Graceland University - Independence Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Graceland University er et samfund dedikeret til ekstraordinær videregående uddannelse

Vi er baseret på den liberale kunst og dedikerede til at imødekomme de progressive akademiske behov fra det 21. århundredes studerende.

Graceland University blev grundlagt i 1895 og sponsoreret af Community of Christ og er mere end bare en skole. Det er et samfund af lidenskabelige, omsorgsfulde og dedikerede personer, der sætter deres forhold til studerende først. Det aktive Graceland-alumninetværk når langt ud over den studerendes tid på campus.

Placeringer

Lamoni Campus: det vigtigste, boligcampus ligger i Lamoni, Iowa cirka en time syd for Des Moines. Det er en smuk, indbydende campus, der spænder over 170 hektar i de rullende bakker i det sydlige Iowa. Vores sportsanlæg har en kunstgræs fodboldbane, en udendørs bane i OL-kvalitet og et fodboldkompleks bedst på konferencen. Helene Center for Visual Arts er misundelse af andre skoler, og Resch Science and Technology Hall tilbyder fremragende faciliteter og industriel standardudstyr. Vores regionale scenekunstknudepunkt, Shaw Center har et 500-sæde auditorium, en 100-sædet recitalhal, et fuldt tilpasseligt sort kasseteater, en smuk ny lobby og atrium og et fantastisk udendørs amfiteater. 42 studerendelejligheder åbnede i efteråret 2011 på kanten af campus, og det nyrenoverede og udvidede Newcom Studenters Union har et dedikeret spillerum, computerlaboratorium og omfattende studentermødelokale.

Independence Campus: Our Independence Campus er beliggende i Independence, Missouri og er hjemsted for Graceland's School of Nursing and Community of Christ Seminary. Gracelands onlineprogrammer drives på IC, som blev åbnet i 1969. Det studerervenlige, 55.000 kvadratmeter store udstyr er udstyret med banebrydende læringsværktøjer og ressourcer, herunder et omfattende trådløst netværk, sygeplejefagligt laboratorium udstyret med kameraer til optagelse og afspilningsdemonstrationer og et prisvindende sygeplejebibliotek. IC tilbyder også læreruddannelse og erhvervsprogrammer.

Online-programmer: Graceland har været en pioner inden for fjernundervisning med årtiers erfaring med at give enestående undervisning i de studerendes komfort. I 2000 flyttede Graceland til en rent online leveringsmetode til flere programmer: en Master of Science in Nursing, en RN til BSN, en RN til MSN 'bridge', en Bachelor i Arts in Health Care Management og en Doctor in Nursing Practice.

Professor lecturing at the front of a class

Vision, mission, værdier

Graceland University uddanner studerende til avanceret studie, til produktive karrierer og til et rigt liv. Dets studerende er en målrettet, men alligevel den forskelligartede gruppe, der inkluderer personer i forskellige aldre, baggrunde og national oprindelse, der deler en forpligtelse til læring. Læreplanen, der er fast forankret i den liberale kunsttradition og forbedret af karriereorienterede praktiske oplevelser, bekræfter forskellige læringsformer og forbereder de studerende til at blive kompetente fagfolk. Dets højt kvalificerede fakultet udmærker sig i undervisning og engagerer sig i videnskabelige, kreative og professionelle aktiviteter. Sammen med administrationen og personalet bryder de sig dybt om studerende.

Graceland tilbyder et læringsmiljø for både boliger og studerende, der ikke er hjemmehørende, der plejer personlig vækst. Dets udfordrende akademiske program understreger glæden ved livslang læring, den strenge intellektuelle disciplin og forholdet mellem begge og et tilfredsstillende professionelt og personligt liv. Dens størrelse fremmer ægte bekymring for den enkelte, samtidig med at den giver fællesskab og en følelse af tilhørighed. For boligsstuderende giver dets rigtige kurrikulære program for interessegrupper, atletik, studentregering, boligliv og fritidsaktiviteter mulighed for at udvikle interpersonelle færdigheder, forhold, kreativitet og lederskab.

Baseret på de kristne værdier om menneskelig værdighed, gensidig respekt og socialt ansvar, byder Graceland velkommen til personer i alle trosretninger. Det støtter aktivt rådene fra dets sponsorerende kirkesamfund, Kristusfællesskab, for at ”søge læring selv ved studier og også ved tro” og tilbyder faktisk et konkret udtryk for kirkens forpligtelse til åben og fri forfølgelse af viden gennem videregående uddannelse.

Graceland fremmer muligheder, retfærdighed og verdensfred gennem praktisk og visionær handling.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Vision

Graceland University vil blive en anerkendt uddannelsesleder, inspirere og styrke personer til transformationstjeneste og ledelse.

Mission

Graceland skaber læringssamfund, hvor studerende udvikler deres potentiale for meningsfulde og produktive liv.

Værdier

Graceland værdsætter læring, helhed og samfund. Graceland tilskynder til udvikling af disse værdier til berigelse af liv og for bedre verden.

Læring

Vi tror på den livslange proces med åben og fri forfølgelse af sandhed.

helheden

Vi mener, at udviklingen af de intellektuelle, fysiske, sociale og åndelige dimensioner af alle personer er nødvendig for sunde og opfyldende liv.

Fællesskab

Vi sætter pris på og bifalder mangfoldighed og tror som en institution sponsoreret af Kristusfællesskabet på den iboende værdi af alle personer, der kommer til udtryk gennem forhold, der er bygget på grundlaget for ubetinget kærlighed og accept.

Placeringer

Independence

Address
Graceland University
1401 W. Truman Rd.
Independence, MO 64050

Independence, Missouri, USA

Lamoni

Address
Graceland University
1 University Place
Lamoni, IA 50140

50140 Lamoni, Iowa, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig