Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På IU Bloomington nyskaber vi landskabet for kandidatuddannelsen

Tværfaglig og høj kvalitet forskning understøttes af tilskud og priser fra føderale, statslige og nonprofit agenturer. I 2012 modtog IU næsten 533 millioner dollars i eksterne forskningspriser. Banebrydende teknologi eksisterer omkring hvert hjørne af campus og 19 IU Bloomington-biblioteker indeholder mere end ni millioner bøger til hjælp i din indsats for at udforske og skabe nye videnområder.

Kom med os. Vælg blandt mere end 190 kandidatgrad og certificeringsprogrammer, og partner med dagens største forskere.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Om os

University Graduate School er en anerkendt leder i udviklingen af nye koncepter og bedste praksis for kandidatuddannelse, hvilket gør IU Bloomington til en førende placering for at tjene din kandidatgrad.

Vi hjælper afdelinger med at rekruttere, støtte, fastholde og uddanne fremragende lærde. Gennem vores arbejde med de nationale videregående uddannelsesinstitutioner som Rådet for Graduate Schools, Udvalget om Institutionelt Samarbejde, Uddannelsesprøvningstjeneste, McNair Scholars Program, tager vi ledelsen i at forme de fremtidige retninger for kandidatuddannelsen.

Mest af alt står vi for at støtte dig i alle dine akademiske bestræbelser - at skabe et læringsmiljø, hvor du kan svæve og opretholde et sæt standarder, der garanterer værdien af din grad fra IE.

Placeringer

Bloomington

Address
Bloomington, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig