HAC Leadership & Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lær os at kende

HAC-lederskab

127231_2.png

Derudover handler HAC med en lobbyistisk ånd i Amerikas Forenede Stater og fremmer og styrker udviklingen af det latinamerikanske samfund på den internationale scene. Det er derfor, først og fremmest, et internationalt netværksnetværk på højeste niveau.

HAC er blevet tildelt adskillige priser inden for internationale forbindelser og udviklingen af den spansktalende lobby i USA, på denne måde har vi opnået i Rom "International Award for Rome Business School", i Spanien "National Emilio Castelar Award" og "Specialpris til Madrid Women Week Foundation".

”Vi er motiverede af behovet for at stille udfordringer for verdensledere. Dette opnås ved at forpligte dem til de nye udfordringer, som samfundet udgør, og som sætter nye generationer i kontrol. En global vision af den verden, vi lever i, vil gøre os stærkere og få os til at forstå, hvor vi skal hen. ” Ray Cazorla, CEO - HAC Leadership

HAC-strategi

"HAC-strategien" er køreplanen designet til at udvikle de handlingslinjer, der er tænkt som orienterings- og organisationsaktiviteter. En strategisk ramme designet som en konsekvens af den naturlige og fremtidige udvikling af en ung handelsskole, der ønsker at forbedre og konsolidere dens eksistens.128614_rsz_icons8-team-m0oste_mjsi-unsplash.jpg

De fire akser af HAC

  • beskæftigelsesegnethed
  • Uddannelsesekspertise
  • Talent tiltrækning
  • internalisering

Træning i menneskelige værdier

En humanistisk uddannelse beriger ud fra et personligt og intellektuelt synspunkt, brænder kritisk tænkning og tilbyder den nødvendige afstand til at danne sin egen mening og forstå kompleksiteten i dagens verden.

Med denne humanistiske træning hjælper vi studerende med at opdage nye muligheder og skabe deres kreativitet , hvilket giver dem mulighed for at indtage en innovativ og iværksætterrolle i en globaliseret verden, så de også bliver akser for forandring.

internalisering

HAC defineres i sin mission som en handelsskole af international erhverv. Internationalisering er et af værktøjerne til at nå sine kvalitetsmål inden for undervisning, forskning og videnoverførsel.

Vores internationaliseringsstrategi gennemgår tre grundlæggende handlingslinjer: (mobilitet, samarbejde og samarbejde og talentindsamling).

Mobilitet skal give vores studerende, professorer og administrationsmedarbejdere mulighed for at arbejde på prestigefyldte universiteter hovedsageligt gennem udvekslingsprogrammer.

Samarbejde med andre institutioner skal give studerende og professorer mulighed for at mødes og rejse nye undervisningserfaringer og åbne nye forskningsområder med prestigefyldte universiteter. Samarbejde med udviklingslande bidrager til opbygningen af et universitet, der er mere støttende og engageret i den sociale virkelighed.

Talentrekruttering sigter mod at vælge de bedste studerende, især i vores lederuddannelsesprogrammer, og tiltrække de bedste lærere.

For at fremme disse mål lægger vi særlig vægt på strategiske alliancer med andre enheder gennem konsortier og netværk.128611_rsz_bruce-mars-xj8qrwvuoes-unsplash.jpg

HAC filosofi

HAC-lederskab

HAC-lederskab

Fra vores skole skaber og udvikler vi således produktive handlinger, i det akademiske aspekt og fra en formation baseret på værdier. Vi siger og er stolte af, at vores største skat er folket, de mennesker, der er en del af HAC og hele projektet. Engagerede mennesker, hvis mål ikke kun er transmission af viden, men at efterlade en arv til mennesket .

”Befolkningens trivsel betyder meget mere end at leve over eller under fattigdomsgrænsen. Og fremskridt er meget mere end de penge, som landene genererer. ”

Gennem vores MBA, Executives-programmer, Social Innovation og Youth Empowerment Research-programmer, på sprog og vores Leadership Conference-program, prøver vi at fremme beskæftigelsesegnethed, innovation, kreativitet og iværksætteri , tegne og udføre planer for handling, der imødekommer samfundets og markedets behov.

Folk formår at komme ud af fattigdom med uddannelse, færdigheder og beskæftigelse. Det handler om at lukke historiske huller mellem køn, etnicitet, race og adgang til retfærdighed. Kort sagt, at leve med værdighed og adgang til muligheder.

127228_4.jpg

Et mål for 2020 er at reducere andelen af unge, der ikke er ansat og ikke studerer eller modtager uddannelse, væsentligt. For at opnå dette skal vi involvere stiftelser, regeringer og organisationer, der giver muligheder for mennesker med lave ressourcer og satser på talent.

Målet for 2030 er at opnå fuld beskæftigelse for alle mænd og kvinder, herunder unge og handicappede samt lige løn for arbejde af samme værdi.

Og vi er overbevist om, at det på den ene side er muligt at skabe alliancer mellem skoler og virksomheder; og på den anden side uddannelse af fagfolk, der er i stand til at være forandringsagenter og generere rigdom for sig selv .

Men for dette er det også nødvendigt for hver enkelt at tage føringen inden for deres eget samfund, og at organisationer og institutioner bidrager til at styrke samfundene. I denne forstand mener vi, at vi bør starte fra det personlige, mod det generelle.

Fra personligt lederskab, hen imod kollektivet: styrke ungdom, kvinder og grupper, der er i risiko for udstødelse på grund af økonomiske-uddannelsesmæssige eller handicapmæssige årsager. Således er Hispanic-American College's mission at instruere og træne på alle niveauer for at skabe ledere, der er akser for forandring i deres samfund.

Vi er overbevist om, at store ting kan opnås, når du satser på frihed for alle nationer og akademisk uddannelse og værdier . Det er denne skoles mission og vores lille bidrag til verden.

Da Hispanic American College begyndte sin rejse, fortalte de os, at 'at ændre verden' var ting for indflydelsesrige ledere. Nogen tid senere ved vi, at hvis vi alle udfører små handlinger, kan vi bidrage med vores sandkorn til at gøre det. Det er det værd, jeg kan forsikre dig!

127227_6.jpg

Placeringer

New York

Address
228 East 45th Street
New York, 10017

New York, New York, USA

Madrid

Address
Avenida Córdoba 15, 4º Planta
Madrid

Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Sevilla

Address
Calle Leonardo Da Vinci 20
Sevilla

Sevilla, Andalusien, Spanien

Murcia

Address
Calle Frutos Baeza 3, 2ºC
Murcia

Murcia, Murcia-regionen, Spanien

Málaga

Address
Cortina del Muelle, 23
Málaga

Málaga, Andalusien, Spanien

Buenos Aires

Address
Galvan Street 3256
Autonomous City of Buenos Aires
Argentina

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Washington

Address
McDonough School of Business,
Georgetown University,
Washington DC

Washington, District of Columbia, USA