Indiana University Southeast

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indiana University Southeast , en regional campus ved Indiana University, er et fireårigt, offentligt, omfattende universitet beliggende i New Albany, Indiana, lige over Ohio River fra Louisville, Kentucky. Grundlagt i 1941 tilbyder det uddannelsesprogrammer og tjenester af høj kvalitet, der fremmer studerendes læring og forbereder de studerende på produktivt medborgerskab i et forskelligartet samfund, og som bidrager til den intellektuelle, kulturelle og økonomiske udvikling i vores region.

Vores sikre, gangbare campus ligger kun seks miles fra det spændende centrum af Louisville, som byder på kulturel spænding og et væld af berømte begivenheder sammen med muligheder for praktikophold og post-graduering i Fortune 500-virksomheder.

Campussen er hjemsted for et forskelligt og eklektisk studenterfællesskab. Udover vores kerne af traditionelle studerende, der ankommer som førsteårsstuderende lige fra gymnasiet eller hjemmeundervisning, spiller utraditionelle studerende som voksne elever og veteraner også en fremtrædende rolle i udformningen af campuslivet. Studenterinddragelse er høj med over 100 studentergrupper og organisationer. Hvis du ikke ser en der passer til dine behov, kan du starte din egen!

Vi ved, at der er mange måder at nå et personligt og professionelt mål på. Men for os er der kun et mål: at hjælpe dig med at blive klar til det næste trin i din akademiske og professionelle rejse.

Placeringer

New Albany

Address
Grant Line Rd,4201
47150 New Albany, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig