Graceland University C.H. Sandage School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CH Sandage School of Business

Tak for din interesse i Graceland Universitys CH Sandage School of Business, der tilbyder hovedfag i regnskab, landbrugsvirksomhed, forretningsadministration, økonomi, social mediemarkedsføring og sportledelse. Du vil blive undervist af omsorgsfulde, dedikerede fakultetsmedlemmer, for hvem undervisning er mere end bare et job - det er en lidenskab.

På Graceland University lærer de studerende gennem erfaring - gennem refleksion over at gøre. Denne form for læring kaldes oplevelsesmæssig læring, og den hjælper eleverne til at forstå kurserne bedre, have en fordel i forhold til studerende ved andre institutioner og få bedre job. Mulighederne inkluderer: Principal Voice of the Young Consumer Business Challenge vært for Principal Financial Group, salgs- og marketingkonkurrence med Iowa Wolves D-League basketballhold, der arbejder på konference og nationale sportsbegivenheder, der er vært for Heart of America Athletic Conference og National Association af Intercollegiate Athletics (NAIA), produktionsfaciliteter for turer i Vermeer Corporations hovedkvarter og lagerfaciliteter hos Casey's General Stores Inc. og adskillige brancheførende gæstetalere. Praktikpladser er en anden vigtig ingrediens for at udvide elevernes erfaringsmæssige læring og fremmes inden for følgende studieområder i løbet af skoleåret og om sommeren: regnskab, landbrugsvirksomhed, forretningsadministration, iværksætteri, finans, international forretning, ledelse, markedsføring, menneskelig ressource ledelse, social media marketing og sport management.

Som en del af CH Sandage School of Business giver Sandage Center for Study of Free Enterprise and Entrepreneurship Graceland University mulighed for at videreføre ånden i fri virksomhed hos studerende, fakulteter og samfund. Hvis du vælger at blive medlem af vores prisbelønnede Enactus-team, vil du opleve iværksætterånden fra første hånd ved at deltage i lokale og internationale projekter, der forbedrer samfund og planeten. Som CH Sandage School of Business-studerende ved Graceland har du også mulighed for at deltage i og lede organisationer som Ag Business Club, Community Development Club, Investment Club og mere.

Placeringer

Lamoni

Address
University Place,1
50140 Lamoni, Iowa, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: