Jose Maria Vargas University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Jose Maria Vargas blev født den 10. marts 1786 i La Guaira på den centrale kyst i Venezuela. Søn af Jose Antonio de Vargas, en indfødt på De Kanariske Øer og Ana Teresa Ponce, gav han store bidrag til den historiske kultur og politik i sit hjemland og til områderne videnskab og uddannelse. Vargas betragtes som en vedvarende inspirationskilde for undervisere i hele Venezuela og over hele verden. Han var imod politik, krig og vold og er med sine civile og sociale aktiviteter blevet en model for stipendium og produktivitet i Venezuela. Han mente, at uddannelse er den primære drivkraft bag enhver varig fremgang.

Jose Maria Vargas University er en del af Diaz Parra Higher Education Multiplex, der er forpligtet til at udvikle globale, tosprogede fagfolk for hele verden og til at tilbyde uddannelse, der fremmer pluralisme, solidaritet, ansvar, ærlighed og integritet og Vargas-idealet. Jose Maria Vargas University , South Florida, USA

Alicia F. Parra Ed.D etablerede campus i Sydgas Florida Vargas University. Jose Maria Vargas ideel til uddannelse fortsætter med at forme og påvirke universitetets læseplan, instruktion og mål.

Jose Maria Vargas University ser sig selv som en pionerinstitution inden for videregående uddannelse med fokus på den holistiske udvikling af enkeltpersoner og dannelsen af tosprogede fagfolk for hele verden.

Jose Maria Vargas University er en sekundær institution, der tilbyder uddannelsesprogrammer på certifikat-, bachelor- og kandidatniveau. Universitetet betjener de kulturelt forskellige studerende i South Florida, der bor og arbejder i et stadig mere folkerigt, internationalt miljø.

Jose Maria Vargas University tilbyder programmer, der både er akademiske og karriereorienterede i deres fokus. Hver af disse programmer undervises i en tosproget sammenhæng. Blandt alle dets studieprogrammer er universitetets mål at fremme en uddannelse af høj kvalitet, hvor studerende tilegner sig kritisk tænkning og konceptuelle færdigheder samt viden og interpersonelle færdigheder til at fungere i deres karriere.

Placeringer

Pembroke Pines

Address
10131 Pines Blvd.
33026 Pembroke Pines, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig