IPSL Institute for Global Learning

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IPSL Institute for Global Learning er omdefinering af videregående uddannelse i det 21. århundrede - udnytte internationale partnerskaber, der fjerner grænser mellem akademi og samfund og med vilje tilskynde elevernes læringserfaringer til udfordringerne og mulighederne i dagens verden. Vores unikke uddannelsesmiljø er præget af intellektuel rigor, åbenhed, gensidighed, kreativitet og færdigheder og beslutsomhed for empowerment.

Oprindeligt kendt som "Det Internationale Partnerskab for Service-Learning ™ og Lederskab" - IPSL, der blev grundlagt i 1982, er en uddannelsesmæssig organisation, der serverer studerende, gymnasier, universiteter, nonprofits og andre serviceagenturer over hele verden ved at fremme programmer, der forbinder frivilligt arbejde med samfund og akademisk studie.

IPSL lancerede i lighed med vores tradition som pædagogiske pionerer vores nyeste initiativ i 2017 ... Community Organizing and Social Activism eller simpelthen "COSA."

Hvad motiverer IPSL?

IPSL arbejder for at gøre det internationale engagement mere etisk, tilgængeligt og bæredygtigt ved at lette forhold og læring mellem studerende og sociale forandringsagenter over hele verden. Til forskel fra praktikophold er IPSL ikke 'placere' elever, men giver snarere muligheder for, at eleverne kan forbinde med vores sociale forandringsorganisationer (vores partnere) i 4 lande.

I dag tilbyder IPSL fuldt ud akkrediterede kandidatprogrammer og kreditbærende, bacheloruddannelsesserviceprogrammer i nationer over hele kloden - programmer, hvor over 4.000 studerende fra mere end 400 universiteter eller colleges i USA og 25 andre nationer har deltaget. IPSL investerer over 83% af deres programindtægter direkte tilbage i de samfund, de betjener.

Placeringer

Portland

Address
4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200
97214 Portland, Oregon, USA

Cusco

Address
Cusco, Cusco, Peru

Medellín

Address
Medellín, Antioquia, Colombia

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Thessaloniki

Address
Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland

Cartagena

Address
Cartagena, Bolivar, Colombia

San Lucas Tolimán

Address
San Lucas Tolimán, Sololá-afdelingen, Guatemala

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig