Kent State University - College of Business Administration

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til College of Business Administration ved Kent State University. Her finder du nogle af de bedste bachelor-, kandidat-, leder-, forsknings- og opsøgende programmer inden for erhvervslivet ikke kun i Ohio, men også i landet og over hele kloden.

Vi stræber efter ekspertise i alt det, vi gør, og dette engagement viser styrken i vores programmer og partnerskaber med erhvervslivet. Vi er hjemsted for Center for Iværksætteri og Forretningsinnovation, som fortsætter med at lancere studentervirksomheder hvert år i det nordøstlige Ohio-iværksætterøkosystem for at vokse vores regions økonomi. Global Management Centers partnerskab med den amerikanske kommercielle service har skabt et amerikansk eksportassisteringscenter, der ligger i kollegiet for at forbedre eksportudstrækningen til nordøstlige Ohio-virksomheder og give forretningsstuderende global forretningserfaring. Center for informationssystemer bringer avanceret teknologi ind i vores klasseværelser og understøtter initiativer som TechHelp Service & Repair Center for at levere teknologitjenester til Kent-campus.

Fra nye virksomhedsstarter til opdagelser om indflydelsen af mangfoldighed på virksomhedsbestyrelser, vores banebrydende fakultetsmedlemmer træner den næste generation af forretningsledere, samtidig med at de skaber ny viden, der hjælper nutidens virksomheder med at udmærke sig.

Endelig er kollegiet globalt forbundet gennem internationale partnerskaber og en bred vifte af uddannelsestilbud i udlandet; samt fakultet, studerende og alumner med tilknytning til mere end 100 lande. Jeg inviterer dig til at udforske alt, hvad College of Business Administration har at tilbyde og dele i vores løfte - Fra Kent, verdenen.

Placeringer

Kent

Address
East Summit Street,800
44240 Kent, Ohio, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig