Harvard University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Harvard University er dedikeret til ekspertise inden for undervisning, læring og forskning og til at udvikle ledere i mange discipliner, der gør en forskel globalt. Universitetet, der er baseret i Cambridge og Boston, Massachusetts, har en tilmelding på over 20.000 gradskandidater, herunder studerende, kandidater og professionelle studerende. Harvard har mere end 360.000 alumner over hele verden.

Harvard-fakultetet beskæftiger sig med undervisning og forskning for at skubbe grænserne for menneskelig viden. For studerende, der er glade for at undersøge de største spørgsmål i det 21. århundrede, tilbyder Harvard en enestående studenteroplevelse og et generøst økonomisk hjælpeprogram med over 160 millioner dollars tildelt til mere end 60% af vores studerende. Universitetet har tolv gradskoler ud over Radcliffe Institute for Advanced Study, der tilbyder en virkelig global uddannelse.

Harvard blev grundlagt i 1636 og er den ældste institution for videregående uddannelse i USA. Harvard byder folk fra hele verden velkommen og giver historisk og generel information om campus til besøgende, naboer og offentligheden.

Placeringer

Cambridge

Address
Quincy Street,48
02138 Cambridge, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig