International University of Leadership

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

International University of Leadership har vi tænkt fremad på en innovativ idé: gøre højere uddannelse yderst tilgængelig for at arbejde studerende.

Mange af de bekvemmeligheder, som studerende i det 21. århundrede nu tager for givet - aftenklasser, onlineklasser, fleksibel planlægning, løbende indskrivning, en studentcentreret miljø, praktikantfakultet, onlinebibliotek, e-bøger, computersimuleringer - var banebrydende eller gjort acceptabel gennem IULs bestræbelser. IUL er i dag et privat universitet, der tilbyder en amerikansk grad på verdensplan på det sprog, du ønsker, engelsk eller fransk til en rimelig pris.

IUL-læringsmetode

IUL tilbyder elæring klasser, studerende er forbundet med et globalt miljø, som er afgørende for vores programmer. Vores universitets engagement i at støbte ledere og iværksættere, der er uddannet inden for et kulturelt forskelligartet samfund, og som har evner til at indgå i en international ramme, er muliggjort gennem den nylige eksplosion af fjernundervisning.

IUL-studerende er forbundet i hele programmeringen og i sidste ende fra internationale hold inden for hvert kursus og inden for den kulminerende multikulturelle oplevelse. Da arbejdspladsen begynder at udvikle sig til et blandet arbejdsmiljø for at omfatte både ansigt til ansigt og online medarbejder interaktioner, indgår studerende fra hele verden til det internationale lederskabs universitet inspireret til at opleve det blandede læringsmiljø.

Placeringer

Orlando

Address
International University Of Leadership
1507 S Hiawassee Rd, Suite 113/114

FL 32835 Orlando, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: