Hesston College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Start med kvalitet

Succes begynder med et solidt fundament. For mere end 100 år har Hesston College været forberede de studerende til en vellykket liv og karriere.

Hesston College er en toårig private, boliger, liberale kunst kollegium i Hesston, Kansas. Her vil du finde støtte og opmuntring, som du oplever livet og har muligheder, der gavner din fremtid. Hesston blev opkaldt nummer 2 to-årige college i USA for studerende succes ved Washington Monthly Magazine i 2010. Sådanne høje anerkendelse viser, at vores studerende bliver præsenteret med strenge faglige udfordringer og får hjælp til at imødekomme disse udfordringer.

Hesson College er tilknyttet Mennonite Church USA, hvis værdier er forankret i kristne principper.

Du får mulighed for at udvikle sig i alle områder af dit liv - intellektuelle, sociale og religiøse. Vi glæder os over alle baggrunde, fordi når du starter på Hesston, du deltage i et fællesskab, der værdsætter hver person.

Start med succes

Hos Hesston, starter succes med støtte. Hesston eleverne udforske ideer og muligheder med støtte og opmuntring af undervisere og kram er til rådighed til at besvare spørgsmål, diskutere kursusaktiviteter eller bare snakke om livet. At studere i et nyt kulturelt kontekst tager arbejde. Vi tilbyder engelsk som andetsprog klasser og andre internationale tjenester for studerende til at hjælpe dig tilpasse sig livet i Hesston College samfund. Med små klassestørrelser og elev-til-instruktør ratio på 11 til én, fakultet kender dig og udstyre dig med viden og færdigheder, du har brug for at nå dine mål.

Akademiske programmer er designet til at opfylde en bred vifte af muligheder. Hesston indrømmer associeret grad, så hvis du har specifikke karriere interesser, kan din to-årig grad føre direkte til beskæftigelse eller kan være fundamentet for yderligere undersøgelse. Hovedparten af ​​Hesston kandidater færdiggøre deres uddannelse på en fire-årig kollegium eller universitet. Vores liberale kunst pensum tilbyder dig en bred vifte af pædagogiske forberedelse, og vi vil arbejde med dig at gøre at overføre dine kreditter enkel.

Start med Fællesskabet

Hesston College bliver hurtigt et hjem væk fra hjemmet til 450 elever, der vover her fra omkring 27 amerikanske stater og 14 lande. Fordi vores studerende kommer fra hele verden, vil du støde på unikke oplevelser og synspunkter. Du vil have mulighed for at lære uden for klasseværelset, selvom campus aktiviteter og organisationer, frivilligt arbejde og deltagelse i vores kor, musikgrupper og atletisk hold.

Her samfund starter i sovesalene. Mere end 75 procent af de studerende bor på campus. Vi fremmer socialt samvær, leve og arbejde sammen gennem campus aktiviteter, mod leve-og spirituel udvikling. Sovesale er organiseret således, at to studerende deler et værelse, der er også en del af en mod. Mods er enheder af fem eller otte værelser, der er ledet af en anden-års studerende kaldes en resident assistent eller RA. Din RA er til rådighed til at besvare dine spørgsmål så du skifter til en ny kultur.

Placeringer

Kansas City

Address
Hesston College
Box 3000 Hesston

67062 Kansas City, Missouri, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig