Kennesaw State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kennesaw State University er førende inden for innovativ undervisning og læring og er en af de 50 største offentlige institutioner i landet. KSU tilbyder mere end 150 bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader til sine over 35.000 studerende. Med 13 colleges på to metro Atlanta-campusser er Kennesaw State medlem af University System of Georgia og det tredjestørste universitet i staten. Universitetets pulserende campuskultur, mangfoldig befolkning, stærke globale bånd, iværksætterånd og Division I-atletik trækker studerende fra hele regionen og fra 92 lande over hele kloden. Placeret som et top valg for studerende af US News, er Kennesaw State en Carnegie-udpeget ph.d.-forskningsinstitution (R2), der placerer den blandt en elitegruppe på kun 6 procent af amerikanske colleges og universiteter med en R1 eller R2 status.

Mission statement

I Kennesaw State tjener vi som et stærkt eksempel på virkningen, som en studentcentreret, forskningsdrevet universitetsuddannelse kan give. Vi hjælper studerende med succes gennem udforskning, samarbejde og strenghed og forener et mangfoldigt spektrum af baggrunde og talenter. På KSU bliver studerende de enkeltpersoner, som folk vil have som kolleger og ledere.

Vision Statement

Kennesaw State vil eksemplificere kraften og løftet fra et studentcentreret, forskningsdrevet universitet. Autentisk forskelligartet, unikt opnåelig og uendelig påvirkelig vil vi frigive potentialet hos enhver studerende, vi betjener.

Værdier

Vi er Vi tror på
Student-inspirerede Tænding af ambition og levering af Pathways - gør det muligt for studerende at strække sig og stræbe, omfavne en drøm og skabe handlingsplaner.
Promise-opfyldelse Når vi er engagerede og klar til at give løfter, kan vi holde mulighederne for enhver studerende og skabe økonomisk vækst i regionen.
Sandt for os selv Forbliver ægte, styret af ærlighed, intention og formål - uanset hvordan vi ændrer, vokser eller udvikler os - glem aldrig, hvem vi er.
set At rejse bane - jage, skabe, forfølge, bygge.
Åben Omfavne den sande magt af åbenhed - værdsætte og udnytte forskellige perspektiver for at finde bedre løsninger og få en fordel.
Impact-genererende At levere en forskel - påvirke individer og lokalsamfund med henblik på positiv forandring.

KSU med et overblik

Kennesaw State, et omfattende universitet beliggende på forstædercampusser i Kennesaw og Marietta nordvest for metro Atlanta, har indflydelse på tværs af regionen, nationen og verdenen. Som det tredjestørste universitet i Georgien og en af de 50-største offentlige institutioner i nationen har Kennesaw State mere end 35.000 studerende, der repræsenterer 92 lande.

Kvalitetsakademikere

Kennesaw State er forhøjet til en R2-klassificering - en doktorgradsinstitution med høj forskningsaktivitet - af Carnegie Classification of Institutions of Higher Learning. Universitetet har næsten 150 bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer.

Top majors

Programmer til og med ph.d.-grader, der forbereder de studerende til fremme af professionelle erhverv, er især attraktive og tilbydes i alle universiteter på universitetet. Prisvindende akademiske programmer producerer det højeste antal lærere og sygeplejersker i Georgien og statens næststørste handelsskole og statens næststørste ingeniørhøjskole.

Campus Life

En overvældende institution spredt på to campusser, der består af 130 bygninger og faciliteter til akademikere, operationer, kultur, rekreation og bolig, ligger på mere end 587 acres.

Chares i 1963 af bestyrelsesrådet for University System of Georgia som en pendelskole, Kennesaw State er blevet et destinationscampus, hvor mere end 5.200 studerende bor i otte karakteristiske beboelsessamfund i Kennesaw og Marietta. Studerende, der er bosiddende på campus, og dem, der pendler, har adgang til et komplet udvalg af faciliteter, ressourcer og aktiviteter i verdensklasse.

Engageret statsborgerskab

Kennesaw State blev udnævnt blandt de top 10 procent af institutionerne nationalt af Carnegie Foundation for sin igangværende samarbejdsindsats med det større samfund.

Der er mere end 250 studerende organisationer, der omfatter studerendes regeringsførelse og medier, kurrikulære klubber, atletik, græske brevorganisationer, campusambassadører, samfundstjeneste og fortalervirksomhed.

Global rækkevidde

Kennesaw State's Division of Global Affairs fører en omfattende vifte af videnskabelige, uddannelsesmæssige og service-relaterede programmer på vegne af hele universitetet, mens de administrerer mere end 60 internationale studier, tilbyder mere end 100 kurser og arrangerer mere end 130 forskellige internationale uddannelsesarrangementer.

Universitetet har partnerskaber med akademiske, statslige og forretningsinstitutioner over hele verden, herunder CIFAL, det første FN's træningscenter, der er vært for et universitet.

Alumni

KSU har mere end 110.000 alumner på verdensplan.

Voksende inden for forskning

Universitetet har set en hurtig stigning i finansieringen til grundlæggende forskning - mere end $ 35 millioner i de sidste fem år, hvilket fører til ny viden og opdagelser fra fakultetets og praktiske muligheder for studerende. I 2019 blev universitetet forhøjet til en R2-klassificering som en doktorgradsinstitution med høj forskningsaktivitet.

Placeringer

Kennesaw

Address
1000 Chastain Road
Kennesaw, Georgien, USA

Marietta

Address
1100 South Marietta Pkwy
Marietta, Georgien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig