Hampton University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Andre universiteter lærer simpelthen historie. Hampton University placerer dig lige midt i den. Fordi, som du snart opdager, er du ikke kun en del af Hampton University - Hampton University er en del af dig.

Mens vores rødder nå dybt ind i historien om denne nation og afrikansk-amerikanske erfaringer, vores seværdigheder - som din - er indstillet og holdent på horisonten for det globale samfund i det 21. århundrede.

Rig i historie, traditionelt traditionelt, Hampton University er en dynamisk, progressiv institution for videregående uddannelse, der leverer en bred vifte af tekniske, liberale og akademiske uddannelser. Ud over at være en af ​​de øverste historisk sorte universiteter i verden, Hampton University er en tæt sammentømret samfund af elever og undervisere, der repræsenterer 49 stater og 35 territorier og nationer.

Hampton University er beliggende langs bredden af ​​Virginia halvøen, tæt på mundingen af ​​Chesapeake Bay. Det omkringliggende by Hampton har en bred vifte af forretnings- og industrivirksomheder, detailhandel og boligområder, historiske steder, og miles af havnefronten og strande. Attraktioner som Fort Monroe, NASA Langley Research Center og Virginia Air and Space Center tilføjer til pragt - og bare ren sjov - på HU campus.

Mission

Hampton University er en omfattende højere læreanstalt, dedikeret til at fremme læring, bygning af karakter og forberedelse af lovende studerende til ledende positioner og service. Dens pensum vægt er videnskabelig og professionel med en stærk liberal kunst under rusted. Under udførelsen af ​​sine opgaver, universitetet kræver, at alt, hvad det gør være af højeste kvalitet.

En historisk sort institution, Hampton University er forpligtet til multikulturalisme. Universitetet tjener studerende fra forskellige nationale, kulturelle og økonomiske baggrunde. Fra sin begyndelse til i dag, har institutionen indskrevet elever fra fem kontinenter - Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Asien og Europa - og mange lande, herunder Gabon, Kenya, Ghana, Japan, Kina, Armenien, Storbritannien og Rusland, som samt Hawaii og caribiske øer og talrige American Indian nationer. Placering af de studerende i centrum for sin planlægning, giver universitetet en holistisk undervisningsmiljø. Læring lettes af en række pædagogiske tilbud, en streng læseplan, fremragende undervisning, faglige erfaringer, flere lederskab muligheder, og en vægt på udvikling af karakter, hvilke værdier integritet, respekt, anstændighed, værdighed og ansvar.

Forskning og offentlig service er integrerede dele af Hampton mission. For at øge stipendium og opdagelse, er fakultetet engageret skriftligt, forskning, og grantsmanship. Fakultetet, medarbejdere og studerende sørge for lederskab og service til universitetet samt det globale samfund.

Ved udførelsen af ​​sine opgaver Hampton University tilbyder eksemplariske programmer og muligheder, der gør de studerende, fakulteter og personale til at vokse, udvikle sig og bidrage til vores samfund i en produktiv og nyttig måde.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se Health Bachelor » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Mester i rådgivning

Online på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Hampton + 1 mere

Den MA i Rådgivning, General Counseling koncentration vil give et overblik over rådgivning erhverv. Dette program er tilbud på Main Campus og Online. [+]

Den MA i Rådgivning, General Counseling koncentration vil give et overblik over rådgivning erhverv. Dette program er tilbud på Main Campus og Online. Koncentrationen vil kun give kurser, der er et fundament, men kan bruges til certificering i Virginia som kvalificeret mental sundhed udbyder. Denne koncentration vil give interesserede studerende en introduktion til rådgivningsvirksomheden som et alternativ til nutidskoncentrationer i Fællesskabets mentale sundhedsrådgivning, Student Affairs / College Student Development Counseling og School Counseling. Programmet består af 30 semester timer med krav om en omfattende eksamen. Adgangskravene er de samme for alle programmer.

... [-]


MSc

Master in Biology

på universitet Fuldtid September 2019 USA Hampton

[+]

The Ecological Society of America finansierer indfødte plante Butterfly Garden, som indeholder mere end 100 flerårige planter hjemmehørende i sydøstlige Virginia, der tjener som et uddannelsesmiddel til botaniske og entomologiske kurser tilbydes i afdelingen samt et miljøundervisning værktøj til førskolebørn i Child Development Center.

Scholastic Programmer og Organisationer

Instituttet tilbyder programmer, der er designet til samtidig at forbedre elevers læring og interaktion uden for klasseværelset og laboratorieindstillingerne. Disse omfatter:

Pre-Health Program; SEEDS-programmet (Strategier for Økologisk Uddannelse, Udvikling og Bæredygtighed); MAPS Club (Minority Association of Pre-Medical Students); Biologi Journal Club; FDI Biology Club. ... [-]

Master in Computer Sciences

på universitet Fuldtid September 2019 USA Hampton

Hampton University tilbyder Master of Science (MS) -programmet i Computer Science, der er egnet til computer science majors, såvel som dem, der har en stærk tværfaglig baggrund. Efter Hampton-traditionen har computervidenskabsafdelingen skabt et venligt miljø med lav student / fakultetskonference og en læseplan, som kan tilpasses individuelle behov. Eksperimentelle forskningsprogrammer, stærkt fakultetets forpligtelse til at undervise og forskning, og fremragende databehandlingsfaciliteter giver mulighed for et frugtbart miljø, hvor man kan opnå en avanceret grad. [+]

Hampton University tilbyder Master of Science (MS) -programmet i Computer Science, der er egnet til computer science majors, såvel som dem, der har en stærk tværfaglig baggrund. Efter Hampton-traditionen har computervidenskabsafdelingen skabt et venligt miljø med lav student / fakultetskonference og en læseplan, som kan tilpasses individuelle behov. Eksperimentelle forskningsprogrammer, stærkt fakultetets forpligtelse til at undervise og forskning, og fremragende databehandlingsfaciliteter giver mulighed for et frugtbart miljø, hvor man kan opnå en avanceret grad. For dem uden en stærk baggrund inden for datalogi giver et sæt brokurser den nødvendige baggrund for regelmæssig adgang til MS-programmet. Kandidater fra programmet er blevet rekrutteret og ansat af store software- og hardwarefirmaer til stillinger inden for softwareudvikling, testning og marketing.... [-]