Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Howard University 's Business School har været en model for videregående uddannelse siden grundlæggelsen i 1970.

Med dynamiske akademiske afdelinger, banebrydende centre of excellence, anerkendte fakultet, prisbelønnede programmer og over 8.000 alumni over hele kloden, fortsætter Howard University School of Business med at blive placeret blandt de bedste forretningsprogrammer i nationen.

Studerende og fakultet vælger Howard University School of Business, fordi det giver dybdegående undervisningsundervisning, oplevelse i verden, eksperthøjttalere fra en række baggrunde, adgang til globale brancheledere og engagement i forskning og publikation.

Afdelinger

Regnskab

Institut for Regnskab ved Howard University har gradueret flere afroamerikanske certificerede revisorer end nogen anden college eller universitet.

Finans, Forsikring og International Business

Institut for Finans, Forsikring og International Business, den største afdeling i Business School, tilbyder kurser i tre hovedledere (Finans, International Business og Forsikring).

Informationssystemer

Informationssystemer og Supply Chain Management Afdelingen understøtter den centrale Business Administration læseplan og tilbyder to-graders programmer på bachelor-og kandidatniveau (Computer Information Systems og Supply Chain Management).

Ledelse

Ledelse majors vil blive nedsænket i en læseplan fokuseret på at udvikle ledelse, beslutningstagning, human resource management og iværksætterfærdigheder.

Marketing

Institut for Marketing tilbyder en læseplan designet til at forberede sine bachelorstuderende til entry-level positioner i marketing og dets kandidatstuderende til mellem- og øverste niveauer i forvaltningen af ​​marketingfunktionen i en organisation.

Akademiske centre

  • Center for Karriere Excellence
  • Center for regnskabsuddannelse
  • Center of Excellence i Supply Chain Management
  • Center for finansielle tjenesteydelser
  • Center for Global Business Studies
  • Center for Forsikring Uddannelse
  • Center for Cybersecurity Education

Bedste i klassen

For det 12. år i træk har The Princeton Review placeret Howard University School of Business # 1 i muligheder for minoritetsstuderende

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Howard University

Howard University Master of Accountancy MAcc program er et specialiseret avanceret kandidat niveau business program fokuseret på at forberede kandidater til vellykkede ka ... [+]

Howard University Master of Accountancy MAcc-programmet er et specialiseret avanceret kandidat-niveau business program fokuseret på at forberede kandidater til vellykkede karriere i corporate regnskab, statslige regnskaber, non-profit regnskab, revision og rådgivning og konsulenttjenester.

Læreplanen forbereder eleverne på en væsentlig måde til eksamen for certificeret offentlig regnskabsføring (CPA) gennem intensiv og udfordrende kursusaktiviteter i løbet af 30-timersprogrammet. Stater kræver 150 timer, normalt det femte års regnskabsuddannelse, til at aflægge eksamen. Vores program giver de nødvendige yderligere kurser, samtidig med at eleverne samtidig kan tjene den prestigefyldte MAcc-grad.... [-]

USA Washington
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Howard University

Master of Science i Finance [MSF] Degree Program vil udstyre studerende med viden og færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i erhvervslivet og avancere i karriere i ... [+]

Master of Science i Finance [MSF] Degree Program vil udstyre studerende med viden og færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i erhvervslivet og avancere i karriere i Finance. I dette intensive kandidatuddannelse lærer eleverne at analysere og løse komplekse finans- og investeringsproblemer og praktiske spørgsmål inden for corporate finance, finansmarkedet og institutionerne, investering og porteføljestyring, økonomiteknik og finansiel strategi.

Desuden vil dette program være til stor hjælp for studerende og praktikere, der forbereder sig til faglige betegnelser som CFA (Chartered Financial Analyst) eller CFP (Certified Financial Planner) .

AdgangskravAnsøgning om optagelse med en $ 75 ikke refunderes ansøgningsgebyrOfficiel transkript, der viser tildeling af en bachelorgradTo anbefalingsbreveHistorieGMAT test scoresIdeel ansøger har 1-3 års erfaringForetrukne bachelor majors omfatter økonomi, økonomi og regnskab.GPA krav er 3,0 eller højere... [-]
USA Washington
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk