Harding University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VORES MISSION

Vi er et samfund, der søger at støtte og udfordre vores studerende til at realisere deres fulde potentiale. Vores mission er at tilbyde en kvalitetsuddannelse, der vil føre til en forståelse og livsfilosofi, der er i overensstemmelse med kristne idealer.

Historie

Harding begyndte som senior college i 1924, da to junior colleges, Arkansas Christian College og Harper College, fusionerede deres faciliteter og aktiver, vedtog det nye navn Harding College og lå på campus i Arkansas Christian i Morrilton, Ark. Harper havde blev grundlagt i 1915 i Harper, Kan., og Arkansas Christian blev chartret i 1919.

Efter afslutningen af en undersøgelse, der blev påbegyndt i maj 1978, godkendte bestyrelsen studiets anbefalede ændring af Harding til universitetsstatus, og den 27. august 1979 blev institutionens navn officielt Harding University .

Kollegiet blev navngivet til minde om James A. Harding, medstifter og første præsident for Nashville Bible School (nu David Lipscomb University) i Nashville, Tennessee. En prædikant, lærer og kristen underviser, James A. Harding inspirerede sine kolleger og forbinder med en entusiasme for kristen uddannelse, der fortsat er en vigtig tradition på Harding University .

Med fusionen blev JN Armstrong, der havde tjent fem år som Harpers præsident, præsident for Harding College, og AS Croom, præsident for Arkansas Christian i to år, blev vicepræsident for forretningsanliggender. I 1934 blev Harding flyttet til sit nuværende sted i Searcy, Ark., På campus for en tidligere kvindelig institution, Galloway College.

En af Hardings første kandidater, George S. Benson, vendte tilbage fra missionsarbejde i Kina i 1936 for at overtage præsidentskabet for hans alma mater. Den energiske underviser instruerede hurtigt kollegiet ud af dyb gæld og lancerede det på en rejse til finansiel stabilitet, national anerkendelse og akademisk akkreditering. Da Dr. Benson gik på pension i 1965, var hans 29 års utrættelige tjeneste mere end tydelig på en multimillion-dollar-campus, regional akkreditering, et stærkt fakultet og en konstant voksende studentergruppe. Dr. Benson døde i december 1991 og er begravet i Searcy.

Dr. Clifton L. Ganus Jr., en kandidat fra 1943, fungerede som præsident fra 1965 til 1987. Dr. Ganus var en tidligere formand for historiafdelingen og vicepræsident for kollegiet. Dr. Ganus holdt sin forgængers ønske om ekspertise levende ved at lede en plan for campusforbedring og udvidelse. Under hans administration steg tilmeldingen fra 1.472 i efteråret 1965 til 2.767 i efteråret 1986. Der blev opført syv store akademiske bygninger, fire store opholdsstuer og flere gifte studerendes lejligheder. En tilføjelse på 1 million dollars til Science Building blev afsluttet i 1984. Desuden blev seks akademiske bygninger renoveret og / eller udvidet. Sygeplejeprogrammet, det sociale arbejdsprogram, Mission Prepare-programmet, School of Biblical Studies (med programmer i Searcy og i Nassau, Bahamas) og Harding University i Firenze (Italien) blev udviklet under hans administration. I Memphis, Tenn., Oplevede Graduate School of Religion en betydelig vækst, modtog akkreditering af Southern Association og tilføjede doktoren i ministeriets grad til sit program. Efter hans pensionering blev Dr. Ganus Hardings første kansler, og til hans ære kaldte bestyrelsen det fysiske uddannelseskompleks Clifton L. Ganus Jr. Athletic Center.

Dr. David B. Burks blev Hardings fjerde præsident i maj 1987. En kandidat fra 1965 har været medlem af fakultetet siden 1967 og tidligere fungeret som dekan for Handelshøjskolen. Som professor i forretning og direktør for American Studies-programmet modtog Dr. Burks Distinguished Teacher Award i 1974 og 1986. En CPA, pensioneret, texansk og konsulent, han har skrevet The Christian Alternative for Business and Strategic Management Simulation. Han indførte kurset i kristen forretningsetik, et krav for alle forretningsstudier. Han har en doktorgrad i administration af videregående uddannelser fra Florida State University. Under hans ledelse har universitetet oplevet rekordvækst i tilmelding og givelse og, vigtigere, fortsætter med at lægge betydelig vægt på kristen tjener.

Dr. Burks trak sig tilbage fra præsidentskabet maj 2013. Efter sin pensionering blev han kansler for Harding, og Dr. Ganus blev den første kansler-emeritus. Dr. Burks har stadig et kontor på campus og er aktiv i Harding-samfundet. Efter at have tjent 73 år i personalet på Harding University døde kansler emeritus Clifton Loyd Ganus, Jr. den 9. september 2019 i en alder af 97 år.

Dr. Bruce D. McLarty blev officielt den femte præsident for Harding den 1. juni 2013. Før han blev udnævnt til præsident, var Dr. McLarty universitets vicepræsident for åndeligt liv i otte år. Før sit arbejde hos Harding var han prædikestolsminister ved College Church of Christ i Searcy fra 1991-2005. Før han kom til Searcy, prædikede han i Cookeville, Tennessee; Memphis, Tenn .; Marks, Miss .; og Williford, Ark. Han og hans kone, Ann, tilbragte også tid i Meru, Kenya, som missionærer.

Dr. McLarty dimitterede i 1978 med en BA i bibel fra dengang Harding College. I 1982 modtog han sin M.Th. fra Harding School of Theology. Han modtog sin D.Min. fra Ashland (Ohio) Theological Seminary i 2010. Dr. McLarty modtog prisen Outstanding Alumnus fra College of Bible and Ministry at Harding i 1999. Han har skrevet artikler til det 21. århundrede Christian Magazine, Upreach Magazine, Image Magazine, The Gospel Advocate, og Harding's Church and Family Magazine. Ud over at skrive artikler skrev han også en bog, Journey of Faith: Walking With Jesus Through the Gospel of John, som blev udgivet i 1997.

Under sin indledende tale den 20. september 2013 opfandt Dr. McLarty sætningen ”Et missionsfællesskab” som en definition af, hvad Harding har været, er og har til formål at blive. Han håber at fortsætte med at samle studerende, fakultet og personale sammen som et samfund, da alle arbejder for dagligt at tjene Gud og hinanden.

Placeringer

Searcy

Address
East Market Avenue,915
72149 Searcy, Arkansas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig