James Madison University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi ved, at succes kræver lige dele intellekt og handling. På JMU , det er det, som Skift handler om.

Når studerende, der går fra James Madison University stolt går over scenen for at modtage deres eksamensbeviser, er de mere end bare uddannede. De er medlemmer af et fællesskab af gerningsmænd. De ved, hvordan man får tingene til at ske. De har slået deres evne til at tænke kritisk. De har lært betydningen af ​​en stærk arbejdsmoral, og de er blevet engagerede og dygtige til at samarbejde med andre. Diplomer i hånden, de forlader campus fast besluttet på at leve livet af mening og forfølge karriere af formål.

Set i den smukke Shenandoah-dalen i Virginia er JMU et stramt fællesskab af 22.000 bachelor- og kandidatstuderende og 4.000 fakulteter og medarbejdere, der kommer fra hele landet og rundt om i verden. Kun to timer fra Washington DC er JMU hurtigt ved at blive en af ​​landets førende lys inden for videregående uddannelse. Det skyldes, at eleverne nyder usædvanligt engagerede relationer med fakulteter i verdensklasse, som er på JMU, fordi de ønsker at forfølge viden og undervise talentfulde studerende.

Hvad betyder det for dig og din fremtid? En 2014 Gallup undersøgelse af mere end 29.000 universitetsstuderende i USA fandt ud af at have en professor en personlig interesse i dem, mens de var studerende fører til en højere følelse af formål og trivsel. Gallup fandt også, at JMU alumni scorer langt over national gennemsnittet på alle dimensioner af velvære, og betydeligt højere end alumner fra de top 100 gymnasier og universiteter i den amerikanske nyheder

JMU-studerende, fakultet og alumner bruger lige dele intellekt og handling for at lykkes i enhver form for forfølgelse: de øger innovation og opdagelse, leder i erhvervslivet, fremmer kulturen, forbedrer sundhedsvæsenet, reformerer uddannelse, fornyer civilsamfundet, konkurrerer om atletik - de er Change® på enhver tænkelig måde.

Placeringer

Harrisonburg

Address
91 East Grace Street
22807 Harrisonburg, Virginia, USA

Firenze

Address
Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2
50125 Firenze, Toscana, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig