College of Business, Illinois State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College of Business, Illinois State University Om Kollegiet Velkommen til College of Business på ! Illinois State Dette er et belejligt tidspunkt til at udforske verden af erhvervslivet - revolutionerer teknologi, en global markedsplads, og en fed iværksætterånd er udfordrende og spændende muligheder, hvis du er klar til at være en fremtidig forretning leder. Og Illinois State er det rigtige sted at være. Hvad er forskellen i erhvervslivet her? Vores studerende og tidligere studerende fortælle os forskellen er:

Personlige forbindelser med talentfulde og entusiastiske fakulteter og personale.

Meningsfulde virkelige verden projekter og praktikophold forbereder eleverne til aktuelle udfordringer i erhvervslivet og industrien.

Muligheder for at interagere og netværke med succesfulde alumni og gennemprøvede erhvervsledere.

Omfattende læseplaner leverer stærk forberedelse til teamwork, teknologi, analyse og andre centrale færdigheder, du bliver nødt til at lykkes i erhvervslivet.

En ny højteknologisk læringsmiljø - I et 21. århundrede version af Oxford College modellen bygningens fire historier wrap omkring en udendørs gårdhave. Anlægget blander den lille college campus miljø med en corporate tilstedeværelse og state-of-the-art teknologi.

Med den fortsatte støtte af alumner, erhvervsledere, og venner, er vi udnytte virkningen af ​​kollegiet på erhvervslivet og på det personlige og professionelle liv i vores studerende. Tag et nærmere kig på alle dimensioner af vores forretning programmer. Du vil opdage, at Illinois State er faktisk et meget specielt sted for motiverede og talentfulde studerende! Illinois State University College of Business er en af de bedste valg for at tjene en MBA, i henhold til 2012-udgaven af The Best 294 Business Schools, udgivet af Princeton Review. Inklusion i Best 294 Business Schools fremhæver kvaliteten af Illinois State 's MBA-program og hvorfor det er et godt valg for de studerende til at deltage. Desuden Aspen Institute rangerer også Illinois State University MBA-program 32. blandt Beyond Grey nålestriber Global 100 programmer til at forberede de studerende til sociale, etiske og miljømæssige forvaltning i erhvervslivet.

Placeringer

Normal

Address
College of Business
Illinois State University

Campus Box 5500

IL 61790-5500 Normal, Illinois, USA

Programmer

Denne skole tilbyder også: