværende og fremtidige ledere fra alle baggrunde.

Vi producerer rigorøs og relevant forskning, der stimulerer den akademiske verden og giver os mulighed for at levere uddannelsesmæssige oplevelser, som inspirerer nuværende og fremtidige virksomhedsledere til at fremme, forny og omdanne forretningspraksis.

Vi skaber og værdsætter samarbejdsrelationer, der giver os mulighed for at oversætte akademisk viden, teknikker og metoder til bedre forretningspraksis. Erhvervsproblemer, der ikke har dokumenterede tilgange, skaber en afledt efterspørgsel efter ny akademisk forskning og muligheder for at producere værdi. Kultiverende samarbejdsrelationer er nøglen til at skabe denne dydige cirkel.

Vi mener, at et markedsorienteret system bedst fremmer og støtter væksten i individuel værdighed, frihed og personligt ansvar og er det mest effektive middel til at berige folks liv. Vi værdsætter, at nuværende og fremtidige organisatoriske ledere på en etisk og ansvarlig måde engagerer både markedet og den samfundsmæssige kontekst, hvori de arbejder for at skabe langsigtet værdi.

Placeringer

Atlanta

Address
33 Gilmer Street SE
30303 Atlanta, Georgien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig