Harrisburg University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Harrisburg University of Science and Technology: Discovery starter her

Innovation får verden til at gå rundt, og Harrisburg University of Science and Technology drejer rundt. Her smelter fantasi og videnskab sammen for at inkubere ideer og formulere livsændrende gennembrud.

HU-professorer og studerende udnytter deres lidenskaber til at tage opdagelsesrejser. Deres opskrift på succes blander streng forskning, akademisk visdom og den virkelige verden know-how. Sammen udvikler de tankegående teknologier, efterspurgte kommercielle produkter, effektive processer og værdifulde intellektuelle egenskaber.

people, girls, women

Hvorfor studere ved Harrisburg University ?

Innovativt efter design

Mange af de hurtigst voksende karrierer i økonomien er teknologisektoren og med god grund: virksomheder, offentlige organisationer og enkeltpersoner er mere afhængige af teknologi end nogensinde. Harrisburg University of Science and Technology forbereder dig til at sætte dit præg på dette stadigt udviklende felt gennem kandidatuddannelser, der lærer dig:

 • De seneste teorier og koncepter inden for dit felt
 • Praktiske strategier til anvendelse af disse koncepter
 • Samarbejdsmuligheder
 • Avancerede kvantitative analysefærdigheder
 • Beslutning på ledelsesniveau

________________________________________

En vægt på oplevelse

En væsentlig del af Harrisburg University 's mission er at forbinde vores uddannelsesprogrammer med de konkrete behov i den professionelle verden. Derfor fokuserer vi på at levere eksperimentelle uddannelser, der hjælper dig med at syntetisere de koncepter, du lærer på tværs af pensum og sætte dem i arbejde.

Vores instruktører har avancerede grader og avanceret karriereerfaring inden for de felter, de underviser, så du vil drage fordel af deres erfarne indsigt, selv når du danner din egen.

________________________________________

Arbejdsgivergodkendt kursusindhold

Derudover ved vi, at vores uddannelser underviser i de færdigheder og evner, som store arbejdsgivere på området ønsker. Det er fordi vi har bedt om deres input. Vores arbejdsgiver rådgivning omfatter virksomheder som IBM og LinkedIn.

Deres kommentar hjælper os med at finpudse fokuset på vores kurser for at sikre, at du er færdiguddannet udstyret til at imødekomme behovene i dagens teknologiske arbejdspladser.

________________________________________

Enestående overkommelighed

Ud over avanceret kursusindhold og en forbedret forbindelse til arbejdsverdenen går Harrisburg University en ekstra kilometer for at sikre, at vores studerende foretager en overkommelig investering. Vores meget konkurrencedygtige undervisningspriser sammenlignes positivt med mange andre private colleges.

138934_pexels-photo-3182765.jpeg

gennembrud

er født på Harrisburg University , hvor forskning gnister innovation og fremmer fremskridt hos vores studerende, fakultet, samfund og verden.

Vi har inspirerende historier at fortælle:

 • Forbedring af menneskeheden gennem videnskab og teknologi. Vi opretter en banebrydende test for at opdage demens i dens tidlige stadier. Nogle studerende samarbejder med de prestigefyldte National Institutes of Health for at afdække oprindelsen af afhængighed af videospil.
 • Øget fødevareproduktion og forbedring af miljøet. En HU-professors opstart ved hjælp af vandfølsom teknologi for at øge afgrøderne har tiltrukket 2,3 millioner dollars i venturekapital. Vores digitale instrumentbræt med data om vandkvalitet giver miljøforvaltere ny indsigt i de oplysninger, der driver deres beslutninger.
 • Overvinde racemæssige, køns- og socioøkonomiske hindringer for læring. Et unikt mobilspil skabt af HU-studerende og deres professorer underviser i astronomi, selvom det undersøger forskellene, som studerende bringer til læring gennem mobile enheder.

Dette er kun et par af de spændende gennembrud, der sker hver dag på Harrisburg University .

2019-2020 Akademiske placeringer

 • # 1 STEM University i USA (Corporate Livewire Magazine)
 • # 1 International University of the Year (US Academic Insights Magazine)
 • # 1 Bedst til teambaseret læring i projektledelse (OnlineMasters.com)
 • # 2 bedste colleges i USA for studerende fra Indien (Higher Education Review)
 • # 8 Bedste kandidater i projektledelse (OnlineMasters.com)
 • # 8 Mest overkommelig online-master i datavidenskab (DataScienceDegreePrograms.net)
 • # 10 Top Globalt akkrediterede projektstyringsprogrammer (PMI: Project Management Institute)
 • # 21 Det mest innovative regionale universitet i nord (US News and World Report)
 • # 25 Bedste datalogi-programmer

Harrisburg University Story

Harrisburg University of Science and Technology er en privat, non-profit, fuldt akkrediteret uddannelsesinstitution, der tilbyder bacheloruddannelser og kandidatuddannelser inden for STEM-felterne. Harrisburg University åbnede sine døre den 25. august 2001, hvilket gjorde det til det yngste universitet i Pennsylvania. Harrisburg hilste sin første klasse på 113 studerende velkommen, og i dag er det hjemsted for over 6.000 studerende fra mere end 100 lande.

Placeringer

Harrisburg

Address
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig