Læs den officielle beskrivelse

Om HU

Der er så meget, der er fantastisk ved Harrisburg University . Det er svært at vælge, hvad der er den bedste grund til at gå på college her. Følgende er et par af de ting, som vores studerende siger, at de værdsætter mest ved Harrisburg University :

 1. Vi er kendt for vores fremragende videnskabs- og teknologifokuserede uddannelser, der fører til store karrierer.
 2. Vi tilbyder en af de laveste studier for privat universitetsuddannelse i Pennsylvania og sikkerhedskopierer den med store stipendier og anden økonomisk støtte.
 3. Med studerende fra 110 lande er vores studerende en af de mest etnisk mangfoldige blandt private colleges. Så uanset hvem du er, vil du føle dig hjemme.
 4. Hvert hovedfag kræver en praktikplads, så du er garanteret at få erfaring i den virkelige verden, der værdsættes af arbejdsgivere.
 5. Vores campus ligger i hjertet af Harrisburg centrum, den blomstrende hovedstad i Pennsylvania, hvor der er store muligheder for praktikpladser, job og underholdning.
 6. Vi tilbyder programmer, der forbinder vores studerende med erhvervslivet til mentoring og netværksopbygning - et stort karrierefordel.
 7. Placeret som nummer 1 i nationen blandt private colleges for at tilbyde stipendier.
 8. Kåret til STEM University of the Year af Corporate LiveWire.
 9. Nye boliger i boligstil på tværs af gaden fra dine klasser.
 10. Fakultet integrerer deres forretnings- og brancheerfaring med praktiske projekter.
 11. Begynd at tage undervisning i hovedstuen i løbet af dit første år.

En kort historie om Harrisburg University

Harrisburg University of Science and Technology blev indarbejdet i Commonwealth of Pennsylvania den 12. december 2001, hvilket gjorde det til det første uafhængige videnskabs- og teknologifokuserede, non-profit universitet, der blev etableret i Pennsylvania på mere end 100 år. Harrisburg University blev oprettet for at imødekomme hovedstadsregionens behov for øgede uddannelsesmuligheder inden for videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik (STEM) karrierer, og det er et stort skridt for at tiltrække, uddanne og fastholde Pennsylvania's forskellige videnbaserede arbejdsstyrke fra det 21. århundrede .

Behovet for et nyt universitet

I 1981 var Harrisburg en industriby, hvis fremstillingssektor faldt, og den blev opført som den næstbedrøvede by i nationen. Højkvalificerede højlønjob blev ikke længere skabt, som de engang var, og området manglede en uddannet arbejdsstyrke, der var i stand til at trives i regionens voksende videnbaserede økonomi. På trods af at 20 andre colleges i nærheden var regionen led af en teknisk hjerneflugt.

Fællesskabets ledere erkendte, at der var behov for en ny retning for regionen. Ved at udnytte Harrisburgs styrke som statshovedstad besluttede disse ledere at opbygge et mere stabilt beskæftigelsesgrundlag og genoplive økonomien ved at oprette sin egen institution for videregående uddannelse dedikeret til at imødekomme de teknologiske og videnskabelige krav fra en arbejdsstyrke fra det 21. århundrede. Denne gruppe af erhvervs-, regerings- og akademiske ledere vurderede de nye behov i denne nye økonomi fra uddannelse og industri til skatter og transport. Det, der blev tydeligt, var vigtigheden af at knytte uddannelse til økonomisk udvikling.

Det var klart for gruppen, at der var behov for videregående uddannelser og nye kvalifikationssæt til jobvækst, da den nye teknologi og nye materialers alder bragte mere sofistikerede produkter og processer til industri, forretningskontor og detailmiljø. Fremstilling var ikke længere en lav dygtighed, gentagen proces, men involverede et højt niveau af teknisk viden kombineret med stærk beslutningsproces og teambuilding færdigheder. Kraverne var ikke længere blå eller hvide, og arbejderne skulle omfavne livslang læring for at fortsætte med at opbygge nye færdigheder og trives på arbejdspladsen.

Da der var for få teknologuddannede arbejdstagere til rådighed, var regionens økonomiske vækst alt for stærk afhængig af sektorer med lavere betalende job og svagere langsigtede udsigter. Vi var i fare for at blive det, som en virksomhedsleder beskrev som en ”lagerøkonomi.

Uddannelse er nødt til at lægge vægt på videnskab og teknologi fra sekundære klasseværelser til college- og universitetsforelæsningssalen. Men i en region med to millioner mennesker, hvor Harrisburg var den største by såvel som statshovedstaden, var der ingen fireårige institutioner, der primært fokuserede på videnskaber og teknologi. Regionen havde en stærk tilstedeværelse på lokalsamfundet og flere højt ansete liberale kunstinstitutioner, men ingen fokuserede på de centrale emner, som en voksende og skiftende økonomi krævede: STEM - videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik. Derudover viste universiteterne i regionen ringe interesse for at tilbyde programmer, der udelukkende koncentrerede sig om STEM-emner, som ikke efterlod andet alternativ end at oprette et helt nyt universitet fra bunden af.122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg

StockSnap / Pixabay

Forbindelse mellem videregående uddannelse og strategisk økonomisk udvikling

Gå ind på Harrisburg University of Science and Technology, en privat byuddannelsesinstitution, der leverer kompetencer, der tilskynder til en vellykket navigation af STEM-karrierer af alle studerende. Harrisburg University åbnede sine døre den 25. august og hilste sin første klasse med 113 studerende velkommen. Universitetet repræsenterer STEM-baseret økonomisk udvikling, og det er blevet en plan for handelskamre rundt om i nationen for at imødekomme deres talentudbytte.

Det centrale i Harrisburg University 's mission er at knytte uddannelse til forretningsbehov i regionen. Længe før vi accepterede en enkelt ansøgning, mødtes seniorledelsen med mere end 100 administrerende direktører fra virksomheder i hele Commonwealth for at bestemme deres behov for arbejdsstyrke. Baseret på svarene designet universitetet sit pensum. Medlemmer af den regionale industri er også en deltager i udviklingen af universitetets kursusplan og deltager som virksomhedsfakultet og programrådgivende medlemmer. Derudover er flere praktikpladser obligatoriske.

Placeringen af universitetets campus er i nærheden af mange af de virksomheder, hvor HU-studerende betjener praktikpladser. Dette gensidige forhold giver de studerende mulighed for at få erfaring inden for erhvervslivet inden for erhvervsteknologisektoren og virksomhederne for at få præ-kvalificerede medarbejdere, som de kan uddanne og træne til deres specifikke behov. Ved at tilpasse traditionelle bacheloruddannelser til videnskab og teknologi-baseret arbejdsstyrkeudvikling hjælper HU med at stimulere væksten af en videnbaseret økonomi i det centrale Pennsylvania, placere regionens arbejdsstyrke til at medvirke med succes i det 21. århundredes vidensbaserede økonomi.

Universitetet modtager ekstern støtte fra erhvervslivet, privatpersoner og statslige og føderale myndigheder. Fortune 500 virksomheder og andre førende virksomheder som Hershey Company, Select Medical Corporation, PPL, Gannett Fleming, Cleveland Brothers Equipment Company, Tyco Electronics og Penn National Insurance har alle støttet universitetet.

Universitetets erfaringsmæssige læringsmodel kombineret med karriereforberedelse og -udvikling har ført til partnerskaber, der er på linje med universitetets mission og vision. Med en visionær bestyrelse og et erfarent ledelsesteam er Harrisburg University godt positioneret til at vokse, blomstre og besvare Commonwealths opfordring til en STEM-baseret arbejdsstyrke.

Akkreditering

 • Harrisburg University of Science and Technology er akkrediteret af Middle States Commission for Higher Education, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Middle States Commission for Higher Education er et institutionelt akkrediteringsbureau anerkendt af den amerikanske uddannelsesminister og Council for Higher Education Uddannelsesakkreditering.
 • Programtilbud er godkendt af Pennsylvania Department of Education, Bureau of Postsecondary and Adult Education, 333 Market Street, Harrisburg, PA 17126.
 • Maryland Higher Education Commission udstedte godkendelse af en tilladelse til at operere på det sydlige Maryland Higher Education Center for Master of Science in Learning Technologies og Master of Science i informationssystemteknik og managementuddannelser.
 • Godkendt til at deltage i det føderale afsnit IV, HEA-studerendes hjælpeprogrammer af det amerikanske undervisningsministerium, 7.
 • Godkendt af Pennsylvania Department of Education for veteraner og berettigede forsørgere til at opnå uddannelsesfordele gennem Veteran's Administration (VA).
 • Godkendt af Veteranadministrationen til at deltage i programmet "Yellow Ribbon".
 • Autoriseret i henhold til føderal lov af Department of Homeland Security - US Immigration and Customs Enforcement (DHS-USICE) som en støtteberettiget institution for SEVIS (Student and Exchange Visitor Information System) til at tilmelde studerende, der ikke er indvandrer.
 • En artikuleringsaftale med en anden institution for videregående uddannelser tillader studerende, der er indskrevet i visse associerede uddannelser, at overføre kreditter til specifikke uddannelser på universitetet. Universitetet har en artikuleringsaftale med følgende institutioner: Harrisburg Area Community College; Community College i Baltimore County; Lehigh Carbon Community College; Hussian School of Art. Yderligere artikuleringsaftaler forfølges med forskellige videregående uddannelsesinstitutioner.
 • En konsortiumaftale med en anden institution for videregående uddannelser giver en studerende mulighed for at forblive indskrevet på universitetet, mens han også tager studiepoeng ved den besøgende institution. Universitetet har en konsortiumaftale for visse kurser i nanobiotechnology med Pennsylvania State University - University Park Campus, og universitetet har en konsortiumaftale for visse datalogi-kurser med Saint Francis University.
 • Master of Science i projektledelse hans akkrediteret af Global Accreditation Center fra Project Management Institute. HUs MS-program i projektledelse er et af kun 110 programmer verden over for at opnå denne akkreditering. Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (GAC) er et uafhængigt akademisk akkrediteringsorgan med politikker, procedurer og standarder for projekt-, program-, porteføljestyring og relaterede programmer på bachelor-, postgraduate- og doktorgradsniveauer.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Harrisburg University

Harrisburg University 's Master of Science (MS) i analytisk grad er designet til studerende med en stærk baggrund inden for matematik, datalogi, ingeniørvidenskab eller ø ... [+]

Introduktion

Efterspørgslen efter dygtige datavidenskabsmænd og -chefer med evnen til at bruge big data til at tilføje værdi til deres organisationer vokser hurtigt, og der har aldrig været en bedre eller mere spændende tid til at forfølge en grad på dette felt med høj vækst.

Harrisburg University 's Master of Science (MS) i analytisk grad er designet til studerende med en stærk baggrund inden for matematik, datalogi, ingeniørvidenskab eller økonomi, der søger at lære de specifikke teknikker og værktøjer, der er involveret i analyse og forretningsfærdighederne anvende denne viden effektivt og strategisk. Uanset om du ønsker at vokse i din nuværende position eller forgrene dig i en ny retning, giver Harrisburg's MS in Analytics dig de praktiske færdigheder og den virkelige oplevelse, du har brug for for at forfølge en givende karriere inden for big data.... [-]

USA Harrisburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Harrisburg University

Harrisburg University tilbyder en 36-kredit time Master of Science i bioteknologi med koncentrationer inden for bioproduktion, medicinsk bioteknologi og forretning og led ... [+]

Introduktion

Livsvidenskabsindustrien i Pennsylvania har i dag mere end 2.300 virksomheder, der beskæftiger tæt på 80.000 mennesker med en samlet beskæftigelseseffekt på 459.720 (5,8 nationale multiplikatorer). Al denne vækst har ført til en betydelig økonomisk indvirkning tæt på 1 milliard dollars og skabt betydelige arbejdsstyrkemuligheder inden for bioteknologi for de ansatte med en kandidatgrad. BIO, en national forskningsgruppe for bioteknologiindustrien, rapporterer, at Pennsylvania's koncentration af beskæftigelse inden for biovidenskab er 9 procent større end det nationale gennemsnit, og staten anses for at have et specialiseret beskæftigelsesgrundlag i to af de fem store undersektorer - medicin og medicinalvarer og forskning, test og medicinske laboratorier.... [-]

USA Harrisburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Harrisburg University

Den 36-semester lange kandidatgrad i computerinformationsvidenskab giver de studerende et solidt grundlag af videnskabelige og praktiske værktøjer og metoder til beregnin ... [+]

Introduktion

Den 36-semester lange kandidatgrad i computerinformationsvidenskab giver de studerende et solidt grundlag af videnskabelige og praktiske værktøjer og metoder til beregning, dens anvendelser og nye trends, i en række underdomæner, til at undersøge grænserne for videnskab og teknik viden i branchen. Ved at gennemføre kernen får de studerende mestring af tilgange, herunder computersystemarkitektur, matematiske og datastrukturteknikker til modellering af simulering af komplekse systemer; klyngedata og samarbejde med softwareudvikling og effektive metoder til organisering, udforskning, visualisering, behandling og analyse af meget store datasæt.

Programmål

En succesrig studerende på programmet opnår følgende færdigheder (varierer afhængigt af graden / koncentrationen taget):... [-]

USA Harrisburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Harrisburg University

Det 36-semester lange kandidatuddannelse i Human-Centered Interaction Design har til hensigt at fremme de menneskecentrerede samarbejdsindstillinger, der er en del af det ... [+]

Introduktion

”Et af de største og hurtigst voksende karriereområder i nutidens teknologisektor.” - Fortune Magazine

Det er en vidunderlig ting, når et af de hurtigst voksende teknologirelaterede karriereområder er tilgængeligt for dig - selvom du ikke har en tech-relateret grad. Faktisk er det at have en liberal kunst-, humaniora- eller social- og adfærdsvidenskabelig baggrund faktisk en bedre pasform til området Human-Centered Interaction Design (HCID) end teknologierne!

HUs HCID-kandidatuddannelse handler om at designe processer, apps og miljøer for at gøre mere opfyldende og nyttige oplevelser for mennesker. Det kræver kreativitet, empati for mennesker og stærke problemer med at løse problemer.... [-]

USA Harrisburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Harrisburg University

Det 36 semester timers kandidatuddannelse i Information Systems Engineering and Management (ISEM) på Harrisburg University er designet til at uddanne de ledere, der kan p ... [+]

Introduktion

Det 36 semester timers kandidatuddannelse i Information Systems Engineering and Management (ISEM) på Harrisburg University er designet til at uddanne de ledere, der kan planlægge, konstruere og genudvikle og styre de systemer, der er nødvendige for at støtte de moderne digitale virksomheder. HU-kandidatstudier i ISEM spredte sig over følgende tre aktive arbejdsområder:

Informationssystemer - nyeste teknologier og tilgange (f.eks. Webbaserede komponenter, mobil computing og trådløs kommunikation, business intelligence og nye teknologier);Systemteknik - systemtænkning og vægt på systemer i stedet for individuelle komponenter; virksomhedsarkitekturer bestående af mennesker, processer og teknologier; og,Management - forretningsstrategier, iværksætteri, planlægning af integration, sikkerhed, regeringsførelse, globale virksomheder og agile virksomheder.... [-]
USA Harrisburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Harrisburg University

Programmet Learning Technologies and Media Systems (LTMS) undersøger krydset mellem læring og teknologi og giver vores studerende praktiske oplevelser, der viser, hvordan ... [+]

Introduktion

Programmet Learning Technologies and Media Systems (LTMS) undersøger krydset mellem læring og teknologi og giver vores studerende praktiske oplevelser, der viser, hvordan teknologi ændrer læring. Studerende studerer kunsten og videnskaben i instruktionsdesign og udvikler praktiske færdigheder til at analysere ydeevne, skabe nye løsninger og styre undervisningsteknologien. Vores studerende er ansat i industrien og i uddannelsen, og vores program bestræber sig på at udvikle ny viden på begge områder. Du kan udforske programmets mange facetter fra denne centrale placering.

Læringsteknologier er udvidet ud over brugen af et læringsstyringssystem og webbaseret læring til at omfatte en række teknologier og muligheder.... [-]

USA Harrisburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Harrisburg University

Denne 36-semester-time Blockchain-fokuserede Master of Science-grad i Next Generation Technologies koncentrerer sig om den næste generation af teknologier, der kan forårs ... [+]

Introduktion

Blockchain-fokuseret kandidatgrad Next Generation Technologies

Denne 36-semester-time Blockchain-fokuserede Master of Science-grad i Next Generation Technologies koncentrerer sig om den næste generation af teknologier, der kan forårsage store forstyrrelser i vores måde at leve og arbejde på. Blockchain-teknologi er i fokus i dette program på nuværende tidspunkt, fordi det anerkendes på verdensplan som en alvorlig forstyrrende styrke i pengehistorien såvel som hovedboksteknologier. I løbet af en kort periode har hundreder og tusinder af blockchains vist sig at tackle flere problemer på økonomiske, forretningsmæssige, sociale og endda politiske arenaer. Programmet tilbyder koncentrationer i Blockchain og Quantum Information Science.... [-]

USA Harrisburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Harrisburg University

Master of Science-programmet til projektledelse ved Harrisburg University of Science and Technology tilbyder traditionelle og smidige projektstyringsprogrammer, der imøde ... [+]

Introduktion

Master of Science-programmet til projektledelse ved Harrisburg University of Science and Technology tilbyder traditionelle og smidige projektstyringsprogrammer, der imødekommer lokale og globale behov ved hjælp af online og ansigt-til-ansigt instruktionsmetoder. Til støtte for denne mission giver uddannelsen innovative akademiske og oplevelsesmæssige læringsmuligheder, der kræver, at de studerende forstår, anvender, analyserer, syntetiserer og evaluerer projekter, teams og ledere i virksomhedsmiljøer.

Denne 36 semesters kandidatuddannelse i projektledelse giver hver studerende en fokuseret, anvendt og streng erfaring med at skabe, implementere og vurdere projekter.... [-]

USA Harrisburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Harrisburg University

Harrisburg University Techpreneurship-programmet er en 36-timers master, der tilbydes i klasser udført i udøvende weekendformat på vores sted i Philadelphia. Du studerer ... [+]

Introduktion“Fra R

Tjen en kandidatgrad, der udstyrer dig til at udfylde et kritisk behov i dagens forretningsverden. Techpreneurship giver dig den viden og de færdigheder, du har brug for for at fremskynde medarbejdernes innovation og styre den fra indledende ideer til levedygtige produkter klar til markedsføring. Det er en færdighed, der er mangelvare i dag, og store og små virksomheder er ivrige efter at bringe kvalificerede ledere om bord. Du kan bruge denne mulighed til at starte en succesrig karriere inden for teknologiledelse. Du har endda en chance for at konkurrere om start-up dollars leveret af universitetet og få adgang til et netværk af praktiserende mentorer, som vil dele deres oplevelse og give vejledning.... [-]

USA Harrisburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Address
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania, USA