Læs den officielle beskrivelse

Humboldt International University er forpligtet til at tjene livslang lærende igennem fjernundervisning, Forberede dem til fælles global viden. Der er fem grundlæggende principper, vi følger:

 1. Faglig kompetence, værdier og etik, der giver kandidater til at beherske en række disciplinære viden og evner til at hjælpe dem med at anvende deres viden i den virkelige verden indstillinger og udvikle en livslang læring for at forbedre deres erhverv.
 2. Kritisk tænkning og problemløsning teknikker til at hjælpe kandidater erhverve evnen til at identificere og vurdere problemstillinger, udvikle kritisk tænkning færdigheder, anbefale løsninger til at implementere ændringer, og derefter evaluere resultaterne.
 3. Team læring, der fokuserer på udvikling af elevernes evne til at lede teams gennem en kombination af individuelle og gruppe aktivitet færdigheder til formål at fremme den intellektuelle og tekniske læring, samt give validering og udforske nye ideer.
 4. Kast dig ud i en læringsproces sigte på respekt for den menneskelige mangfoldighed og opføre sig på en tolerant måde over for kolleger og dem, de tjener på en måde, der kan kommunikere ideer i et miljø med intellektuel åbenhed.
 5. Information udnyttelse i en bred vifte af forskningskapacitet gennem indsamling, analyse troværdigheden og nøjagtigheden af ​​indsamlede oplysninger, uanset kilden, mens du bruger disse oplysninger til at behandle spørgsmål eller til at træffe foranstaltninger.

Distance Education Miljø

Den Distance Education Miljø er sammensat af Læring Pædagogisk ModuleDen Skæve Management System (synkrone og asynkrone platforme) og Administrative System. Studerende har adgang til systemerne 365 dage om året, 24 timer om dagen. For at få adgang til fjernundervisning campus studerende og undervisere kræver computere med internetadgang. Studerende vil hver få deres eget brugernavn og kodeord for at få adgang til platformen. Den fjernundervisning miljø er sat op til maksimal interaktion mellem de studerende og deres instruktører.

Minimumskrav få adgang til online kurser

Software

 • Computer med nogen form for operativ system som Mac OSX, Windows XP eller nyere, Linux eller Android
 • Internet browser: Safari, Internet Explorer 8x eller nyere, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome (en anden browser kan arbejde, men nogle ressourcer kan ikke arbejde ordentligt)
 • Internetadgang, anbefales høj hastighed forbindelse kraftigt
 • En tekstbehandlingsprogram program, som Microsoft Word eller Skriv fra Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader til at åbne og gemme PDF-filer eller andet lignende PDF viewer
 • Virus afsløring software, der skal installeres, og holdes ajour

Hardware

 • Pc-skrivebordet, tablet eller laptop
 • CPU Processor Dual Core eller hurtigere
 • Hukommelse (RAM) 4 GB eller mere
 • Internetforbindelse Wifi eller Wired (Internetadgang)
 • Web Kamera (1,3 megapixel eller mere)
 • Printer (valgfri)
Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Humboldt International University

Formålet med Master of Science i Organisatorisk Lederskab grad er at give de studerende mulighed for at tilegne sig viden og udvikle kompetencer, der vil gøre dem effekti ... [+]

Formålet med Master of Science i Organisatorisk Lederskab grad er at give de studerende mulighed for at tilegne sig viden og udvikle kompetencer, der vil gøre dem effektive ledere på alle niveauer i en organisation.

Master of Science i Organisatorisk Lederskab grad forbereder eleverne til at blive ledere til at tjene i dagens dynamiske organisationer. Studerende vil få den viden, færdigheder og redskaber, der er nødvendige for at føre deres organisationer gennem komplekse forandringer i vores globale samfund ved løbende at omdanne deres organisationer gennem faglig udvikling og processer, og gennemføre strategiske initiativer for at opretholde en konkurrencefordel. Denne Uddannelsen koncentrerer sig tungt på leder-follower interaktioner, tværkulturelle kommunikation, coaching, påvirke og teamudvikling, førende organisatoriske ændringer, strategisk tænkning, projektledelse, og adfærdsmæssige motivationsteorier.... [-]

USA USA Online
September 2020
Engelsk
Deltid
18 måneder
Online
Læs mere på dansk

Por qué estudiar en Humboldt International University