Harrisburg University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om HU

Der er så meget, der er fantastisk ved Harrisburg University . Det er svært at vælge, hvad der er den bedste grund til at gå på college her. Følgende er et par af de ting, som vores studerende siger, at de værdsætter mest ved Harrisburg University :

 1. Vi er kendt for vores fremragende videnskabs- og teknologifokuserede uddannelser, der fører til store karrierer.
 2. Vi tilbyder en af de laveste studier for privat universitetsuddannelse i Pennsylvania og sikkerhedskopierer den med store stipendier og anden økonomisk støtte.
 3. Med studerende fra 110 lande er vores studerende en af de mest etnisk mangfoldige blandt private colleges. Så uanset hvem du er, vil du føle dig hjemme.
 4. Hvert hovedfag kræver en praktikplads, så du er garanteret at få erfaring i den virkelige verden, der værdsættes af arbejdsgivere.
 5. Vores campus ligger i hjertet af Harrisburg centrum, den blomstrende hovedstad i Pennsylvania, hvor der er store muligheder for praktikpladser, job og underholdning.
 6. Vi tilbyder programmer, der forbinder vores studerende med erhvervslivet til mentoring og netværksopbygning - et stort karrierefordel.
 7. Placeret som nummer 1 i nationen blandt private colleges for at tilbyde stipendier.
 8. Kåret til STEM University of the Year af Corporate LiveWire.
 9. Nye boliger i boligstil på tværs af gaden fra dine klasser.
 10. Fakultet integrerer deres forretnings- og brancheerfaring med praktiske projekter.
 11. Begynd at tage undervisning i hovedstuen i løbet af dit første år.

En kort historie om Harrisburg University

Harrisburg University of Science and Technology blev indarbejdet i Commonwealth of Pennsylvania den 12. december 2001, hvilket gjorde det til det første uafhængige videnskabs- og teknologifokuserede, non-profit universitet, der blev etableret i Pennsylvania på mere end 100 år. Harrisburg University blev oprettet for at imødekomme hovedstadsregionens behov for øgede uddannelsesmuligheder inden for videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik (STEM) karrierer, og det er et stort skridt for at tiltrække, uddanne og fastholde Pennsylvania's forskellige videnbaserede arbejdsstyrke fra det 21. århundrede .

Behovet for et nyt universitet

I 1981 var Harrisburg en industriby, hvis fremstillingssektor faldt, og den blev opført som den næstbedrøvede by i nationen. Højkvalificerede højlønjob blev ikke længere skabt, som de engang var, og området manglede en uddannet arbejdsstyrke, der var i stand til at trives i regionens voksende videnbaserede økonomi. På trods af at 20 andre colleges i nærheden var regionen led af en teknisk hjerneflugt.

Fællesskabets ledere erkendte, at der var behov for en ny retning for regionen. Ved at udnytte Harrisburgs styrke som statshovedstad besluttede disse ledere at opbygge et mere stabilt beskæftigelsesgrundlag og genoplive økonomien ved at oprette sin egen institution for videregående uddannelse dedikeret til at imødekomme de teknologiske og videnskabelige krav fra en arbejdsstyrke fra det 21. århundrede. Denne gruppe af erhvervs-, regerings- og akademiske ledere vurderede de nye behov i denne nye økonomi fra uddannelse og industri til skatter og transport. Det, der blev tydeligt, var vigtigheden af at knytte uddannelse til økonomisk udvikling.

Det var klart for gruppen, at der var behov for videregående uddannelser og nye kvalifikationssæt til jobvækst, da den nye teknologi og nye materialers alder bragte mere sofistikerede produkter og processer til industri, forretningskontor og detailmiljø. Fremstilling var ikke længere en lav dygtighed, gentagen proces, men involverede et højt niveau af teknisk viden kombineret med stærk beslutningsproces og teambuilding færdigheder. Kraverne var ikke længere blå eller hvide, og arbejderne skulle omfavne livslang læring for at fortsætte med at opbygge nye færdigheder og trives på arbejdspladsen.

Da der var for få teknologuddannede arbejdstagere til rådighed, var regionens økonomiske vækst alt for stærk afhængig af sektorer med lavere betalende job og svagere langsigtede udsigter. Vi var i fare for at blive det, som en virksomhedsleder beskrev som en ”lagerøkonomi.

Uddannelse er nødt til at lægge vægt på videnskab og teknologi fra sekundære klasseværelser til college- og universitetsforelæsningssalen. Men i en region med to millioner mennesker, hvor Harrisburg var den største by såvel som statshovedstaden, var der ingen fireårige institutioner, der primært fokuserede på videnskaber og teknologi. Regionen havde en stærk tilstedeværelse på lokalsamfundet og flere højt ansete liberale kunstinstitutioner, men ingen fokuserede på de centrale emner, som en voksende og skiftende økonomi krævede: STEM - videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik. Derudover viste universiteterne i regionen ringe interesse for at tilbyde programmer, der udelukkende koncentrerede sig om STEM-emner, som ikke efterlod andet alternativ end at oprette et helt nyt universitet fra bunden af.122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg

StockSnap / Pixabay

Forbindelse mellem videregående uddannelse og strategisk økonomisk udvikling

Gå ind på Harrisburg University of Science and Technology, en privat byuddannelsesinstitution, der leverer kompetencer, der tilskynder til en vellykket navigation af STEM-karrierer af alle studerende. Harrisburg University åbnede sine døre den 25. august og hilste sin første klasse med 113 studerende velkommen. Universitetet repræsenterer STEM-baseret økonomisk udvikling, og det er blevet en plan for handelskamre rundt om i nationen for at imødekomme deres talentudbytte.

Det centrale i Harrisburg University 's mission er at knytte uddannelse til forretningsbehov i regionen. Længe før vi accepterede en enkelt ansøgning, mødtes seniorledelsen med mere end 100 administrerende direktører fra virksomheder i hele Commonwealth for at bestemme deres behov for arbejdsstyrke. Baseret på svarene designet universitetet sit pensum. Medlemmer af den regionale industri er også en deltager i udviklingen af universitetets kursusplan og deltager som virksomhedsfakultet og programrådgivende medlemmer. Derudover er flere praktikpladser obligatoriske.

Placeringen af universitetets campus er i nærheden af mange af de virksomheder, hvor HU-studerende betjener praktikpladser. Dette gensidige forhold giver de studerende mulighed for at få erfaring inden for erhvervslivet inden for erhvervsteknologisektoren og virksomhederne for at få præ-kvalificerede medarbejdere, som de kan uddanne og træne til deres specifikke behov. Ved at tilpasse traditionelle bacheloruddannelser til videnskab og teknologi-baseret arbejdsstyrkeudvikling hjælper HU med at stimulere væksten af en videnbaseret økonomi i det centrale Pennsylvania, placere regionens arbejdsstyrke til at medvirke med succes i det 21. århundredes vidensbaserede økonomi.

Universitetet modtager ekstern støtte fra erhvervslivet, privatpersoner og statslige og føderale myndigheder. Fortune 500 virksomheder og andre førende virksomheder som Hershey Company, Select Medical Corporation, PPL, Gannett Fleming, Cleveland Brothers Equipment Company, Tyco Electronics og Penn National Insurance har alle støttet universitetet.

Universitetets erfaringsmæssige læringsmodel kombineret med karriereforberedelse og -udvikling har ført til partnerskaber, der er på linje med universitetets mission og vision. Med en visionær bestyrelse og et erfarent ledelsesteam er Harrisburg University godt positioneret til at vokse, blomstre og besvare Commonwealths opfordring til en STEM-baseret arbejdsstyrke.

Akkreditering

 • Harrisburg University of Science and Technology er akkrediteret af Middle States Commission for Higher Education, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Middle States Commission for Higher Education er et institutionelt akkrediteringsbureau anerkendt af den amerikanske uddannelsesminister og Council for Higher Education Uddannelsesakkreditering.
 • Programtilbud er godkendt af Pennsylvania Department of Education, Bureau of Postsecondary and Adult Education, 333 Market Street, Harrisburg, PA 17126.
 • Maryland Higher Education Commission udstedte godkendelse af en tilladelse til at operere på det sydlige Maryland Higher Education Center for Master of Science in Learning Technologies og Master of Science i informationssystemteknik og managementuddannelser.
 • Godkendt til at deltage i det føderale afsnit IV, HEA-studerendes hjælpeprogrammer af det amerikanske undervisningsministerium, 7.
 • Godkendt af Pennsylvania Department of Education for veteraner og berettigede forsørgere til at opnå uddannelsesfordele gennem Veteran's Administration (VA).
 • Godkendt af Veteranadministrationen til at deltage i programmet "Yellow Ribbon".
 • Autoriseret i henhold til føderal lov af Department of Homeland Security - US Immigration and Customs Enforcement (DHS-USICE) som en støtteberettiget institution for SEVIS (Student and Exchange Visitor Information System) til at tilmelde studerende, der ikke er indvandrer.
 • En artikuleringsaftale med en anden institution for videregående uddannelser tillader studerende, der er indskrevet i visse associerede uddannelser, at overføre kreditter til specifikke uddannelser på universitetet. Universitetet har en artikuleringsaftale med følgende institutioner: Harrisburg Area Community College; Community College i Baltimore County; Lehigh Carbon Community College; Hussian School of Art. Yderligere artikuleringsaftaler forfølges med forskellige videregående uddannelsesinstitutioner.
 • En konsortiumaftale med en anden institution for videregående uddannelser giver en studerende mulighed for at forblive indskrevet på universitetet, mens han også tager studiepoeng ved den besøgende institution. Universitetet har en konsortiumaftale for visse kurser i nanobiotechnology med Pennsylvania State University - University Park Campus, og universitetet har en konsortiumaftale for visse datalogi-kurser med Saint Francis University.
 • Master of Science i projektledelse hans akkrediteret af Global Accreditation Center fra Project Management Institute. HUs MS-program i projektledelse er et af kun 110 programmer verden over for at opnå denne akkreditering. Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (GAC) er et uafhængigt akademisk akkrediteringsorgan med politikker, procedurer og standarder for projekt-, program-, porteføljestyring og relaterede programmer på bachelor-, postgraduate- og doktorgradsniveauer.

Placeringer

Harrisburg

Address
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania, USA