Læs den officielle beskrivelse

Om

Unik uddannelsesmodel

Næsten hvert kollegium i det sidste taler om oplevelsesmæssig uddannelse. Det er fordi det virker. Hos johnson

Vi tilbyder en optimal blanding af intellektuel udvikling, industri-fokuseret uddannelse, resumé-bygning arbejdserfaringer, samfund og ledelsesmuligheder, og en usædvanlig dybde af karriere tjenester.

Hos johnson

Denne tilgang er en mere effektiv måde at lære. Gennem disse erfaringer vil du være unikt forberedt til skiftende industrier og have fleksibilitet til at forfølge andre karriereveje og iværksættervirksomheder.

Akkreditering

JWU er akkrediteret af New England Association of Schools and Colleges Inc. (NEASC) gennem sin kommission for højere læreanstalter (CIHE). Nationens ældste regionale akkrediteringsforening, NEASC akkrediterer uddannelsesinstitutioner internationalt. Denne akkreditering omfatter universitetets fire campus.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Johnson & Wales University

I en verden, der drives af stadig større og komplekse data, er medarbejdere nødt til at dechifrere disse data hurtigt og effektivt for at hjælpe virksomheder med at træff ... [+]

Programoversigt

I en verden, der drives af stadig større og komplekse data, er medarbejdere nødt til at dechifrere disse data hurtigt og effektivt for at hjælpe virksomheder med at træffe mere informerede forretningsbeslutninger og identificere nye muligheder for konkurrencefordel.

Afslør skjulte mønstre, ukendte korrelationer, markedstendenser, kundepræferencer og andre nyttige oplysninger i JWU's Master of Science-grad i Data Analytics.

Du vil anvende statistiske modeller og værktøjer til at løse problemer i virkeligheden. Få færdigheder inden for data minedrift, analyse, ledelse og visualisering, prognoser, modellering og optimering og simulering for at forberede dig på de tekniske og forretningsmæssige udfordringer, der er forbundet med store data.... [-]

USA Providence
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Providence Campus
Hjemmeside
Telefonnummer
800-342-5598
Miami Campus
Telefonnummer
866-598-3567
Denver Campus
Telefonnummer
877-598-3368
Charlotte Campus
Telefonnummer
866-598-2427