Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 2009 bringer ISDI en lang historie med global succes i forretningsprogrammer fokuseret på digital transformation til USA. Silicon Valley-beliggenheden er den første af sin art i USA og ledes af en akademisk bestyrelse, der består af nogle af regionens mest opnåede digitale ledere, til at træne den næste generation af digitale ledere.

HVEM VI ER

En pioner inden for uddannelsessektoren

ISDI Digital University introducerer den første omfattende Master's Degree i Internet Business (MIB) fokuseret på digital transformation af enkeltpersoner.

MISSION

Give viden

Fremme digitalisering af enkeltpersoner og organisationer. Omdefinere uddannelse og omforme de færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i en digital verden.

VISION

Favn, at fremtiden er digital.

Gennem digitalisering vil vi nedbryde globale barrierer og styrke samfundsobligationer. Vi vil bygge bedre virksomheder, stærkere økonomier og udvikle en dybere forståelse af individer og kulturer. Verden er digital. Du kan også være.

Oplevelsen

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ISDI USA

Backbone Project Studerende arbejder i grupper med fokus på digitalisering af et partnerfirma. Under kurset indarbejder eleverne deres nye digitale færdigheder i forretn ... [+]

Backbone Project Studerende arbejder i grupper med fokus på digitalisering af et partnerfirma. Under kurset indarbejder eleverne deres nye digitale færdigheder i forretningsprojektet. Rygradsprojektet overvåges nøje af mentorer, der mødes med elevgrupperne hver tredje uge og styrer projektets udvikling. Den endelige digitale plan præsenteres for virksomhedsejere og et panel af professorer i slutningen af ​​kandidatuddannelsen.

[-]
USA San Jose
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk