Gordon College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Uddannelse er transformation. På Gordon tager vi det personligt. Det er vores privilegium, ikke kun vores ansvar, at skabe unikke akademiske, co-curricular og relationelle milepæle i vores studerendes liv.

Gordon-oplevelsen skaber en sammenhæng for den opnåede viden, giver mulighed for at anvende hvad der læres og forædler et bredere formål - et kald eller indkaldelse i hver elevs liv.

Gordon College tilstræber at uddanne mænd og kvinder præget af intellektuel modenhed og kristen karakter, engageret i livets levetid og forberedt på lederskab over hele verden.

Vores mission: Tidløs og rettidig

Som et forsætligt kristent fællesskab serverer Gordon studerende fra en bred vifte af baggrunde, der omslutter kollegiets bredt evangeliske identitet og ønsker en oplevelse, der kombinerer en exceptionel liberal arts uddannelse med en velinformeret kristen tro. Vi fastholder en forpligtelse til at integrere tro og læring, en arv, der engang er omfattet af mange institutioner, såsom vores nabo i Boston, Harvard University - den første institution for videregående uddannelse i USA.

Gordon forbliver også forpligtet til kraften i en liberal kunstuddannelse til at udnytte kvaliteter mest efterspurgte af arbejdsgiverne - evnen til at tænke holistisk, fornuftigt begrunde, kommunikere overbevisende og - endnu vigtigere - at handle moralsk.

Vores primære ansvar er at forberede eleverne til det lange træk, for at gøre dem åndeligt, intellektuelt, relationelt og professionelt klar til en levetid for vækst - fra det første arbejde ud af college og videre, til områder, der endnu ikke eksisterer. I en tid, hvor enkeltpersoner sandsynligvis skifter erhverv (ikke kun arbejdsgivere) i løbet af en karriere, giver en stærk liberal kunstuddannelse fleksibilitet og fleksibilitet.

Vores mission er fundamentet for alt, hvad vi gør som vi inspirerer næste generation til trofast lederskab for det fælles gode.

Gordon College er en af ​​landets førende kristne gymnasier og ligger lige nord for Boston. Vi tilbyder studerende ekstraordinær adgang til fremtidsorienterede muligheder for intellektuel, professionel og ledelsesudvikling for at imødegå de stadig mere komplekse udfordringer i et globalt samfund. Gordon står bortset fra andre fremragende institutioner i New England ved at kombinere en usædvanlig uddannelse med en velinformeret kristen tro.

Akkreditering

Gordon College er blevet akkrediteret af følgende organisationer, som anerkendelse af vores programmers ekspertise efter grundig gennemgang:

 • NEASC: New England Association of Schools and Colleges
 • NASM: National Association of Music Schools
 • CSWE: Rådet om socialt arbejde
 • Department of Education af Commonwealth of Massachusetts

Samarbejdspartnere

 • CCCU: Rådet for kristne kollegier og universiteter
 • CCC: Christian College Consortium
 • Annapolis-gruppen
 • CIC: Rådet for uafhængige gymnasier
 • NAICU: National Association of Independent Colleges and Universities
 • AICUM: Association of Independent Colleges and Universities of Massachusetts
 • NECCUM: Nordøst Consortium of Colleges and Universities of Massachusetts
 • National Collegiate Athletics Association (Division III)

Studieliv

Gordons hjerte er vores robuste fællesskab af elever, der lever, lærer, tjener og vokser sammen med hinanden. Vi er interesserede i at sikre, at du trives i alle aspekter af din Gordon-oplevelse, og at du gør det i selskab med gode venner og omsorgsfuldt personale. Her har du mulighed for at lede dine medstuderende, gøre en forskel lokalt og globalt, uddybe din tro og udvide dine horisonter.

Placeringer

Wenham

Address
Gordon College, 255 Grapevine Road,
01984 Wenham, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig