Indiana State University College of Arts and Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden 1865 har vi rejst os: Til hårdt arbejde. For solide værdier. Til platantræer. Og til dig.

Vi tror på offentlige skoler, folkesundhed og det offentlige gode. Vi forfølger lykke. Retfærdighed. Mulighed. Og chancen for enhver person at få en god uddannelse.

Derfor tilbyder vi mere end 100 majors, 70+ online-programmer og uendelige muligheder for vores studerende (bachelor og kandidat). Vi udfordrer dem til at vokse og lære inden for og uden for klasseværelset. Og for at få indflydelse på samfundet, hvad enten det er her i Terre Haute eller halvvejs rundt om i verden.

Mision

Kerneværdier

Indiana State er forpligtet til disse kerneværdier:

  • Læring: Vi forbereder den næste generation af ledere og borgere ved at tilbyde personlige og transformative oplevelser, der fører til succes i klasseværelset og videre.
  • Opdagelse: Vi plejer intellektuel nysgerrighed og vækst gennem skabelsen af ny viden og glæden ved forbedret menneskelig forståelse.
  • Engagement: Vi samarbejder med vores lokale og globale samfund for at skabe langsigtede relationer, tilknytning med integritet og en fælles følelse af stolthed.
  • Inklusivitet: Vi tager skridt til at ære mangfoldigheden af enkeltpersoner, ideer og udtryk og sikre, at de virkelig anerkendes, værdsættes og leves.

Indiana State University Vision Statement

Vi vil være det valgte universitet for studerende, der søger en markant uddannelse af høj kvalitet, fremhævet af udfordrende oplevelser, der forbereder vores kandidater til at bidrage til den økonomiske vitalitet og samfundsmæssige og kulturelle udvikling i deres samfund og det globale samfund.

Indiana State University Mission Statement

Vi forvandler studerendes liv gennem en uddannelse af høj kvalitet, der er infunderet med oplevelsesmæssig læring, samfundsengagement og karriereberedskab. Vores studerende lykkes inden for en kultur af inklusion og støtte, der giver færdigheder og viden til at påvirke Indiana og videre.

Placeringer

Terre Haute

Address
Chestnut Street,621
47809 Terre Haute, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig