Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited
College studerende

Om Hofstra Universitet

Hofstra Universitet kan hjælpe dig med at få det sted, du ønsker at gå med små klasser, dedikeret fakultet og en smuk, energifuld campus samt alle mulighederne i New York City inden for rækkevidde.

Find din fremtid ved at vælge fra omkring 140 bacheloruddannelser og omkring 150 kandidatuddannelser i Liberal Arts and Sciences, Business, Kommunikation, Uddannelse, Sundhedsvidenskab og Human Services, Ingeniørvidenskab og Anvendt Videnskab og Honours studier samt en lovskole og School of Medicine. Studentforholdet 14 til 1 og en prioritet på undervisningspraksis sikrer, at du er en del af at skabe din egen succes.

Hos Hofstra har du alle de ressourcer, du har brug for - fremragende biblioteksressourcer med omfattende online- og printsamlinger, state-of-the-art klasseværelser, lærings- og laboratoriefaciliteter samt omfattende internetadgang via kabel og trådløst internet, herunder den eneste internetforbindelse Blandt private kollegier på Long Island.

En mangfoldig blanding af kulturelle, sociale, atletiske og rekreative aktiviteter leverer hele collegeoplevelsen. Hofstra tilbyder studerende mulighed for at leve og lære på vores smukke 240-acre campus på Long Island og har nem adgang til de akademiske, kulturelle og karrieremuligheder i New York City hovedstadsområdet.

Hofstra et overblik

Campus Information

 • Grundlagt i 1935
 • Beliggende i Hempstead, Long Island, 25 miles øst for NYC
 • Præsident: Stuart Rabinowitz, JD
 • Provost: Gail M. Simmons, PhD
 • Privat, nonsektarisk, coeducational
 • 116 bygninger på 244 hektar
 • 25 akademiske og 28 samlede akkrediteringer
 • Medlem af Phi Beta Kappa
 • 100% programtilgængelighed for personer med handicap
 • Hofstra Universitet har mere end 134.000 alumni

College reunion

Campus Life

 • 35 boliger huse omkring 3.500 studerende, 18 spisesteder, 6 teatre og mere end 200 studieklubber, hvoraf der er ca. 27 lokale / nationale brødre og sororiteter
 • Hofstra har en pulserende campus med hundredvis af sociale, akademiske og kulturelle arrangementer om året
 • Hofstra Universitetsmuseum er nationalt akkrediteret af American Alliance of Museums. Museet, med en samling på ca. 5.000 kunstværker fra verdens forskellige kulturer, tilbyder 4-6 originale udstillinger årligt og overvåger også en omfattende samling udendørs skulpturer med ca. 70 kunstværker.
 • Hofstra biblioteker indeholder over 1 million bind og giver 24/7 online adgang til mere end 100.000 fuldtekstskrifter og 175.000 elektroniske bøger.
 • 17 varsitetssporter
 • 8 for mænd: baseball, basketball, langrend, golf, lacrosse, fodbold, tennis og brydning
 • 9 for kvinder: basketball, cross-country, field hockey, golf, lacrosse, fodbold, softball, tennis og volleyball
 • Alle sportsgrene konkurrerer på NCAA Division I niveau i Colonial Athletic Association

New York

Erklæring om mission og mål

Hofstra Universitet er en privat institution, hvis primære mission er at give sine studerende en kvalitetsuddannelse i et miljø, der opmuntrer, plejer og støtter læring gennem fri og åben udveksling af ideer til forbedring af menneskeheden. Hofstra Universitet er fuldt engageret i akademisk frihed og overførsel, fremskridt og bevarelse af viden til eget fagområde og for samfundet som helhed. Hofstra Universitet tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser undervist af et forskningsaktivt og fagligt engageret fakultet. Academic excellence guider alt, universitetet forpligter sig til.

 • Hofstra Universitets bacheloruddannelse giver et solidt fundament i den liberale kunst og videnskab designet til at tilskynde intellektuel nysgerrighed. Denne bredt baserede uddannelse udvikler elevernes analytiske og kritiske tænkning, styrker deres kommunikationsfærdigheder (mundtlig og skriftlig), fremmer tværkulturelle kompetencer og giver informationskompetencer og teknologiske færdigheder, der forbereder eleverne til at blive livslangt elever.
 • Hofstra Universitet er dedikeret til før-professionelle, professionelle, kandidat- og doktorgradsprogrammer, der understøtter en bred vifte af karrieremuligheder.
 • Hofstra Universitet er afsat til rekruttering og fastholdelse af et højt kvalificeret og forskelligt akademisk fællesskab af studerende, fakulteter, medarbejdere og administratorer, der respekterer hver enkelt medlems bidrag og værdighed.
 • Hofstra Universitets fakultet er engageret i ekspertise i undervisning, videnskabelig forskning og service. Universitetet understreger og støtter opbygning og syntese af viden samt formidling heraf. Vi mener, at den bedste uddannelse for studerende er en informeret af deres læreres videnskabelige sysler.
 • Hofstra Universitet er forpligtet til at levere de informative og teknologiske ressourcer, der kræves for at lære og fremme viden.
 • Hofstra Universitet stræber efter at dyrke elevernes sociale og etiske ansvar, æstetisk sensibilitet, kreativitet og følelsesmæssigt og fysisk velvære.
 • Hofstra Universitet tilbyder uddannelsesmæssige, co-curriculære og kulturelle programmer og aktiviteter, der fremmer bevidsthed om lokale, nationale og globale spørgsmål, opmuntre eleverne til at være aktive borgere og bidragsydere til deres lokale, nationale og globale samfund.
 • Hofstra Universitet anerkender sin vigtige rolle i vores lokalsamfund og deltager i en bredere national og international dialog. Vi tilbyder programmer og søger muligheder, der gensidigt gavner Hofstra-samfundet og dem ud over vores campus.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

HOFSTRA UNIVERSITY

Formålet med dette program er at udvikle højt kvalificerede fagfolk, der er i stand til nemt at tilpasse sig til det dynamiske felt inden for databehandling og forberede ... [+]

Formålet med dette program er at udvikle højt kvalificerede fagfolk, der er i stand til nemt at tilpasse sig til det dynamiske felt inden for databehandling og forberede de studerende, der er interesserede i at forfølge doktorgrader i datalogi eller beslægtede områder. Programmet giver et stærkt fundament og bredde i datalogi, og studerende kan vælge et område af specialisering. Valgfrie kurser tilbydes i spændende områder, såsom data mining og maskinindlæring; Netværk og netværkssikkerhed; Distribueret, parallel og mobil databehandling; Computer grafik og computersyn; kunstig intelligens; Og bioinformatik. Derudover tilbydes en software management kursus for interesserede studerende, der ønsker at forfølge lederstillinger. Programmet afsluttes med en capstone-oplevelse, som kan være i form af et selvstændigt projekt eller en masterafhandling.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk

You Are Welcome Here

Hofstra University Campus Tour