Indiana University School of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indiana University School of Medicine er en national leder inden for medicinsk forskning og uddannelse. Med mere end 60 akademiske afdelinger og specialafdelinger på tværs af ni campusser i hele landet og stærke kliniske partnerskaber med Indianas mest avancerede hospitaler og lægenetværk, fortsætter skolen løbende sin mission om at forberede healere og transformere sundhed i Indiana og over hele verden.

Med næsten 2000 fuldtidsfakulteter og støtte fra mere end 3000 frivillige fakulteter i hele Indiana - alt der underviser i morgendagens læger, er IU School of Medicine unikt udstyret til at forberede den næste generation af healere og transformere sundhed og velvære i hele USA og ud over. Udforsk skolens berømte historie, og lær ledelsesteamet at kende.

Mission

Det er Indiana University School of Medicine 's mission at fremme sundheden i staten Indiana og videre ved at fremme innovation og ekspertise inden for uddannelse, forskning og patientpleje.

Vision

IU School of Medicine vil lede transformationen af sundhedspleje gennem kvalitet, innovation og uddannelse og gøre Indiana til en af landets sundeste stater.

Kerneværdier

  • Excellence, der afspejles i den innovative adfærd og fremme af uddannelse, forskning og patientpleje.
  • Respekt for enkeltpersoner, der er tilknyttet eller kommer i kontakt med Indiana University School of Medicine : personale, studerende, beboere, stipendiater, fakultet, personale, partnere, samfund, patienter og familier.
  • Integritet, der omfavner de højeste standarder for etisk adfærd og eksemplarisk moralsk karakter.
  • Mangfoldighed, der afspejles i handlinger, der værdsætter alle individer.
  • Samarbejde, der manifesteres ved kollegial kommunikation og samarbejde.

Placeringer

Indianapolis

Address
West 10th Street,340
46202 Indianapolis, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: